PDA

Pokaż pełną wersje : Problem z ... ?

Filthy
18-03-2006, 11:21
Witam
Mam problem i akurat siedziałem na forum.tibia.pl, więc postanowiłem się tutaj zapytać. Otóż włączam komputer i programy typu P2P nie mogą uzyskać połączenia z internetem. Tlen, AQQ, Gadu Gadu i MSN. Jednak internet działa. Stronki się uruchamiają. W czym może tkwić problem ?
Już restartowałem komputer, odłączałem i wyłączałem kabel sieciowy i nie pomaga.
Thx in advance

Cebix
18-03-2006, 11:58
Masz ten problem od niedawna czy od zawsze? Jeśli od zawsze, to prawdopodobnie Twój ISP blokuje połączenia P2P. Jeśli od niedawna, to prawdopodobnie ktoś zablokował Ci P2P w firewallu.

Pozdrawiam.

Lever
18-03-2006, 13:33
Witam
Mam problem i akurat siedziałem na forum.tibia.pl, więc postanowiłem się tutaj zapytać. Otóż włączam komputer i programy typu P2P nie mogą uzyskać połączenia z internetem. Tlen, AQQ, Gadu Gadu i MSN. Jednak internet działa. Stronki się uruchamiają. W czym może tkwić problem ?
Już restartowałem komputer, odłączałem i wyłączałem kabel sieciowy i nie pomaga.
Thx in advance

Odrestartuj P2P przez program ZipCode powinienes znales go na Google.pl. Nastepnie wpisz dane rejstracyjne w tym programie by ten Ip srawnie dzialal.

$corcerer
19-03-2006, 00:32
Skontaktuj się z administratorem twojej sieci/dostawcą Internetu.