Crunchips
18-03-2006, 12:23
Siema. Mam dylemat. W tibie gram juz od roku jednak nigdy nie moglem sie zdecydowac. Zmienialem profesje, robilem nowe postacie, lecz teraz postanwilem grac jedna i jedyna a mianowicie paladynem. Mam nim lvl 14 i skile 43/38. Ale co dalej?? Trole mi padaja jak muchy wiec trenic jest trudno. Moze niektórzy z was będą marudzić że sa od tego poradniki ale ja w żadnym z nich nie widzialem odpowiedzi na moje pytania:
PO 1: Piszą że od 45 skilu mam isc na roty/dwarfy albo minosy. Przed update nie było problemu a teraz... kilka razy walne i po spearach. Z kąd mam je brac? Najpierw zbierac na trolach a potem targac na dwarfy?? Czy może lepiej kupować w sklepie?? Tylko że są na świecie n00by i moga mi speary zabrac a wtedy (powiedzmy gdy bedzie to 100 spearow) to 1k sie zmarnuje.
PO 2: Ile godzin około (no stop trenienia) trzeba, aby dobic 80 skil w distansie?
Odpowiedzi piszcie w komentach lub PW. Pozdo!!!
PO 1: Piszą że od 45 skilu mam isc na roty/dwarfy albo minosy. Przed update nie było problemu a teraz... kilka razy walne i po spearach. Z kąd mam je brac? Najpierw zbierac na trolach a potem targac na dwarfy?? Czy może lepiej kupować w sklepie?? Tylko że są na świecie n00by i moga mi speary zabrac a wtedy (powiedzmy gdy bedzie to 100 spearow) to 1k sie zmarnuje.
PO 2: Ile godzin około (no stop trenienia) trzeba, aby dobic 80 skil w distansie?
Odpowiedzi piszcie w komentach lub PW. Pozdo!!!