Pokaż pełną wersje : Dosyć masz SH na Dark Eden? WEJDŹ!
Witam, pewnie jesteście zaciekawieni co tu napisze. Nie będzie to żaden program, nie będzie to żadna grupa killerów...będzie to: NOWA GRA!
DARK EDEN CHINA! Ma niestety krzaczki, ale jest to świetne połączenie DE TH i DE INT. GM-a widzimy codziennie! CODZIENNIE! Sam dzisiaj zacząłem tam grać.
I już widziałem 3 razy gm-a;) Wyglądają jak normalne postacie, ale mają inne wypaśne ciuchy;)
Jak mówiłem...krzaki są. Ale jak się grało na int to się wie co i gdzie u sprzedawców. DO TEGO BRONIE I INNE ITEMKI KTÓRE TAM BYŁY RZADKOŚCIĄ...teraz mamy w sklepie (ludzie to tam sprzedają;))
Jednym słowem, sami mili ludzie, mamy kupe kasy, i tanio kupujemy oraz sprzedajemy. Takie moju 7 9 dan chodzi po max 10kk z tego co widziałem;)
Klijenta ściągamy stąd.
http://www.proffid.msn.ee/dechina*****
Opis rejestracji tu. http://leetnetwork.com/showthread.php?t=2443
W razie czego mój kolega służy pomocą. Powiedzcie, że przysłał was Bakura. Jednak nie trujcie mu tyłka żeby wam zakładał konto bo wszystko opisane jest w linku który podałem.
ZANGIELSZCZENIA JUŻ POWSTAJĄ!
Do tego...można mieć pieska. Oczywiście oustereczki z TH. Nowe skille. Nowy rodzaj rang (jeszcze go nie rozpracowałem)
Serdecznie zapraszam do grania. Vampirem mam nick Remstin, a ousterką (mniej gram) RemstinPL
Narazie grałem od godziny i było cudownie;)
Brzmi fajnie ;p zaczynam ściągać, ale transfer 20kb/s :/ Jakieś 7 godzin
a ja mam pytank gdzie jest link do glownej zeby sie chociasz zalogowac t w 1 poscie powinno byc
Dałem link do opisu rejestracji. Tam jest link do strony głównej.
no wiesz niektórzy umieja sie zalogowac na strony z krzaczkami a inni wogóle sa malo inteligentni i beda spamowac postami daj www strony glownej tej gry
(na szczęście ja do takich nie należe)
ok powiedzialez ze koleg sluzy pomoca ale jego nick na forum gg czy cos to juz nie laska
Też dałem link do angielskiej strony, a na niej jest link do rejestracji. Wszystko tam jest jasno opisane i nawet jak ktoś się anglika nie uczy to będzie wiedzieć o co chodzi.
EDIT. TO JEST CUDNE! ANTI SUN PALE LEŻĄ NA ZIEMI! KATARY ITD TEŻ! Ale teraz anti sun pall int+1 to do sklepu trza;D
Elfy też niczego sobie...w raohm byłem popatrzeć jak sobie radzą. Itemki lecą świetne;)
Obecnie rozmyślam jak tu pieska zdobyć
w 30 minut 2 mln kasy zdobyłem na zbieraniu itemków;D
ale mi chodzi o kolege podaj nr gg
Niestety nie mogę się zarejestrować.
Instrukcja podana w linku nie jest dokładna.
W dodatku odnośnik, który oznacza zakładnie konta w grze nie działa.
=\
Ok, zaraz wam popróbuje zakładać.
Mówie z góry...wszyscy polacy grający narazie grają ousterami. Najprawdopodobniej też będziecie musieli;) Inaczej nici z pomocy, nici z itemów i nici z kumpli do gadania:P
Pisać na gg 4471158.
Ok, Adaras już ma...zaraz Ci dam na gg...ten drugi pan jeszcze chwile musi poczekać ^.^
ZANGIELSZCZENIA JUŻ POWSTAJĄ!
Powstana to zaczne grac xD Puki co Powodzenia tym co juz graja:)
Tam się łatwo połapać. Ołówek+kartka=wiedza;)
Hum Hum no niby tak xD
Szkoda ze nie lenistwo=wiedza :<<
Jak moge sie eflem nauczyc nowych skilli/czarów?
Napisałem na gg, ale powiem i tu.
Elf ma dwie klasy. Mag i combat.
Ta druga jest łatwiejsza gdy wiemy jak rozkładać staty i jakie skille brać.
Magiem wybieramy żywioły, ogień lód albo ziemie i TYLKO w JEDNYM się specjalizujemy! Żeby ich używać musimy też zakładać specjalne kamienie podpakowujący poziom posługiwania się danym żywiołem. Są to małe żółte kamyczki na początku...potem będą niebieskie i będą dodawać więcej niż jeden pkt;)
I patrzcie jaki mają kolor opcji...jak jest niebieska to lód. Pomarańczowa to ziemia, a czerwona to ogień. Mag używa specjalnych rękawic. Jednak nie może w nich lać i musi na bieżąco mieć mane co jest na początku problemem;) Dlatego na początku używamy do robienia lvl chakramów(broni combatów) Która jest bardzo dla nich wygodna. Można lać sobie od tak, a combat też ma skille i zawsze jak mu zabraknie EP na jakiś to posieka ręcznie.
Maga będziecie wiedzieć jak rozkładać, bo jeden żywioł wybieracie i jest już droga prosta. W razie czego służe zawsze pomocą.
Combata jak będziecie robić...pakujcie wszystkie Pkt w str. Jak osiągniecie 210 pkt na najlepsze chakramy to już pakujcie w dex na troche uników.
I teraz jak rozkładać skille. Jest najlepsza ścieżka. Bierzcie najpierw: Flourish-Evade-Fire of Soul Stone-Teleport-Sand of Soul Stone-water shield-bless fire-distance blitz-sharp hail
Jak widać przez długi czas będziemy się posługiwać podstawowym skillem. Dlatego też bierzemy divine spirit, aby muc jeździć na chmurkach. Potrzebujemy takiej jakby tarczy,a potem bierzemy sharp round i troche go dopakowujemy.
Sir Duet
20-03-2006, 08:28
niestety niemoge sie zarejestrowac...;/
Czemuż? Ściągnij nakładke i czytaj ten poradnik.
Jakie sa jeszcze skills od water oprucz emision water?
Wybierasz jeden czar wodny i już potem łatwo się skapić, bo strzałki są -.-
Tak ale wziałem skilla Ice costam i nie mogłem używać.
Już 30 lvl ;)
A co do skilla ice. Poprostu nie masz many/nie masz odpowiedniego lvl water. Tak jak mówiłem. Kamyczki z niebieską opcją;) Moge ci jakieś załatwić. Czasem mi na golemerach lecą.
Każdy fan/gracz DE ma mieć to w podpisie:
http://img86.imageshack.us/img86/9094/debest7bo.jpg
Ja nie będę miał. Poza tym nie lubię McDonald'a.
Jak na razie wbiłem 22lvl i mam dość. Nauka. Jak znajdę trochę czasu to pogram.
Liżcie mi stopy:
Zangielszczenie! http://leetnetwork.com/attachment.php?attachmentid=479&d=1142880961
Wypakowujemy do folderu z grą Data-Info
Wypakowalem ale nie moge wejsc do gry gdy prubuje sie logowac pojawia sie jakies okienko:(
Tak, pierwszy i trzeci serv down są...mamy nadzieje, że to przejdzie. Inaczej wszyscy idziemy na drugi serv;/
Ok, serv działa...powiem jeszcze, że zaczeliśmy grać vampami i slayerami. Czyli już nie jesteście na ousterki skazani ^.^
Sir Duet
22-03-2006, 13:24
No to czyli kim mamy grac bo ja to juz nic niekumam raz tym raz tamtym?:>
ZDecydujmy sie;p
Teraz gramy wszystkim ^.^ Czyli robimy postacie na 3 servie ^.^
Gohan Demon
22-03-2006, 19:01
Ahoy :cygaro:
Mam problem z rejestracją. Zrobiłem konto i wchodze tam gdzie podaje się swoje dane: Imie, urodziny, pin, pytanie itp. I mam podać "status card number" i niewiem co tam wpisać, w tym linku gdzie jest napisane co i jak, napisała ze trza tam wpisac "100101199001010012" ale jak to wpisuje i chce to zaakceptowac to mi wyskakuje okienko z chiń. Znakami, klikam okiej i kursor mi "wchodzi" w to pole okienka gdzie mam wpisać ten numer i niemoge przejść dalej. Może mi ktoś pomóc ? Co tam mam wpisać ? Reszte mam wypełnioną dobrze na bank.
To tam musisz wpisać. O ile tam dziewiątki były. Zrobiłeś chińskie imie?
Gohan Demon
22-03-2006, 19:17
Ta. Mam John przetłumaczone na Chin.
@edit
To może napiszecie co wy w tym okienku wpisaliście ??
Ani ten numer podany wyżej mi nie wchodzi ani żadne inne które wymyślam.
Kurcze, plxxor o szybką odpowiedź bo cały dzień próboje się zarejestrować.
Wszystko przejżałem jeszcze raz i jestem pewien że mam wszystko wypełnione
prawidłowo. ;/
Ludzie...no nie bijcie. Mój 7 letni kuzyn sam założył konto. Wy jakieś niedorozwoje jesteście? Ehhh...robie polski opis -.-
Pierw wchodzimy na strone http://member.taijiol.com/index.php
Jeśli nie macie nakładki koreańskiej zapraszam na www.microsoft.com JEST TAM!
Gdy już mamy nakładke i widzimy "krzaczki" zamiast znaków zapytania możemy przystąpić do rejestracji.
Wchodzimy w 用户注册 i zatwierdzamy( wszystko co jest po lewej jest zazwyczaj potwierdzeniem) klikając w 同意
Teraz powinniśmy widzieć wolne pola i krzaczki dookoła. Wpisujemy:
Login:
Pin(specjalny numerek, radze zapisać...będzie potrzebny potem):
Powtarzamy Pin:
Hasło:
Powtarzamy hasło:
Przepisujemy numerek, który jest z boku:
Następne pole nie jest potrzebne.
Zatwierdzamy przyciskiem po lewo. Gdy wrócimy do indexu na górze powinien widnieć nasz login, a pod nim czerwone krzaczki. Klikamy w nie i po załadowaniu nowej strony klikamy w 用户管理首页, a po powrocie do indexu wybieramy napis 用户登录 (logowanie)
Wpisujemy:
Login:
Pin:
Numerek widniejący po prawo:
Zatwierdzamy przyciskiem po lewej, wróci nas do indexu...i na górze znów widnieje nasz login (idiotyzm z tym logowaniem, ale to było konieczne)
Końcowa część rejestracji. Wchodzimy w 填写个人详细资料
I wpisujemy:
Login, będzie już napisany.
Pin(pamiętacie go prawda?;))
Pytanie:
Odpowiedź:
Imie, tylko chińskie. Nie piszcie nic typu Suzuki tylko skopiujcie byle jakie krzaczki widniejące obok.
Płeć. Mężczyzna po lewo. Pani po prawo.
Urodziny. Wpisujemy 1990 i zostawiamy!
Numer Ic...kopiujemy ten: 100101199001010012 (mi działał. Zakładałem już z 15 kont)
Potem wybieramy imie. Wybieramy takie: 中囯
Reszta pól już nas nie dotyczy. Po za przepisaniem numerka. Potem zjeżdżamy na doł i zatwierdzamy to klawiszem po lewo.
Cofa do indexu. Wchodzimy w 游戏激活 i wybieramy server nr. 1 (ten na samej górze) jednak jest to server nr. 3.
Zatwierdzamy przyciskiem po lewo i wraca do indexu. Gratuluje. Macie konto.
NIE POMAGAM, NIE ZAKŁADAM ITP. NAPISAŁEM TO PRZEJŻYŚCIE TAK JAK OPIS PO ANGIELSKU!
Mam pytanko: czy trzeba czekać na aktywacje konta? Jeśli tak to ile czasu :]
Nie trzeba, shit..nie opisałem wybierania servera. Zedytować musze. Moment;D
Frajerczyk
23-03-2006, 08:56
ehh ja mam taki problem ze niemam skad sciagnac chinskiego imienia
niemoge zainstalowac ze strony windowsa z wiadomych powodow
a jak wpisuje z neta to tez nieidzie ;/
moglby ktos laskawie podac jakis krzaczek?
bylbym wdzieczny
***** Do Okoła Jest PeŁno ZnaczkÓw ChiŃskich! Skopiuj Jakis I Wklej!
a ja mam problem wklejam to z angielszczenie do data info i cosik nie dziala kompletnie nic halp plx
a ja mam problem wklejam to z angielszczenie do data info i cosik nie dziala kompletnie nic halp plx
Dlatego zawsze sie robi kopie zapasowa :P
nie chodzi o to ze nie dziala mi dark eden tylko wersja dalej jest po chinsku a nie po ang
Taa no bo to nie tlumaczy wszystkiego (np menu na starcie) ale jednak cos (np tresci npc) przynajmniej umnie
ok cos zrobilem i juz dziala
ale tylko npc oraz troche opcje broni i nazwy a tak to wszystko chinskie
No i w czym ci przeszkadza reszta? Bo opisy czarów po chińsku albo imiona potworów? Straszne nie? Napewno przez to trudniej się gra...
Wie ktos skad mozna wziasc inny IC numer? Ten co jest podany nie dziala mi...
Podaj numer konta poprostu? Albo coś tego typu. Albo wpisz inne liczby:P Wątpie, że inne przejdą. Przed chwilą próbowałem. Numerek działa.
EDIT:
http://img52.imageshack.us/img52/6947/oo24bf.png
Dziwna kurtka...spójrzcie na moje finanse ^.^
JAK KOMUŚ TRAFI SIĘ NA VAMPIE WOLFDOG LEASH! TO KUPIE ZA 20 MILIONÓW! LUB JAK Z OPCJĄ TO I WIĘCEJ DAM!
Pisać na PW, GG 4471158 lub w grze na 3 servie wamp BakuraPL
Te 900kk to nie żaden fake...koleś do mnie podszedł i mi je dał...wiem, że to podejrzane, ale ludzie mili są;D
Ani kolesiowi dupy nie trułem tylko pisałem: Buy wolfdog leash, a on podszedł i mi to dał;D
SORY ZA DWA POD RZĄD ALE TO WAŻNE!
Na stronie głównej pisze, że DE CH ma być płatne. Może to pogłoski, może to prawda.
Jak chcecie to grajcie dalej. Ja tam mam 900kk i musze wydać dla zabawy;D
Heh, a jednak, może i na chińskim jest więcej ludu, ale wole jab... nie ten wiersz :P ... Tajwański serwer. http://www.darkeden.in.th/en i wszystko jasne ;) Po ang.
Lolz...też do CH zangielszczenie jest...po angielsku. -.-
UWAGA...12 ZŁ ZA MIECHA BĘDZIE!
A nie wiadomo kiedy dokładnie będzie płatne?
mam nakladka ale teraz niemoge przepisac numerka widniejacego obok -.- kopiuje go i mi blad jakis wyskakuje
brzmi ciekawie :) zaczynam ściągać ale slaby transfer :/ 230kb/s :/
ja ksie zarejestrowac jak wsyztsko jest po krzaczkowatemu help me albo niech ktos mnie zarejestruje :) i acc i haslo przesle mi na PW albo link do programu ktory zamieni kraczki na anglika
Moze ktos dac screena z tej gry? : F i powiedziec jakie ona ma wymagania ? :P bo jak mi nie wejdzie to nie ma sensu sciągać
@up
Google...a co do wymagań są naprawde małe.
Ponowne sorki za 2 posty pod rząd, ale trzeba odświeżyć temat tej wspaniałej gry.
Serdecznie zachęcam wszystkich do grania. Prawie wszyscy grają slayerami...ja jeden i pewien typek, którego nick widziałem przelotem na liście członków gildi...też polak. Zachęcam zwłaszcza chętnych na vampira. Pokażmy, że jest nas więcej.
Roczny koszt grania to 10 zł, a konto założy wam Kmicik
Jego gg: 1362184
W tygodniu złapiecie go po 22:30 kiedy to wraca z pracy, takto jest różnie...najczęściej w niedziele siedzi w południe. I nie zrażajcie się, ten koleś was nie "wydyma". Sam zakupiłem przez niego konto premium i ciesze się 26 lvlem (wolny exp, ale w weekendy podobno 2x większy:)) I wogóle coś mi się grać nie chce.
Descartes
23-06-2006, 21:32
Są jeszcze jakieś inne wersje DE darmowe i bez SH?
Tja, thailand...tam trudniej o itemy i płacisz 12 zł miesięcznie. Tutaj, na ch idziesz do post office we vranco i zbierasz master palle:) Blood palle też często lecą.
Aha, jak coś to server DRUGI!
łojajej ludzie jak sie tam zarejestrowac teraz to wygląda inaczej niz przedtem
ludzie jak ktos byl by tak dobry to niech zalozy mi tam konto pls a id i haslo na pm wysle
albo napisze instrukcję
Była instrukcja...a i tak radze ci zakładać przez kmicika...on ci założy konto i p2p ci zaaktywuje po wcześniejszym przelaniu mu tej dychy na konto w banku.
ta instrukcja to jest chyba niewazna no sam wejdz i zobacz a ja mam pytanie czy stare konta czyli jeszcze z marca są skasowane ?? bo ja jak wlaze na stare konto to pisze ze zle haslo
pozatym jego teraz nie ma nad morze pojechal =P
No to macie pecha obecnie;p Ale przecież dostęp do kompa może mieć jak mu kafejke zafundujecie przelewając mu kase...
A tak wogóle...konta są nadal chyba;p
Necro Fighter
27-07-2006, 00:13
A ja mam problem z firewallem i nie moge sie zarejestrować na tej stronie. Strona z regulaminem jest blokowana i nawet po wyłączeniu firewalla sie nie ładuje... Bakura jak możesz to zrób dla mnie przysługe i zrób mi konto... Odwdzięcze się w grze :evul: A jak nie to nie, z góry dzięki.
Teraz to ja sam nie umiem...inaczej się rejestruje. Musisz poczekać na kmicika.
Necro Fighter
28-07-2006, 10:23
A tak wogóle to ten klient ze strony nie działa... Archiwum zwalone...;(
@up
10 zł rocznie.
Kmicik ponownie wyjechał nad morze.
on ctyle ze on tam ma ciągle jest nad morzem tyle ze on tam w cafejce siedzi i rzeba go zlapac poprostu
alexneovo
17-12-2006, 11:34
Bakura zalozysz mi konto na DE China ??!! bo pacza mam jako 1 potem klient tylko te Proxify nieche dzialac !! moje gg 5778433
Moge prosic o skasowanie tego posta jest on zbedny i niewnosi nic waznego tu na forum i swiadczy o mojej nieułomności
alexneovo
18-12-2006, 22:57
Sory za kolejny post pod rzad ale mi niechce mi przyjąc tcyh krzaczkow podczas rejestracji kto pomoze prosze o pomoc bracia i siostry pomuzta !!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.