PDA

Pokaż pełną wersje : Podziemia na fibuli

wizu
19-03-2006, 13:50
Gdzie mogę wejść do podziemi na Fibuli? Bo jakoś nie moge znaleźć tego zejścia. Z góry dzieki.

bromix gold
19-03-2006, 14:15
idziesz na fibule znana droga za thais i potem zagladasz w studnie i tam schodzisz potrzeba ci klucza do dzwi anastepnie skrecasz w prawo w drzwi i tam, masz dziure wchodzisz w nia tam jest tp .........lvl min 50

wizu
19-03-2006, 15:13
aha trudno nie pójde sobie :) dzięki

Ojczul1
19-03-2006, 15:35
Jaki teleport???? nie ma teleportu sa tam rotwormy ds beholdery itd dalej nie wchodziłem bo żal mi uh's.

MaveriC
20-03-2006, 00:41
idziesz na fibule znana droga za thais i potem zagladasz w studnie i tam schodzisz potrzeba ci klucza do dzwi anastepnie skrecasz w prawo w drzwi i tam, masz dziure wchodzisz w nia tam jest tp .........lvl min 50

troche sie pospieszyles......
pytal sie : JAK DOJSC DO PODZIEMI...
Tunel z Thais---->FIbula_----> Studnia w Centrum ----->3 poison spiderki -----> musisz miec klucz ---->schodki na dol...

i to byla odpowiedz na jego pytanie...a ty go targasz.....po DSach i rootach...gratz

grzegorz123_86
27-04-2006, 00:30
Jesli niemasz klucza to musisz isc na sam dul fibuli
wziasc zesoba 0.8k i odnalesc NPC na mostku przy wodzie
niepamietam jak sie nazywa ale mniejsza
piszesz do niego hi->help->yes->yes->yes
i masz wlasny klucz
jest tez 2 sposub
ubic jakiegos nobka idacego tam i zapewne klucz spadnie z niego:evul:

kostooch
27-04-2006, 00:48
Jaki teleport???? nie ma teleportu sa tam rotwormy ds beholdery itd dalej nie wchodziłem bo żal mi uh's.
Teleport do Deep Fibuli, gdzie oprocz duzej ilosci wszelkiej masci minotaurow mozna spotkac duze ilosci dragow i dli.

Venderer
27-04-2006, 08:07
Teleport do Deep Fibuli, gdzie oprocz duzej ilosci wszelkiej masci minotaurow mozna spotkac duze ilosci dragow i dli.

Tak, ale moim zdaniem autorowi tematu chodziło o miejsce z rotami niż o Deep Fibule, a na rotki potrzebny jedynie kluczyk ;)