Pokaż pełną wersje : Dopiski przy imionach
Mereno Deru
19-03-2006, 21:48
Jestem nowy na forum i nie wiem, czy dobrze wybrałem dział, no ale cóż.
Jak gram w tibie i patrze jaki kto ma lvl to często widze jakieś dopiski np. Jedi knight, chociaż są bardzo różne.
To oznacza stopień w jakiejś gildii czy to można zdobyć jakoś płacąc czy co?
Dopisek dostajesz automatycznie jak zostajesz czlonkiem jakiejs gildii. Zalezy on od twojego stopnia w niej. Nie trzeba za to placic :p
Mereno Deru
19-03-2006, 21:54
acha rozumiem. dzięki za szybką odpowiedź.
omg-.- "Jedi knight", "Lollo del'Toro" czy wiele wiele innych, to po prostu nicki, jakie wybrali ludzie swoim postaciom-.-
Tak jak powiedzial pan ktory dal 1 posta gdy jestes w gildi mozesz poprosic lidera i dopisze ci co bedziesz chcial dopisek ten bedzie widac w nawiasie gdy ktos wezmie look na ciebie wraz z twoim nickiem lvlem gildia ranga cos takiego:
You see Nick (Level 300). He is an elite knight. He is Ranga of the Gildia (Dopisek).
@Thomas zoabcz dokladnie o co pyta, jak przeczytasz dokaldnie to zobaczysz ze nie chdzi mu o nicka.
pzdr.
Moongroow
20-03-2006, 14:41
Tak jak powiedzial pan ktory dal 1 posta gdy jestes w gildi mozesz poprosic lidera i dopisze ci co bedziesz chcial dopisek ten bedzie widac w nawiasie gdy ktos wezmie look na ciebie wraz z twoim nickiem lvlem gildia ranga cos takiego:
You see Nick (Level 300). He is an elite knight. He is Ranga of the Gildia (Dopisek).
@Thomas zoabcz dokladnie o co pyta, jak przeczytasz dokaldnie to zobaczysz ze nie chdzi mu o nicka.
pzdr.
Ha !! Nareszcie mogę oznajmić powrót normalnych osób na forum ;)
już siębałem zanoobienia ! ;)
Aha i pan Thomas niech się lepiej nie udziela skoro nawet nie umie odpowiedzieć zgodnie z tematem.
Pozdrawiam Serdecznie:
Moongroow :dance: ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.