Pokaż pełną wersje : ukryte scaraby
Stefan Wichura
20-03-2006, 10:09
nie wiem czy ktos robil juz ten temat czy nie ale prozbe mam zebyscie mi przyblizyli jak wejsc do tych ukrytych scarabow bo wiem ze cos takiego jest ale nie wiem jak sie tam dostac
Nytalith
20-03-2006, 11:41
Pomysl... one sie nazywaja ukryte poniewaz niema do nich normalnego wejscia...
Gdyby wszyscy ktorzy wiedza gdzie to podawali to byly by one jeszcze gorsze niz te "jawne". Apeluje do wszystkich o niepodawanie dokladnej lokalizacji.
btw. a szukales? bo ja juz pare takich tematow widzialem...
Moongroow
20-03-2006, 14:37
Gdyby wszyscy ktorzy wiedza gdzie to podawali to byly by one jeszcze gorsze niz te "jawne". Apeluje do wszystkich o niepodawanie dokladnej lokalizacji.
Skoro apelujesz to mu nie pomogę, ale do tego służy chyba forum aby pomagać sobie nawzajem. Pamiętaj, aby być sumiennym i jeżeli Ty będziesz potrzebował również kiedyś pomocy, ja też zaapeluje o nie-pomaganie Ci.
Z poważaniem:
Moongroow :dance:
Tirius Wife
20-03-2006, 16:31
Poszukaj troche bo skoro nie możesz ich znaleźć możesz nie nazywać się dobrym graczem... Szukaj bardziej na północ - to moja wskazówka ;S
Powodzenia w szukaniu :]
See you in Tibia.
Diego'Odin
20-03-2006, 16:35
szukaj przy obiektach poza miastem i tombach
Arir Nidinda
20-03-2006, 18:04
nie wiem czy ktos robil juz ten temat czy nie ale prozbe mam zebyscie mi przyblizyli jak wejsc do tych ukrytych scarabow bo wiem ze cos takiego jest ale nie wiem jak sie tam dostac
Trudno się dziwić że nie możesz ich znaleźć jak sam to nazwałeś UKRYTE scraby,
jakby każdy wiedział gdzie one są(sam nie wiem) to by nie nazywały się ukryte8o . Szukaj a znajdziesz.
Duch Guardi
20-03-2006, 20:16
Pokop łopatom może znajdziesz , niemówie gdzie bo tam expie i pełno noobow bedzie
Stefan Wichura
21-03-2006, 08:25
wlasnie chodzi mi oto czy to sie kopie na pustyni czy moze jest jakies przejscie ale z tego co pizecie to sie kopie na pustyni ;p
Szukaj na pustyni albo na forum, z tym drugim pojdzie Ci chyba szybciej.
Wykopuje się jak tomba.
Więcej nie powiem.
BO będzie tm dużo (..:faceoff: ..)
Stefan Wichura
21-03-2006, 15:04
eh... sam to chyab sie nigdy nei dowiem gdzie to jest :( i nic niemoge o tym znalesc ...
Van Rebeliant
21-03-2006, 15:38
Nie pamiętam dokładnie ale i tak bym nie powiedział :P, ale to jest mniej więcej kilkadziesiąt (kilkaset?) kratek nad oazą
więcej nie pamiętam -,-
Swego czasu przekopałem łądny kawałek pustinii, ale znalazłęm :) (zainspirował mnie news na tibianews.net :) ) a nastepnego dnia na kilku forach znalazlem dokladne informacje gdzie szukac.... wkurzajace troche :/
Tak czy inaczej.... szukaj, kiedyś znajdziesz :)
Aureański newbie
22-03-2006, 11:32
Ok. 10 kratek na prwo od pewnej palmy :p Poszukaj sobie :D
Kulfonix
23-03-2006, 22:30
Jezeli jest Tajna to po co to pytanie...?
Moge ci powiedziec tyle ze sie odkopuje jak tomba i jest w polnocnej czesci Ankrahmun
Nigdy wiecej takich pytan aff..X(
Stefan Wichura
25-03-2006, 05:44
Ok. 10 kratek na prwo od pewnej palmy :p Poszukaj sobie :D
:)) juz wczesniej znalazlem a ja podam wlasnie gdzie to
ale thx ;P mam chec napisac gdzie to ale zaraz beda commety na forum ...
Legendarny Banita
25-03-2006, 08:57
A czy dla facc tez sa gdzies jakies scaraby? Czy musze obejsc sie smakiem?:confused:
LOl
Scarab-"bron" faraonow
faroni->pustynia
pustynia->Pacc
wniosek ??
kup sobie pacca
Całe szczęście że nie powiedziliście :). Mam nawet dokładną mapkę do tych scarabów ale nikomu nie pokaże :P. Niech przynajmniej jedna jaskinia scarabów będzie pusta :faceoff:
Tibio-gracz
25-03-2006, 18:54
LOl
Scarab-"bron" faraonow
faroni->pustynia
pustynia->Pacc
wniosek ??
kup sobie pacca
Co to są faroni?
Pustynia Jakundaf(a) jest dla FACC.
Faraoni to bosowie ^^. Trzeba ich pokonać w queście na Helmet of the acient czy cos takiego.
A z pustynią chodzi mu o wyspe Darame na której znajdują się Ankrahmun i Darashia.
Swoją drogą to ta 'ukryta jaskinia' jest 'miszczowska'. Expie tam już od miesiącą i nikogo nie widziałem, tylko kumpla na cave bocie na larvach.
Swoją drogą to ta 'ukryta jaskinia' jest 'miszczowska'. Expie tam już od miesiącą i nikogo nie widziałem, tylko kumpla na cave bocie na larvach.
BOT? Chyba tak... <lol>
jestes na pustyni na polnoc od ank, wychodzisz na takie jakby bagna i tam kopiesz lopata jak znajdziesz dziure to wbijasz
kostooch
10-04-2006, 04:53
jestes na pustyni na polnoc od ank, wychodzisz na takie jakby bagna i tam kopiesz lopata jak znajdziesz dziure to wbijasz
Nie mowil o tombie, tylko o piatej kopie ze scarabami. -.-''
poszukiwacz przygód
18-04-2006, 01:24
te ludzie... on gra na innym servie wiec mozecie powiedziec... napisac mu w pw i zeby nie mowil komus. ja tam niemam pacc i co ;] co do zalozyciela posta... to radze szukac filmiki z wypraw ;] zawsze sie duzo mozna dowiedziec ;] czesto wiara po drodze na jakis hunt wskakuj na scarby ;] tyle powiem
Hej, kto powie ile kratek od palmy?? albo da screena..
Moze powiecie na priv..
Moze zainteresuje was reput?;]
Moze powiecie na priv..
Nikt ci nie dam mapki. Rusz dupe i poszukaj bo w tym temacie pisane bylo ile kratek od palmy ale nie bo ty wolisz napisac posta i czkeac az ci mapke dadza albo film lepiej. A reputem to sobie mozesz.... Chyba z tibia.org.pl jestes bo tam na slowo reput to sie dobijaja jak na darmowy pacc
a co jest w tych skarbach jakies klejnockiki?
Moze powiecie na priv..
Tibi.Erig.Net - wpisz w wyszukiwarce "tomb" i ci pokarze nazwy tobów kliknij w jakiś i będzie mapka gdzie się on znajduje i ss gdzie kopać.
a co jest w tych skarbach jakies klejnockiki?
A ciężko zajżeć na listę potworów i sprawdzić jaki loot daje scarab?
Nikt niechce pomoc xD
http://www.tibianews.net/worldmap.asp?xcor=-2181&ycor=-2054
Ja juz niemam pacc to ci pomoge :P
Nie no... ukryte te scaraby jak cholera. Poszedłem tam dzisiaj expić a tam już dwóch siedzi : / Bardzo ukryte...
LOl
Scarab-"bron" faraonow
faroni->pustynia
pustynia->Pacc
wniosek ??
kup sobie pacca
Wszystko O.K. ale pustynia = FACC/PACC ...
Ostro mu pomoles ziomek no lal koks jestes ;p.Nie wiem na co ci te ukryte skaraby nie mysl ze tam nikogo nie bedzie i bedzie zawsze wolne tam malo ich jest
@Yogono & nUUBBa
Archeologia jest pożyteczna, owszem, ale nie na tym forum -.-
Coś dzisiaj tych archeologów dużo o.O
Raported wszystkim co odświeżyli prócz pana up
Jacy tutaj wszyscy jesteście pierdolonymi egoistami że to jest szok. Zobaczcie co ta Tibia zrobiła wam z mózgu. Jak dla mnie to wy macie tam albo kilo smalcu, albo jedną wielką galaretę ;] Porazka
Ziomek dostał/kupił se 1st Pacc chce sie dowiedzieć bo nie ma kumpli a wszyscy sie zachowują jakby ta zasrana gra była zbawicielem ;]
Dam Ci ogromną wskazówkę:
Nie zakładaj takich tematów.
A tak serio to dam Ci jeszcze większą
Pochodź se z Xrayem po pustyni ;)
Mudbloods
02-11-2008, 23:07
@up, up
Ja wam dam jeszcze lepsza wskazówkę. Nie odświeżajcie tematow z 2006 roku?
Pochodź se z Xrayem po pustyni ;)
... i zobacz, że nie działa z poziomu 0 w dół ;]
@up
SIEMA CHEV, JAK ZDROWIE?
@down
PO CO PISZESZ POSTA QR\/\/4 ZAMIAST DAĆ TEMU TEMATOWI SPOKOJNIE SIĘ ZAPAŚĆ SIĘ I NIGDY NIE WROCIĆ SWES
... i zobacz, że nie działa z poziomu 0 w dół ;]
@up
SIEMA CHEV, JAK ZDROWIE?
NIE PISZ JUZ NIC NA TEN TEMAT BO QRWA TO MA JUŻ 2 LATA!!! DAJCIE TEMU TEMATOWI SPOKOJNIE ZAPAŚĆ SIĘ I NIGDY NIE WRÓCIĆ PLS!!
PawlinhoSDZ
26-12-2008, 02:02
Stefan Wichura - co masz do Jacy KURWO!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.