Pokaż pełną wersje : biosfear
poznalem nowo gre i szczeze mówiac dopiero sciagam ale mysle ze nie jest zbyt skomplikowana a mianowicie chodzi w niej o to ze gracze z calego swiata oblegaja zamek shilon krew leje sie strumieniami a jak ktos gral w dark eden to wie jakie rodzaje broni moza spotkac ale ich samych jest miliony z kazdego rodzaju mozna takze chodowac zwierzaki zaczynajac od prostych demonow a na smokach i diablo podobnych demonach konczac wiekszy opis zjadziecie w CLICK nr2/2004 na stronie 15
oto link do strony glownej http://biosfear.tiscali.co.uk/ jest przejzysta i po ang.
a oto obrazki:
walka ze zwierzaczkiem
http://i14.photobucket.com/albums/a349/Relosu/best_85.jpg
przygotowania do bitwy
http://i14.photobucket.com/albums/a349/Relosu/best_90.jpg
PS jak zakladacie konto to radze na skrzyne @wp bo na nia odrazu jest e-mail od biosfear team który jest niezbędny do rejestarcji aha i jezeli znajde więcej czasu to podam szczególy tej gry bo zaraz zbijam do szkoly
zdaje sobie z tego sprawe ze to duble post ale chcialbym odswiezyc temat i spytac sie czy ktos w to gra lub sciagnal i jak juz gra to czy mu się podoba
chcialem ale mi sie odechcialo...zbyt dziecinna graficzka..a takich mam dosyc... wolablym sobie pograc w RYLa 2 (a jeszcze bardziej 1 - on nie tnie i wogole lepszy).. ale RYl 2 mi troche (uhm... malo powiedziane) przycina ;/.
To jest takie ... Mu Onlajnowate
a czy wogule sciagnales ją bo teraz up date'uje ją i cos mi nie idzie max 3 kreski i jakis bland
ale pls sciagnij ktos ta gre bo mi cos z up date a nie wiem czy komus tez tak sie wali
Ja grałam wczoraj jakaś rasą na a.... GRA NORMALNIE EXTRA:] :D
Dzięki za stronke
Jak dla mnie to za wielkie miecze i giwery.
Jak dla mnie to za wielkie miecze i giwery.
te wielkie giwery i miecze to sa tylko jak masz duzy lvl tak to wyglądają normalnie ale ogulnie wypas sie gra ja gram karus czy jakos tak sie nazywa no ci co z mieczami latajo
No ja ściągam tę giereczke i mam już 24% ;p Wygląda na niezła a skoro "Krew leje się strumieniami" to raczej jest niezła ;p
Już 21%. Jak ściągne editne, ale sądze że gra może być bardzo miła :D bo lubie DUŻE miecze i fajne giwerki
na paczatku masz male mieszcze i bronie bo te osóbki na ss to wysoko lvl postacie ale z lvl na lvl te bronie beda fajniesze i lepiej wyglądały
hmm kołbaś mam takie pytanie. Czy tobie update też nie chciał iść bo mi stoi gdzieś tak na 5% i niechce iść dalej.
Uuuu czaiłem się na tę gre od jakiegoś czasu ;p codziennie przeglądałem ten temat no i dzis zaczełem ściągać. Jeszcze 20 minut ;> tylko ten ogień taki jakby... nie pasujący do 3d :)
Sciągam wydaje sie fajne bende grał humanem albo tym z mieczem.
Na którym servie gracie? Bo w guide na zdjęciu pokazane są 2 servery.
no to tak sa oficjalnie 3 servery ale 1 nie dziala z nie wiadomych mi powodów
ja gram glownie na tym 1 od gory a ten 1 od dolu to nie dziala
sa 4 rasy human/bulkan/magowie jakys/i jakies elfy
human wala z pistoletow
bulkan axe i miecze a obuchów nie ma chociasz sa takie co wyglądają jak obuch ale to axe
co do up load okolo 10 razy idzie do 3 paska a potem blad kiedys tam zostawilem up date i poszlem do sql jak wrucilem to juz sie sciagnelo ale z relacji mojej mamy bylo powiedziane ze ostro dlugo i dopiero 15 min przed moim przybyciem sie sciagnelo (czyli od 8 do 15.00 +/-)
jak cos to gadac lvl ja mam 17 prawie i bede nosil caly warrior secik bo nie wiem czemu legi wymagaja 17 lvl a armor 14 bootki i helm chyba 12 tak dziwnie jak juz to arm 17 a nie legi
Ja gram na 1 serwie od góry servie mam 15lvl z gun.
TES Piro Fox
06-04-2006, 18:10
Szczeże mówiąc nie lubie strzelanin ale wszystko można wyprubować
:cygaro:
up
OMG CO Z TOBA to nie jest strzelanina tylko normalny mmorpg tylko dziwny bo questy to sie bieze z takich kamykow troche to dziwne ale da sie wytrzymac a ze sa ludzie z pistolami to nic to jest bron jak kazda inna i mozna ja porownac do luku bo luk tez strzela na odleglosc
Zaraz.. na jednym screenie widac jakis zamek sredniowieczny i smoka na nastepnym futurystycznych playerow ze spluwami na laser :P :P
After the Registration, you will be able to play and test BiosFear for ONE MONTH FREE of charge
To chyba znaczy ze jest platna :/
taaaaaaaaaaaaak na jednym jest zamek smok i paru gosci co z tym smokiem walcza ale na 2 to czy ja wiem czy tam sa same guny moim zdaniem jest jeszcze pare mieczow ale to tak dziwnie wyglada bo to jest best players. na 1 poziomach wyglada sie w miere normalnie a nie jak strongmeni w zbrojach 300 kilowych
sazuki san
07-04-2006, 19:10
Jesli ona jest platna to ja sie zabije bo mam juz 3 %;(
Jak nie jest platna to moge walic pytania
narazie nie mam pytan jeszcze nie sciagnelem xD
ona z tego co iwem nie jest platna przez 1 miech chinskie biosfear nazwane laghaim nie jest chyba platne albo platne calkowicie ale ten 1 miech mozna pograc potem sie zobaczy
sazuki san
07-04-2006, 19:20
aaaaaaaaa! moge cie nacieszyc miechem ale w coja bede grac po miechu ;( ;(
ja polecam terra world albo kup se diablo 2 i graj assko hybrid na bn ciekawie i wymagajaco a jak ktos ma dobre itemki to full wypas
sazuki san
07-04-2006, 21:06
dobra 99 % juz 8o Bede gral w RL tibie albo otsy :evul: :evul: :evul:
Sir Tibiak
08-04-2006, 00:50
Jakoś ta gra do mnie nie przemawia..... RYL i tak górą :]
to po co sie wypowiadales -.- a tak ogulnie to ja happy 59 lvl
sazuki san
08-04-2006, 09:13
u mnie uptading wlasnie leci ale bedzie zabawa 8o
sazuki san
08-04-2006, 10:11
k***a uptade na srodku mi sie wylacza mogliscie mnie ostrzec ze ta p*****a gra bedzie taka fajna ;( ;( ;(
ehh wlasnie ten up loading to cierzka sprawa ale tylko na paczatku tak za 5 razem pojdzie(mi poszlo) i tak mniej wiencej 3 godz trwa
..::QRAS::..
08-04-2006, 18:29
smieszna ta gra , nie sciagam ...
ja ************************************************** ** i wiele by bylo gwiazdek jeszcze ale nie chce mi sie ich wciskac
czy to tak trudno zrozumiec jak mowilem ze jak masz cos do wypowiadania sie ciekawego o grze to wal smialo ale jezeli piszesz post tylko po to zeby byl to wyjdz i nie wracaj znaj moja łaske ze mozesz nie wrucic(a nawet blogosławieństwo i krzyżyk na droge)
sazuki san
08-04-2006, 20:52
Omg 0.o czy na tym forum
możnaa takie nooby spotkać
jeszcze w ,,RPG" to juz naprawde sie dziwie
..::QRAS::..
08-04-2006, 21:05
/\
od noobow dziecko to starego mozesz wyzywac
\/ taa ? a co przeszkadzi ci ? nie podales wieku bo co boisz sie ze cie wysmieja ?
nastepnym razem pomysl zanim cos palniesz. JAk mi sie zdaje w regulaminie napisane jest ze nie mozna bluzgac zbereznymi slowami wiec przepros wszystkich i wyjdz.
sazuki san
08-04-2006, 21:27
LoL
na 17 lat zachowujesz sie jak 10 latek z lalką u boku -.-
Czasami można spotkać tutaj takich ludzi -.-
sam nie bede noobem i nie bede naliczac sobie postów
LOL?
Przepraszam że odświeżam temat, ale chciałbym spytać o kilka rzeczy:
1.Widziałem że inni gracze mają zwierzątko. Jak je mieć?
2.Jak czarować? Są skille czy czary? Jak je używać?
1mpytanko mozna miec zwieze ale cholernie drogo kosztuje i kupe czasu trzeba spędzic zeby sie wogole wykluło
Sorry że odświerzam temat, lecz chciałem spytać jak używa się skilli?
Sorki, że odświeżam, ale to chyba lepsze od nowego tematu. Otóż nie mogę się zarejestrować :/. Klikam na "Register", czekam i po chwili :
Przekroczono limit czasu połączenia
Serwer secure.biosfear.tiscali.de odpowiada zbyt powoli.
* Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
* Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe.
* Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę ogniową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
Próbowałem Firefoxem, jak i IE. Proszę o szybką pomoc.
a mi teraz wogole sie pokazuje ze nie moze znalezc strony =/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.