zaloguj się

Pokaż pełną wersje : po co jest temat "błedy na tibia.pl"........

Phy Praefectus
20-03-2006, 15:36
.......skoro nikt(z kompetentnych osób) tam nie zaglada???

kilka dni temu załozyłem temat o tym ze czar "exevo con mort" nie tworzy 10(tak jest na tibia.pl) a tylko 5 boltow.Zamknieto ten temat(słusznie) i odesłano mnie do tematu przyklejonego "błedy na tibia.pl",oczywiscie do dnia dzisiejszego nie zostało to poprawione.Dobra czepiam sie to tylko 5 dni ale...

łatwo znależć w tym przyklejonym temacie znacznie starsze zgłoszenia (oczywiscie słuszne) o błedach na tibia.pl np.

Rikitiki napisał 23-02-2006, 13:13 (miesiac temu!)

"Nie wiem czy już było ale, wchodze do bronie -> dystansowe -> crossbow i mam: Ten przedmiot nie wypada z żadnego potwora. Być może jest to przedmiot dostępy z jakiegoś questu, można go po prostu znaleźć gdzieś na mapie, lub nie można go zdobyć w ogóle.

A ja znalazłem crossbowa w Dwarf Soldierze.
Tak samo z boltami, też były w dwarf solierze."

takich kawiatkow mozna znalezc znacznie wiecej i to sprzed wielu wiecej dni

moj post nie jest atakiem na tibia.pl poniewaz to dla mnie najprofesjonalniejsza strona,dzieki ktorej kupuje pacca itp po prostu potraktujcie to (osoby kompetetne) jako zwykle zapytanie.Brak czasu,studia,byc moze brak osoby ktora zna sie na html(ja sie nie znam :p) powoduje to ze jest jak jest

pozdro

Vanhelsen
20-03-2006, 17:59
Pradawne łacińskie przysłownie mówi:
Administratorus unos Moderatus is Onlus Mortus
Co na polski znaczy:
Administrator i Moderator jest tylko człowiekiem
i logicznie rzecz ujmując nie może robić xyz spraw na raz, a jak wiadomo, Modki mają mase do kasowania/robienia innych spraw, na wyższej półce w hierarchi ważności ;)

Dr.Unknown
20-03-2006, 19:06
Pradawne łacińskie przysłownie mówi:
Administratorus unos Moderatus is Onlus Mortus
Co na polski znaczy:
Administrator i Moderator jest tylko człowiekiem
i logicznie rzecz ujmując nie może robić xyz spraw na raz, a jak wiadomo, Modki mają mase do kasowania/robienia innych spraw, na wyższej półce w hierarchi ważności ;)
Rotfl, ktoś tu nie ma Łaciny w szkole...

Dr. Omader
20-03-2006, 19:29
Z tym tematem jest taki problem, ze zeby naprawic te wszystkie bledy, trzebaby poswiecic pare dni siedzenia przy tym i naprawiania takich pierdołek ;)
Modkowie maja mase roboty na forum, a ja z matkusem mamy studia i prace poza tym i naprawde ciezko znalezc te pare dni zeby poswiecic je na to. Jednak juz mnie to zaczyna wkurzac i planuje w koncu oczyscic to wszystko ;)

Rybzor
20-03-2006, 20:10
Jednak juz mnie to zaczyna wkurzac i planuje w koncu oczyscic to wszystko ;)
Chyba nie myslisz, ze ktos w to uwierzy ;D

Vanhelsen
20-03-2006, 21:10
Rotfl, ktoś tu nie ma Łaciny w szkole...A czy ktoś mówi, że ja piszę to na serio ;)

Taube
20-03-2006, 21:23
wielbłądziku :P kto ma studia a kto pracę.. :evul:
wiesz o czym mówię

zdarzają się wpadki - jak to one są ludzkie, a przecież jakby nawet był taki nadwielbłąd, to i on nie podoła wyzwaniom jakie stawia mu 50 tys. użyszkodników :D
jest na to jedna rada - trza ich molestować, prześladować i terroryzować, aż w końcu wycieńczeni zrobią wszystko czego się od nich oczekiwało, byle już im więcej głowy nie zawracać ;) - ale ostrzegam, to nie jest bezpieczny sposób i raczej sprawdza się, gdy się jest z nimi w niejakiej komitywie ;P

d.Taube

pazuzu
21-03-2006, 00:09
sam znalazlem w tibii kilka ciekawych rzeczy ktorych nie ma na tibia.pl lub sa bledne ale tez zauwazylem ze nikt sie tym tematem nie interesuje

stronka ktora obwoluje sie oficjalna polska stronka o tibii a pelno bledow i brak aktualizacji

troche wstyd :/ ale tak to jest jak ludzie ktorzy ja prowadza stracili zapal do tibii i juz dawno w nia nie graja a jedyne co ich przy niej trzyma to komercja

Vanhelsen
21-03-2006, 07:00
sam znalazlem w tibii kilka ciekawych rzeczy ktorych nie ma na tibia.pl lub sa bledne ale tez zauwazylem ze nikt sie tym tematem nie interesuje

stronka ktora obwoluje sie oficjalna polska stronka o tibii a pelno bledow i brak aktualizacji

troche wstyd :/ ale tak to jest jak ludzie ktorzy ja prowadza stracili zapal do tibii i juz dawno w nia nie graja a jedyne co ich przy niej trzyma to komercjaNiech ludzie zapamiętają w końcu, że tibia.pl nie jest oficjalną stroną o tibii a jedynie polskim, supportowanym fan'sitem...

eerion
21-03-2006, 07:07
@Pauzu:
Komercja?
wybacz ale moderatorzy oraz administratorzy nie czerpią żadnego zarobku z tibii.
kasa z SMSów jest wysyłana do serwisu fpp.pl który hostuje tibia.pl
Pieniądze z PACCów idą na konkursy - tak samo z kubeczków, koszulek i innych gadżetów
Mimo wszystko Moderatorzy i Administratorzy to nie sa ludzie których sensem życia jest siedzenie 10h rpzed kompem, a jak skilują czy robia runy to robią coś ze stroną/forum
To są ludzie którzy mają życie prywatne, nauke, czasami prace (czasem to i to) i wtedy nie ma już dużo czasu na kompa o tibii nie mówiąc już kompletnie
A dlaczego są w takim razie na swoich stanowiskach?
bo po prostu są dobrzy w tym co robią i są kompetetni