zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Beholder.

Zawias James
20-03-2006, 18:14
Zaczne moze dziwnie ... mianowicie - wiem, ze "na tym forum istnieje taka opcja jak szukaj i tak mogles sobie znalezc ten temat bo pisalismy juz o tym milion razy" jednak pomimo tego napisze bo w tematach zakladanych na ten temat malo co mozna sie dowiedziec a spedzilem na szukaniu naprawde wiele. Chcialem sie dowiedziec gdzie jako 26 lvl [33 mlvl] Druid moge isc na mini HunT na Beholdery? Facc ...

Eq ktore posiadam to: Crown Helm, Blue Robe, P Legs, Boh, Volcanic Rod, Dragon Shield. I Chcialem sie zapytac o rozne rzeczy dotyczace tego - jak huncic, z czego uderzac, co wziac ze soba i wreszcie ostatnie pytanie gdzie huncic? Chcialem zapytac o szybkosc respow w poszczegolnych miejscach i o bezpieczenstwie takiego hunta. Licze na jakas naprawde profesjonalna odpowiedz a nie teskty po jednym zdaniu ktore i tak niczego nie zmienia ani nie wniosa ...

ripper
20-03-2006, 18:41
Nie znalazłeś dlatego, że nie ma naprawdę dobrego miejsca na huncenie Beho~. A tak na serio, to możesz sobie pohuncić pod BK House (dziwne, że tego nie znalazłeś, jak ty szukałeś? -.-). Nie jest tam super, ale to chyba najlepsze miejsce. Z twojego eq wnioskuje, że jesteś druidem (ale jestem domyślny, nie? :>). Jeśli będziesz to bił z samego V Rod'a, to może będzie Ci się nawet respić. Ile k expa na godzinę to nie wiem, bo nigdy nie hunciłem Beho, ale żadna to rewelacja.

Dwimenor
20-03-2006, 18:48
Jednym z rozsądniejszych spwanów beholderów jest Bk hous koło Venore(przed bramką levelową)
Opis: 4 pojedyncze respany(ostatnie 2 blisko siebie, teoretycznie można nadziać się na 2 bh za jednym zamachem przy ostatnich 2 spawnach).
Brać: jedzenie(dużo-tam nie ma gdzie zdobyć), klucz 5010(jak to z kluczami bywa: są dojść blisko drzwi które otwierają).
Walić: różdżka+hmm/+summon-2 minoarchery.

Dla postaci magicznych raczej szkoda czasu huntować beholdery. Wysysają manę, mocno walą. Loot taki sobie(q rod, 2hs i beholder shield to jedyne ciekawe rzeczy. Reszta: jak robisz lootbaga i będzie chciało ci się latać do ab/venore aby to sprzedać.)
Ogólnie rzecz biorąc: bh to raczej kiepski pomysł.

P.S
Mogłeś lepiej poszukać;)