zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Lvl

mizorda
03-07-2004, 20:45
Zeby np jak sie wlacza dokladne staystyki to bylo takie cos na ktorym miejwiecej lvl mozna chodzic na stworka jaka klasa i eq.

By$iu
03-07-2004, 20:49
By bylo za duzo sprzecznosci np.Zerk moznazabic na skilach 50/50 przy dobrym eq.A n00by by a ja zginolem bo u was zle pisalo.Albo hahaha tibia.pl klamie ja zabilem przy 49/49 i w takim sobie eq.

mizorda
04-07-2004, 12:46
To najwyzej by pisalo :"nie jestesmy odpowiedzialni za to ze potwor cie zabije".

MatKus
04-07-2004, 15:46
Wiesz, wszystko zalezy tez od umiejetnosci gracza i jego doświadczenia.
Ostatnio byłem na queście na Mintwalin. w sumie poszło nas 3 knightów , mag i paladyn, wszyscy lvl 41-44. Większość bała się, że na bramie takie stado jest, to oni se nie dadzą rady, wreszcie wkurzyłem się, i sam oczyściłem bramę.
Na smoki znam takich, co polowali na lvl 15 i całkiem nieźle im szło, a znam takich, co na 40 co chwila padali mimo lepszego sprzetu.
Na BK (kiedy jeszcze nie było bramki lvlu) chodziłem z blokeram lvl 22 i też mu cąłkiem nieźle szło, a większość ludzi twierdziła wówczas, że przy takich skillach i sprzecie, to poniże 35 nie ma szans bloker. Przeżył wówczas 2 hunty całodniowe (12 godzin każdy).

Kolejny ważny element to taktyka i znajomość otoczenia. Musisz wiedzieć, jak się wycofywać, jak atakować, od której strony, gdzie i jak się ustawić, żeby nie wywołać więcej potworków i żeby nie wbić samemu się na coś kolejnego oraz żeby nie tłukło cię za dużo na raz.

Kolejny element to lagi.

Kolejny element to miejsce, gdzie spotykasz danego potwora. Inaczej paladyn walczy z cycami na PoH (tam nawet lvl 8 jest w stanie se radzić) a co innego np. na mount sternum (tu kilka cyców może mu szybko zaszkodzić).

Kolejny element, to czy jesteś sam, czy z kimś, a jeśli z kimś, to z kim? (i tu znowu nie tylko lvl sie liczy, ale równierz znajomośc terenu, lagi, doświadczenie...)

Takich elementów jest za wiele, by móc to sensownie opisać. W ten sposób trzeba by każde miejsce bardzo szczegółowo opisywać na kilka stron, żeby wszystko uwzględnić, a komu by się chciało tyle pisać???

mizorda
04-07-2004, 16:36
Dzieenki za odpowiedz.