Pokaż pełną wersje : Summony
Summony moga schodzic w dol dziurami!!!! wlasnie bawilem sie moim cycem, i gonil on mojego kolege, nagle przechodzac kolo dziury spadl na dol! nie mowcie ze klamie bo mam na swiadka Master Lamdar! Strasznie dziwne!
do niektorych moga for exaample na PoH ale tylko tego typu ;p
"Wpadł" nie "wszedł".Byłem świadkiem jak spider wpadł do dziury(ale to nie była taka do rozkopania) :P
Almexian
04-07-2004, 09:14
Pierwszy raz slysze, ale jest to chyba możliwe bo TIBIA jest PEŁNA niespodzianek :)
Ithelios
04-07-2004, 11:12
Każdy potworek może wpaść do dziury bez kamieni ją otaczających(takich jak np.ta z GSem na PoH-kilka razy do pajączka wpadł zerk który mnie gonił:D).Do takich dziur można także wpychać innych graczy.
Cikawych rzeczy się tu dowiaduje! Napewno tą informację z dziurami wykorzystam w praktyce ;)
Warloczek
04-07-2004, 21:16
Wykorzystasz w praktyce ?
Będziesz strał na PoHu i wrzucał każdego kto przejdzie do dziury z gs-em?
Lepiej tak nie rób wykorzystaj to do summonów szkoda że tylko do takich dziur mogo summonki wchodzić...
Na samej danubi jest codziennie na pohu z 3-5 osob z 8-10 lvl ktorzy stoja niedaleko i albo luruja cos albo probuja kogos wepchnac do dziury irytujace xD
Moj summon tez kiedys wpadł w dziure , jezeli jakis potwor wpadnie to mozna bo ropnąc ?
@ up
Pewnie, ze mozna musi tylko stac na miejscu do ropowania. Normalnie go ropujesz jak lootbaga ;)
Ja może trochę nie na temat, ale jak już się mówi o dziwactwach. Więc... chciałem sobie zapolować na zerka na zamku koło ab. W cienkim korytarzyku (1 kratka) postawilem minosa zeby do mnie zerk nie doszedł. Przesuwałem minosa aż do respu zerka. Podchodz zerk, myślałem że zacznie łazić w kółko i nie będzie wiedział co robić. A tu nagle zerk doskoczył do minosa, zaj***ł 1 ciosem i do mnie. Szybko wiałem....
Ozon, hehehehe dobre...... ale to nie jest nic dziwnego, stwory atakuja inne stwory jezeli tamte blokuja dojsice do gracza ktory odwazyl sie tu przyjsc :P a do tego po zerku mogles sie tego spodziewac, wystarczy na niego popatrzec i juz sie wie ze on musi byc ostro pi!@#$%^&*$# w czache :)
Te ozon dobrze ze to powiedziales..... Bo czesto jak stoje kolo takich dziur i mysle "wejść albo nie wejsc" to duzo ludzi sie kolo mnie zbiera i moga mnie wepchnac...
Chujowa perspektywa...
Mathayus
07-07-2004, 15:01
Oryginalnie dodany przez Necrod
Moj summon tez kiedys wpadł w dziure , jezeli jakis potwor wpadnie to mozna bo ropnąc ?
no mozna ale wydaje mi sie ze jak wpadna do dziury z tym gs na pohu to go juz chyba niz zdazycie ropnac
Pasorzytek
07-07-2004, 21:10
Oryginalnie dodany przez Mathayus
Oryginalnie dodany przez Necrod
no mozna ale wydaje mi sie ze jak wpadna do dziury z tym gs na pohu to go juz chyba niz zdazycie ropnac
albo gsa ropniesz ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.