Pokaż pełną wersje : Koniec wojny!
koniec wojny na aurorze!
raiders of morag wygrali, polacy zaczynaja sie poddawac i wykupywac!
ciekawe gdzie podziali sie ci zawzieci wojownicy hehehehehe
hail rom \_:dance:
Raks Ninja
21-03-2006, 22:07
Oh widze ze jestes pierwszym idiota ktoremu slonce przygrzalo w glowe w 1 dzien wiosny?
Gdzie widzisz cos o tym ze sie poddalismy? Nikt z nas nie zaplacil i nie zaplaci i uwierz ze sie napewno nie poddamy.
Oh widze ze jestes pierwszym idiota ktoremu slonce przygrzalo w glowe w 1 dzien wiosny?
Gdzie widzisz cos o tym ze sie poddalismy? Nikt z nas nie zaplacil i nie zaplaci i uwierz ze sie napewno nie poddamy.
Na 70% serwerów Polacy to cioty, które po kilku dniach walk płacą/opuszczają server. 20% walka trwa kilka miesięcy, ale w końcu, ktoś bezhonorowo płaci. 10% to serwery, gdzie Polacy potrafią walczyć.
Hail FAG _/
@kanarr: Głupoty pieprzysz, jakoś niewidzę Fasta, czy Theruviela w rolach idiotów płacących 'za wolność'-.-
Grałes choć troche na Aureii ? Czy miałes tam może max. 15 level a o wydarzeniach z wojny dowiadujesz się pod dp ?
@kanarr: Głupoty pieprzysz, jakoś niewidzę Fasta, czy Theruviela w rolach idiotów płacących 'za wolność'-.-
Grałes choć troche na Aureii ? Czy miałes tam może max. 15 level a o wydarzeniach z wojny dowiadujesz się pod dp ?
Walnął ktoś pewnie info pod Ab depo i on chciał zabłysnąć swoją wiedzą... Tylko lekko mu się to nie udało.
Raks Ninja
22-03-2006, 11:20
Wolalbym w***ac kase do wody niz placic bo i tak predzej czy puzniej cie za***ia.
Mazerlander
22-03-2006, 15:08
Oh... piekne slowa. Wolalbys kase do wody wyrzucic? No wiec wyrzucaj. I walcz dalej, bo w koncu walczysz o piekne idee - wolnosc i swoboda gry. Rom jest zly bo zabija i naklada paymenty. Na szczescie Aurea ma bohaterow takich jak TY ktorzy sa nieskalanymi aniolami. Hail Raks dobroczynca Aurei!
Mam wielka nadzieje ze wojna jeszcze troche potrwa a u jej konca zaplacisz duza sume, nie wazne kto wygra, oby Ci jak najlepiej odplacono za twoja dobroc ktora obdarzasz wszystkich dookola.
Ah.. jaki to dobry czas kiedy moge przejsc sie przez miasto bez strachu ze takie cos jak ty wyskoczy zza rogu i zacznie rzucac te swoje bzdurne hasla o placeniu. Obys jak najdluzej byl trzymany w pzcie, wiecej ludzi bedzie moglo spokojnie grac.
Wszystkiego dobrego Raks.
Raks Ninja
22-03-2006, 18:56
Oj Mazerlanderku nie placz:< zaplaciles tylko 50k nie liczac twoich rl kolegow :< Nie martw sie jeszcze mnie spotkasz:D
Oj Mazerlanderku nie placz:< zaplaciles tylko 50k nie liczac twoich rl kolegow :< Nie martw sie jeszcze mnie spotkasz:D
Tak, więc co w commencie FAGu robi słowo 'FREEDOM' ?
Mazerlander
22-03-2006, 21:19
Tak. Dokladnie 50k, zgodnie z twoja obietnica po 10 mialem byc wolny, ale w koncu po twoich przekretach i oszustwach wyszlo na to ze zaplacilem 50. Od moich znajomych tez troche grosza ukradles. Dzielnie majac 30 poziomow wyzej udalo ci sie wyzyskac nas. Dumny jestes z tego? Baw sie dalej.
Ciesze sie ze sie przyznales do tego wyzysku, typowe.
I nie ciesz sie nie tesknie za toba. A jesli myslisz ze bede sie z toba wymieniac oszczerstwami publicznie to jestes w bledzie. Trzymaj sie cieplo i nie przesadzaj z emotami bo to jednak jeszcze nie przecinki.
@Sesef: ano chyba.
Tak, więc co w commencie FAGu robi słowo 'FREEDOM' ?
Siedzi sobie, dla picu.
Nicku swojego na forum nie podam, tak więc myśle że moge bezpiecznie wyrazić swoje zdanie w tej sprawie.
Ta walka jest o wpływy, o wolnosc to może kilka osób walczy
FAG chce się wywinąć od płacenia + wyjść na obrońców Aureii.
Bynajmniej takie jest MOJE zdanie.
Ich ideii przewodniej nie znam, nie była mi do niczego potrzebna..
@To ALL:
Nie miejcie złudnych nadzieji, tak jest wszędzie.
Nawet jeśli FAG wygra, czego bardzo bym chciał ale szanse na to są znikome, to spokoju na serverze nie będzie.
No, moze kilka tygodni..
Wiadomo jak zachowują sie osoby mające władze.
Kwadratura koła. FAG wygra, zacznie sobie pozwalać na różne zabawy, znajdzie się gildia X która zechce z nimi walczyć i tak w kółko..
@To ALL:
Nie miejcie złudnych nadzieji, tak jest wszędzie.
Nawet jeśli FAG wygra, czego bardzo bym chciał ale szanse na to są znikome, to spokoju na serverze nie będzie.
No, moze kilka tygodni..
Wiadomo jak zachowują sie osoby mające władze.
Kwadratura koła. FAG wygra, zacznie sobie pozwalać na różne zabawy, znajdzie się gildia X która zechce z nimi walczyć i tak w kółko..
Nie sądze żeby któraś z gildi wygrała nad drugą. Obydwie gildie bedą walczyć do ostatniego lvla. Tak ze jak nie bedzie otwartej walki to beda ciagle robic mass logi sobie.
Niech mnie ktoś przytuli...
@UP: LoL2 :S
@Sesef: Hm, a mi się zdaje ze ktoś raczej wygra, ale to tylko moja opinia.
Theru~ i Bodzix~ pewnie będą walczyć do klęski, ale z mojej ostatniej rozmowy z Butibofem wynika że ma już dość całej tej sytuacji..
Dragonisek
23-03-2006, 15:29
@Mezerlander
Auhuahuahua...lepiej pasc ofiara PA szedów ktorzy cie huntuja za to ze dobrze expisz albo ze przechodzisz obok nich i nie mowisz dziendobry -.-
Nie lubie Raksa i nie ukrywam tego ,ale wole juz jego niz debilnych szwedów typu Isaris ktorzy za bp uh zgwalca Ci matke i spala dom -.-
Nie widzieliscie ich twarzy ??:O Taki dektral naprzyklad wielki cwaniak i kozak bo wali ostatniego sdka na trapie ,a jak co do czego to gowno robi ,bo gowno moze i zycze mu zeby padl jeszcze kilka razy
Mazerlander
23-03-2006, 15:50
@Dragonisek
Czy ja mowie ze wole szwedow? PA to problem jednostki nie narodu, zalezy na kogo sie trafi a nie skad pochodzi.
Jedyny moj poglad na te wojne wyglada tak:
FAG i koalicja wygrywa : Jestem hunted Raks sie cieszy
ROM wygrywa : "Jestem hunted" przez Raksa z pzta
Wiec jak myslisz, komu kibicuje? I wiesz komu podziekowac za moj poglad.
I taka mala dana statystyczna odnosnie mojej osoby - dwa lata gry i zero problemow ze szwedami, ale oczywiscie NIC to nie znaczy.
Hmm... bardzo interesujacy topic :D
@Mazerlander
Nie tylko Ty placiles Raksowi :) ja mu placilem 30k Stingowi 50k wiedz wiesz... a reason byl glupi...
Tak samo Human Silent Assasin dostal hunta bo kupil Demon helmet... a ja placilem za to ze hitnolem Raksa noob druida i ten druid padl :|
@Topic
Jaki koniec wojny ?:OOO koniec bedzie za moze 6 miechow :))
Zycze FAG wygranej
Yours Rakanubakakbi (who remember me?:PP)
Do tych którzy narzekają na hunty od Ninja Family..
Gdybyscie byli na ich miejscu robilibyscie tak samo.
Pozatym, z każdym da się zaprzyjaźnić, widać Wam 'coś' nie wyszło.
"Problemów" z Stingiem Czy Raksem nie miałem nigdy, tak więc nie będe sie tutaj dalej wypowiadać..
@Mazerlander: Ja, jeszcze kiedy aktywnie grałem na Aureii miałem po kilka 'hunted' dziennie.
I co ? I nic..
Spróbuj zdobyć plecy a i Raks Ci nic nie zrobi... pozatym, możesz próbować grać z huntem 'na barkach'.
Nic trudnego, ze wszystkich huntów jakie miałem w tibii a miałem ich dużo, jedyny przy którym nie mogłem normalnie expić był ten od Joska..
Ale nie zapłaciłem mu do tej pory... bo po co ?
Nie gralem tu nigdy, ale moj kumpel z rl gral i jak Raks dowiedzial sie, ze ma bohy to zaczal go huncic. Idiotyzm promieniuje z tego czlowieka.
Nedzwedz
24-03-2006, 16:44
Koniec wojny? hmm po tym co działo się tu wcześniej wątpie zeby kiedys nastąpił koniec.. co do Raksa zdanie mam takie jak Mazerlander z tychże samych powodów. Więc.. niech wygra lepszy.. ale najpier porzadnie przetrzepie skóre naszemu "ukochanemu obrońcy ucisnionych" Raksowi.
Konca wojny niema, i jak sadze dlugo nie bedzie. A jesli chodzi o sama wojne to niech wygram RoM, bo osobiscie nienawidze PA!
RoM _/
Raks Ninja
24-03-2006, 23:49
@up
a Isaris to pewnie twoja siostra i bardzo ja kochasz
@Kidlex: Przeczys samemu sobie -,-
Niech wygra RoM, tia ? Ja musze z Valhiru i Isarisem pogadać, żeby następną akcje 'pej armor or daj' zrobili na Ciebie...
Przecież to są tacy PA że szkoda gadać..
Ale ze strony RoMu nie mam sie czego obawiac, a jak wygra FAG, to mam sie czego bac, bo wiekszosc ich ludzi mnie nienawidzii i chcialo by mojej smierci... ;)
_/ RoM
PS. Nie wiem dlaczego oni mnie tak nie lubia... ;(
@down
Hah! A jak wygra FAG, to co? Moze bede gral w spokoju? Daruj sobie.
Raks Ninja
25-03-2006, 11:36
@up
Wiesz ze jestes kretynem? RoM jak wygra to wy***ie all polakow z tego serwa wiec gl.
@Raks: chyba wszystkich polaków rasistów.
Bo ja, o dziwo, nie mam z większoscią swe problemów.
Jedynie Valhiru i Isaris, ale oni takie akcje robią nawet po kumplach..
Jak to jest ze w 3/4 przypadków gdy swe rządzą to wywalają all polaków ? He?
Bo zawsze to wygląda tak że polacy najpierw im dupe liżą a potem narzekają i wojny robią..
Tak też było na Aureii. I pewnie kilku 'mejd in poland' sie wyrzuci.
Moze to i lepiej ?
Patrioci, huh.. to tylko gra..
ktos puscil scieme ze chlopaki uwierzyli i sie poddali :) a ja jestem z Fighting Aliance Group wkoncu polacy :) i swoi
ale to tylko gra :D
No cóż ja osobice teraz nic nie mam do raksa jak mnie przestal huncic:> Sting mnie jeszcze hunci ale sobie z nim nie pogadałem jeszcze...
Co do wojny niech wygra FAG bo RoM zawsze bendzie chciał zmnienic ten server na szwedzki...(do kolekcji)
Meza~ zawsze mozna sobie wybaczyc stare czasy...
Ja tez bylem hunted ale sie dogadalem i juz nie jestem...
To all...
Pamientajcie Liam to boss a reszta z RoM to tylko jego psy... gdyby nie on to wojne by FAG juz dawno wygrali;]
Hail FAG!
Powodzenia Raks;]
jaka wojna??? moze dlatego ze mala na aurea gram? nie... zrobilem na Aurea Sorcerer'a 9lvl a potem...Knight'a...Paladyn...knight ma 22 lvl i jeszce nic sie nie wydazylo. Plx co to byla za wojna??:o :o :o :o :( :( :( :( :baby: :baby: :baby: :confused: :confused: :confused: :o :o :( :( :( :( :(
@UP: Nie była tylko jest.. a z lvlem który masz to się nawet do tego nie mieszaj..
@Prosba do modków: zmieńcie nazwę tego tematu na "Wieści z Aureii", bo o końcu wojny to tutaj raczej nikt nie rozmawia..
Jojo Ninja
27-03-2006, 23:42
Jak to jest ze w 3/4 przypadków gdy swe rządzą to wywalają all polaków ? He?
Bo zawsze to wygląda tak że polacy najpierw im dupe liżą a potem narzekają i wojny robią..
Tak też było na Aureii. I pewnie kilku 'mejd in poland' sie wyrzuci.
Moze to i lepiej ?
Patrioci, huh.. to tylko gra..
Skoro tak robisz najazd na polaków. To czemu grasz na 99% polskich servie jakim jest Furora? Przeczysz samemu sobie.
P.S. Nick plx XD
~Yours Jojo~
Jojo Bo on lubi ,,lizac dupe szwedom'' ^^
Yours Rakanubakakbi
Jojo Ninja
28-03-2006, 13:43
Jeżeli jest tak jak mówisz, to moge oświadczyć publicznie, że ze szwedami możesz być kolegami ... ba, przyjaciółmi nawet, na pewien okres. A potem? potem walczą przeciw Tobie i nie mówcie że nie, bo sam to już zaliczyłem na własnej skórze na Aurea.
~Yours Jojo
@Jojo
Zależy jaki Szwed. Jak trafisz na takiego co ma power (i skumplujesz się z nim dopiero wtedy), to prawie na pewno przede wszystkim będzie cię chciał wykorzystać, a potem wykopie z gildii/zabije/okradnie/whatever. Ale jeżeli spotkasz jakiegoś Szweda, poznasz go dobrze, a później dopiero zdobędzie taki siłę, to masz dużą szansę na bycie jego "best frjaent"... przynajmniej dopóki zgadzasz się z nim we wszystkim ;)
Osobiście miałem wielu Swe na deadliście, sporo więcej mam w VIPach oznaczonych skullem, ale mimo wszystko najwięcej było takich z którymi dobrze się skumplowałem. Fakt, że jeżeli nie można się z jakimś Swe dogadać, to jest ciężko - ale IMHO dużo łatwiej trafić na upierdliwego Polaka niż na Szweda.
@Jojo Ninja: Mój nick nie jest Ci do niczego potrzebny.
To raz.
Dwa - gram od razu.. zrobienie 22lvla od tak, dla lekkiego poznania servera to ja grą nie uważam, ale jak chcesz.
Najazd na Polaków ? Oczywiście, nie będe zarzucać konkretnymi nickami.. ale ja wole trzymać z kimkolwiek innym niż lizodupem polakiem.
@Koszyk:
Do kolegi sie tak możesz odnosić, nie do kogoś z forum, kogo na dodatek nie znasz.
@Jojo Ninja [again]:
Gdybym to ja miał władzę, i ja bym miał szwedzkich "lizodupów" wyrzucać zrobiłbym to od ręki.
A szwedów.. i kolejny raz się tym 'pochwalę'. Jestem jednym z honorowych członków Del'Toro i ze szwedami stykam sie od początku gry w tibie - i wierz, że można być z nimi 'przyjaciółmi' na długo...
Jojo Ninja
28-03-2006, 22:38
@Gallar :
Jeszcze sie przejedziesz, skoro jeszcze tego nie miałeś, to jeszcze zdążysz, spokojnie. A co do polaków i przyjaźni, to widzisz, grałem na Aurea, znałem połowe serva, jak nie więcej. Ide na Furore, a tu co? Znajomi! Ba, stanowią nawet pewien procent Duskiness~ i co? Olali mnie? Mimo to iż na Aurea miałem jakieś dobre 60 lvli mniej? Otóż nie olali. A wiesz czemu tam gram? Bo nie chce wpaść w sieć Zekivów (kumplowałem sie z nim w **** czasu i naprawde uważałem go za wporzo kolesia) To samo Ozur, miałem go za bardzo fajnego kolesia, który interesuje sie całą legendą Tibii, a nie tylko graniem. O Liam Darkcrosser~ nawet nie chce wspominać, gość przemiły i naprawde z klasą.
Znajomość ta trwała dość długo, aż w końcu nasze zdania sie stykneły na innej drodze, ustąpili? Nie, za***ali i do tej pory nie gadają z żadnym z Ninja's etc.
Why? Bo swe to świnie, bynajmniej na Aurea. Tyle :) Have fun, trzymaj z nimi dalej, a polecisz.
~Yours Jojo~
Hm, nie wiem co Ci tu jeszcze moge napisać..
Znam wiele przemiłych przyjacielskich szwedów (w tym Del'Toro od 3 lat i NIC NIGDY mi złego nie zrobili) a także wiele idiotów, vide Isaris czy Valhiru..
Swoją drogą z polakami jest tak samo ;]
Jojo Ninja
29-03-2006, 10:35
@Gallar :
Why? Bo swe to świnie, bynajmniej na Aurea. Tyle :) Have fun, trzymaj z nimi dalej, a polecisz.
Czytanie ze zrozumieniem chłopcze, btw. Nie podniecaj sie tak tym Del'toro bo już 3 post dostajesz z nimi cieczki.
~Yours Jojo
Witam małe przypomnienie moj dawny nick na aurea to Speecu
co do tematu. Uwazam ze FAG wojnę powinno wygrać jednak podrodze cieszyłybm sie gdyby zjechali stinga i raksa do rooka...
jojo ninja do ciebie nic nie mam zapamietalem cie jako super frienda i zioma. Jednak nie moge powiedziec tego samego o twoich ziomach ninja...
Sting to żałosny noob z 100 lvl .... Płaciłem mu nie raz nie na postaci speecu na innej... A wiece co jest najlepsze? Ze za nic !
Raks z opowiesci mazerlandera to tez wielki noob ale rozwazniejszy od stinga...
Co do szwedów owazam ze wiekoszci z nich lepiej zaufac niz takiemu stingowi...
Poza tym sting ninja i raks sa dwustronni jak stringi mojej babci... Najpierw rok walczą ze szwedami , a pozniej uciekaja jak pieski z podkulonym ogonem do FAGu ... szkoda ze FAg ich przyjął bede pisał do liderów fagu ze mial niespodzianke po koncu wojny...
Więcej grzechów nie pamiętam...
jojo tez gram na furora ;p
Jojo Ninja
29-03-2006, 21:43
Lepiej nie podawaj nicku, bo Sting też tam gra ... :confused:
Jojo odbierz PW...
Szczerze to wali mnie czy sting gra na furora... moze to i lepiej :>
sry za OT
Raks Ninja
29-03-2006, 21:55
@Speccu
Mozesz pisac do calej Aurei zeby mnie ***nela bo tak szczerze to gowno mnie obchodzi co sie stanie po wojnie bo i tak juz tu nie bede gral ; )
wiesz teraz mi to rybka bo na aurea nie gram ;]
jak chcesz to graj sobie jak nie to nie
drizztpl
29-03-2006, 22:52
Szczerze mówiąc, to wolałbym żeby FAG wygrał, gdyż może też zajmują się PA, ale 1. mniej 2. Przynajmniej znajdą jakąś mądrą przyczynę ;P ;] A tak w ogóle to nie kibicuję gildiom, tylko jednostkom, a więc: Zekiv, Zevs, Bodzix, Liam, Cahir, Theru, Emod, Tristan, Grusza... Ważne jest dla mnie żeby im dobrze szło ;] Poza tym są też "jednostki", którym wybitnie NIE kibicuję ;P Valhiru, Xerkan, Fast (chociaż nie mam do niego jakiejś wielkiej urazy, wziął bp sd, ale 1. Nie zabił 2. Nawet pomógł wyjść :D), Dektral, Isaris(!!!)
Szczerze mówiąc, to wolałbym żeby FAG wygrał, gdyż może też zajmują się PA, ale 1. mniej 2. Przynajmniej znajdą jakąś mądrą przyczynę ;P ;] A tak w ogóle to nie kibicuję gildiom, tylko jednostkom, a więc: Zekiv, Zevs, Bodzix, Liam, Cahir, Theru, Emod, Tristan, Grusza... Ważne jest dla mnie żeby im dobrze szło ;] Poza tym są też "jednostki", którym wybitnie NIE kibicuję ;P Valhiru, Xerkan, Fast (chociaż nie mam do niego jakiejś wielkiej urazy, wziął bp sd, ale 1. Nie zabił 2. Nawet pomógł wyjść :D), Dektral, Isaris(!!!)
Zgin przepadnij w otchłani głupoty ...
@Jojo: Pieprzysz, tyle Ci powiem, krótko i zwięzle.
Szwedzi wszędzie są tacy sami, no chyba ze naród szwedzki jest podzielony na 70 różnych części.. (tak by wychodziło z Twojej wypowiedzi.. 'bynajmniej na aureii').
Opcja druga jest taka ze nigdzie więcej nie grałes i szwedów nie znasz.
Co do Del'Toro.
Bycie od początku w najlepszej (zdaniem wieelu osób) gildii w histori tej gry jest moim zdaniem czymś.
Zapewne Ty, gdybyś był członkiem DT to byś to sobie w podpisie ustawił, ba, może nawet nick "Jojo Del'Toro" ?;>
@Topic: Końca wojny nie widać i już, ja się już w to nie angażuję (welcome e pvp) choć ważniejsze informacje nadal będe przekazywać.
Pozdrawiam
~Gallar
Jojo Ninja
30-03-2006, 13:49
Zapewne Ty, gdybyś był członkiem DT to byś to sobie w podpisie ustawił, ba, może nawet nick "Jojo Del'Toro" ?;>
Hmmm, znam takich ludzi, których Ty byś chciał znać, może tak :)
Ale mi to wisi, czy oni są sławni czy nie, czy mają największe lvle z polaków czy nie. Jestem proud member of Ninja Family i na zawsze nim zostane.
~Yours Jojo
Mazerlander
30-03-2006, 15:11
@Jojo: Pieprzysz, tyle Ci powiem, krótko i zwięzle.
Szwedzi wszędzie są tacy sami, no chyba ze naród szwedzki jest podzielony na 70 różnych części.. (tak by wychodziło z Twojej wypowiedzi.. 'bynajmniej na aureii').
Rozczaruje cie ale Szwedzi to nie armia cyborgow i w zwiazu z czym Szwed Szwedowi nierowny, i faktycznie przestan chrzanic o tych del'toro bo gow*o mnie to obchodzi cos ty z nimi nie robil i gdziesto ty z nimi nie bywal.
Hail Specu.
Jaka szkoda ze juz nie grasz Raks.
@UP: No armia cyborgów nie.. ale, właśnie.. ale..
Niech mi Jojo nie ocenia wszystkich szwedów jedną miarą i niech nie mówi ze sie nie opłaca z nimi trzymać...
Bo mnie to denervuje po prostu.
Jojo Ninja
30-03-2006, 15:32
Napisałem ****a mać Aurea? Ile ty masz lat? Masz problem z czytaniem? Niech zdane, 20% z czytania ze zrozumienia z Gimnazjum? Wiedziałem!
Stary, nie mam zamiaru rozważać tutaj o twoich poglądach na temat szwedów, ja napisałem że pojechałem sobie już na szwedach on Aurea i tyle.
~Yours Jojo
Works__1985
30-03-2006, 19:30
Ja Nigdy niemiałem problemów z Br,Espanol a z Swe wogle sie niezadawałem. poniewaz znam ich jeden z nich (espanol 70 level pozałem na 40) jest bardzo dobrym przyjacielem potem Br też był dobrym kolegą stawiał monki ghule za free co mało podobne do br przewaznie pyskują po tych 2 pojawił sie "Mazerlander" bardzo dobry przyjaciel i myśle że wiesz już kim jestem i prosze abyś niezdradzał nicku :)
chcę aby wygrało FAG _/ sam pomagałem w walce z nimi chociaż był to 15 sorcerer dawny maker sd ale też biłem ! i to sie liczy moge sie założyc że coponiektuży tutaj wogule niepomagali tylko stali w pz i darli sie "HAIL FAG _/"
a poco komu to potrzebne?? widziałem kolesia ktury najpierw hail murder inc najpierw (pisze murder inc bo to było kiedyś) a potem hail aftermath
przepraszam za błędy przezemnie popełnione
Mazerlander alwas loffFF yoU ; * ~ ~
Co do topicu znalem mnostwo szwedów ktorzy zcasem byli lepszymi ziomkami od polaków, jednak przykro mi to nie była aurea.... na aureii panuje hamstwo i PA ze strony szwedów
taaa... hamstwo szczególnie :D przed 30 minutami zostalem hunted by RoM xD za to ze gadalem z Butibofem i Jerolkiem na default .. a Ozur pomyslal ze szpieguje dla nich .. ;/ ech szkoda mi dziecka ...
Hail Aurea:S
Kochany jest ten swiat prawda?:]
Szwedzi sa rózni sa. Jedni sa spox wacha sie to od wieku 16- a drudzy sa PA wacha sie to od wieku 16+:]
Elo Jojo co slychac?;]
Hail Fag!
Raks Ninja
31-03-2006, 18:16
@Qarius
Daj mi twoj nick na Pandorii musze z toba pogadac -.^
Sting~
Raks ja nie chce nic mówic ale ty wogule sie nie lgujesz ;p a gadasz na tym forum jak bys stal na czele..... takie mam zdanie ;p jak sie myle przepraszam!
_/_/_/_/_/_/ Fighting Aliance Group \_\_\_\_\_\_
Raks Ninja
08-04-2006, 22:21
@up
Po co mam sie logowac jak i tak nie wyjde z pzta? Mam isc i solowac RoM?
A forum jest po to zeby sie chyba na nim wypowiadac?
Jojo Ninja
08-04-2006, 22:33
Elo Jojo co slychac?;]
Hail Fag!
U mnie Furore słychać -.^
~Yours Mezos~
No więc... Ja osobiście jestem bardziej za FAG. Dlaczego? A no dlatego że gdacie o huntach za nic od ninja? Ja mam 66 lvl i nigdy od nikogo nie miałem hunta.. Moze to dlatego że nikogo nie bije a może nie. Wiem tylko ze moj ziomek bil jakiegos szweda i dostal hunta od romu. No jest reson.. zaplacill im odrazu... Rom zobaczyl ze jest kasiasty to go znowu hunci tym razem za nic No chyba że za to ze ma duzo kasy... Efekt końcowy? Ziomek zrezygnowal z postaci i zrobil nowego chara...Nie mówie że każdy szwed to PA.. Ale wiekszosc z romu tacy sa... Do Liama np nic nie mam :) ( Polacy tez nie sa swieci ale napewno lepsi od szwedow)
A więc FAG _/
Ps. Speecu pamietasz mnie :> jak mozesz napisz do mnie na aurea dawno z toba nei gadalem :P Jak mnie nie zlapiesz wyslij mi list do Kazordoon z nickiem na furora mam tam chara ;]
thebassa
11-04-2006, 22:25
moze ktos mi powie jak teraz sytuacja wygląda bo przez kilka miesiecy byłem odciety od aurey
ale te początki co widziałem to omg masakra albo polaki to cioty albo swe mastery przeciez oni ich tak taktyką brali ze nie wim :/
btw.po co przechodzic na inny server przeciez dopłuki mają 100+ lvle zawsze mają szanse no nie
Wolalbym w***ac kase do wody niz placic bo i tak predzej czy puzniej cie za***ia.
Dopiero teraz o tym poyslaleś :> Wsumie tak... skonczyles z lizdanie tylka Liamowi~~ i eqipe a przeciesz tak z nimi trzymales powiedz mi co sie stało ?
z tego co pamietam zawsze myslales z braciszkiem ze all mozesz ;] a teraz co? a no gowienko.... :baby: :baby: :baby: :baby:
ps. Raksiu~~ pozdrów Stringi ;]
Raks Ninja
12-04-2006, 08:41
Podaj mi 1 dowód na to w jaki sposob lizalem dupe liamowi bo bycie w gildi to nie lizanie dupy kretynie. Widac <-Guardia co boisz sie cipko na pvp grac bo cie ludzie w dupsko ****a?:>
POlacy Wojny nie przegraja .. tylko Liama trzeba ubic; ]]
Hail Butibof
HAil Fast'molt
Hail tricki the magican; ***:)
Podaj mi 1 dowód na to w jaki sposob lizalem dupe liamowi bo bycie w gildi to nie lizanie dupy kretynie. Widac <-Guardia co boisz sie cipko na pvp grac bo cie ludzie w dupsko ****a?:>
no własnie.. co to za granie bez pvp; ) cfaniaki; ]] a tak BTW. Lizał ktos kiedys dupe Liamowi z polakow? ; ))
Ludzie co wy chcecie od ninjów? Kiedys moze byli zbyt nie lubiani ale co z tego?
Sa jacy sa a teraz próbuja uratowac swoja reputacje walczac z rom:) Mam nadzieje ze wygraja:P
Ja teraz nie gram na aurea i wogule bo Pewien koles mi chara zhakowal:)
Na temam lizania to ja wiem swoje a ty zawsze sie bedziesz wypieral ;]
Gralem na Aurea jak bys nie wiedzal ;] Bylem na 1 stronie w expie ale coz sharing jest do dupy wiec zawsze znajdzie sie idiota ktory wypierdoli wszytkich ;] B)
Na temam lizania to ja wiem swoje a ty zawsze sie bedziesz wypieral ;]
Gralem na Aurea jak bys nie wiedzal ;] Bylem na 1 stronie w expie ale coz sharing jest do dupy wiec zawsze znajdzie sie idiota ktory wyrzodkiewka jest superi wszytkich ;] B)
ps. Kiedy ty byles za romem ja walczylem przeciw nim ale Polacy zawsze byli i beda nie lojalni np TY ;] ;)
Sorry za tego podwujnego posta kliklem nie to co trzeba :d gdyby jakis modek mogl to sklejic w jedna calos byl bym bardzo wdzieczny
Raks Ninja
12-04-2006, 23:28
No to jezeli wiesz swoje no to jedziesz chetnie poslucham : )
thebassa
12-04-2006, 23:47
polak za polakiem musi byc tego patriotyzm wymaga
ale dla mnie liam to fenomen jak widziałem filmiki z jego udziałem to .......
gdyby był polakiem to byłby moim idolem xD
Jojo Ninja
13-04-2006, 00:33
Bylem na 1 stronie w expie ale coz sharing jest do dupy wiec zawsze znajdzie sie idiota ktory wyrzodkiewka jest superi wszytkich ;] B)
Nikt nie jest idealny, więc kiego C H U J A czepiasz sie Raksa inteligęciku ... ?
~Yours Jojo ...
No to jezeli wiesz swoje no to jedziesz chetnie poslucham : )
Wszyscy wiedza ze byleś najwiekszym PA na aurea a to dlaczego bo miales za kumpla liama , gdy ci cos nie wyszlo odrazu msg do Liama i juz all ok , gdy zatakowales kogo nie trzeba i Liam cie opierd..lił to odrazu lizaleś jego swedzki tylek ;] wiedz nie pier..ol mi ze tylko byles w jego gildi dobrze widzales jakie sa tego plusy dlatego trzymales z nim i lizales mu dupsko jak było trzeba.... a mogles walczyc razem z innymi polakami <czytać n00bami>
ktorzy tak czy tak zawsze dostawali w dupe ;] bylem w rom wiec wiem :d hahaha.... szpiedzy rox ;]
Teraz to i moze walczysz przeciwko "bo juz tu nie grasz" ale i tak uwarzam cie za lamera i kolesa bez honoru zawsze klamałeś oszukiwałeś i nadal tak robisz i sie nie zmienisz chyba...
Kończąc... Czemu nie wpadłeś do Poznania i nie skułeś mi mordy jak to obiecywałes z paroma kumplami i kolerzanką... zal.pl
Kiedys ktos stwierdzil "raks to 13 letni chlopiec ze wsi z porażeniem mózgowym" cos w tym jest.... B)
ps. PA to umiesz robic ale PG masz do pipy ;]
z mojej strony wszytko The End ciag dalszy nie nastąpi...
Jojo Ninja
13-04-2006, 10:59
Ty stary, wbiłeś ledwo 18stke i myślisz że Ci all wolno? Porażenie mózgowe to Ty masz, a on 13 lat nie ma, tylko ciutke więcej. Spieprzyłeś na Guardie myśląc że nikt za tobą nie pójdzie i nie walnie Cie co? To jest właśnie tok myślenia chłopaka z kompleksem niższości moralnej, więc wy*******aj tam grać, a tu sie nie udzielaj.
~Yours Jojo
Ty stary, wbiłeś ledwo 18stke i myślisz że Ci all wolno? Porażenie mózgowe to Ty masz, a on 13 lat nie ma, tylko ciutke więcej. Spieprzyłeś na Guardie myśląc że nikt za tobą nie pójdzie i nie walnie Cie co? To jest właśnie tok myślenia chłopaka z kompleksem niższości moralnej, więc wy*******aj tam grać, a tu sie nie udzielaj.
~Yours Jojo
Widac że Raks nie umie sam mowic Tylko jakiś wypierdek mamuta za niego pisze :baby: :baby: "spiepszylem" na guardie bo gram z przyjaciulmi :) kompleks nizszosci moralnej to masz Ty i twoji ziomkowie robiąc PA i liząc dupsko swe :cup:
Jojo Ninja
15-04-2006, 19:34
Widac że Raks nie umie sam mowic Tylko jakiś wypierdek mamuta za niego pisze :baby: :baby: "spiepszylem" na guardie bo gram z przyjaciulmi :) kompleks nizszosci moralnej to masz Ty i twoji ziomkowie robiąc PA i liząc dupsko swe :cup:
Jeśli bycie w gildii ze swe nazywasz lizaniem dupy, to Ty pewnie już masz ten jęzor mistrzowski -.^ .
I naucz sie pisać next time, ale pisz i czytaj ze zrozumieniem patafianie.
Btw. Wypierdkiem mamuta, to Ty jesteś, a Raks sie nie odzywa bo uważa to za total debilizm z twojej strony, ale ja sie nie powstrzymałem, niestety.
żal.pl
~Yours Jojo
zastanawia mnie czemu tak najezdzacie na Raksa moze chlopak chcial sie zmienic i dlatego walczyl a huntowal was bo potrzebowal na uhy:p
jesteście siebie warci
pzdr
Anonimek
17-06-2006, 17:40
ja tam nie wiem co jest na waszym świecie, ale czemu np. nie walczy Wojowniq? 130ek z dobrym pvp ^^
Swe to wielkie Pa i to nie ulega wątpliwości. FAG musi wygrać tą wojnę bo w przeciwnym razie dla mnie jak i wielu polaków nie widze dalszej gry na tym serwerze...
Ps. Chyba, ze naucze sie szwedzkiego i bede im placic tygodniowo 50K abonamentu.
Smichael
22-06-2006, 18:42
Hm, nie wiem co Ci tu jeszcze moge napisać..
Znam wiele przemiłych przyjacielskich szwedów (w tym Del'Toro od 3 lat i NIC NIGDY mi złego nie zrobili) a także wiele idiotów, vide Isaris czy Valhiru..
Swoją drogą z polakami jest tak samo ;]
KTO TY JESTES Z DT nie mow mi ze sozamego albo jego 10 th owner -.-
Soze~ jest na forum pod swoim nickiem wiec ..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.