PDA

Pokaż pełną wersje : Kilka pytań o questy i nietylko

Mestre
04-07-2004, 02:38
Troche czasu sie wachałem z napisaniem tego tematu ,ale po przeczytaniu paru wypowiedzi adminów na temat questów uznałem że maje pytania to nie quest spoiling
:O

Większośc dotyczy questów,ale niewszystkie więc zaczynam:
1. Ile tak w przybliżeniu jest questów(ile znacie)chodzi o te co dają tylko NPC.
2.Czy są jakieś questy dwu i więcej osobowe czy są tylko jednoosodowe(nielicząc desert quest).
3.Czy są questy które można wykonać tylko w pewnym przedziałe levelowym(np.20-30lvl),i czy jest quest który można zrobić tylko do pewnego lvl(niemówcie mi o rooku).
4.Jaki znacie najwyższy lvl niezbędny do zrobienia questa(czyli chodzi głównie o bramki,ale chyba nietylko).
5.Co najcenniejszego znależliście w quescie(czyli loot :P ).
6.Ile najwięcej kasy dostaliście za questa(ponoć są questy za które można dostać 400-500k,ale czy to prawda ??? ).
7.Ile tak średnio zajmuje mam zrobienie questa,zarówno kiedy wiecie jak zrobić i kiedy robicie go 1 raz(wiem że są różne questy proste i trudniejsze,ale tak orientacyjnie chociaż).
8.Koło venore jest wieża że smokami,jak tam sie dostać,z której strony,i czy trzeba wchodzić do podziemi by tam sie wejść.
9.Jaki widzieliście najwyższy dystanse fighting lub wiecie że ktoś ma. I czy znacie kogoś kto ma skile 100 + ???

No narazie to tyle.(prosiłbym o konkretne odpowiedzi na pytania).

Te pytania wątpie żeby łamały regulamin,ale jeśli to przepraszam i zaraz odpowiednie pytanie usune.Odrazu mówie że w wyszukiwarce nieznalazłem na nie odpowiedzi.
Te pytania mogą mam wydać sie troche dziwne (zwłaszcza niektóre),ale podczas przeszukiwań forum dowiedziałem sie jak szukać questów i jak pytać NPC(i już parę znalazłem,ale narazie nieumiem ich zrobić :D )

A i na sam koniec BARDZO bym prosił adminów a zwłasza Dr.Omandera,o usunięcie mi tego napisu "Krok od bana" pzepraszam za tamto ale niewiedziałem że niewolno odświeżać bardzo starych tematów(byłem niewbie i to był mój pierwszy post i odrazu chciałem zabłysnąć SORRY za tamto).

Lefty
04-07-2004, 06:15
1. 75+
2. Są.
3. Przedziały są tylko "od", nie ma limitów "do"
4. 100lvl+
5. ~click (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=10322&boardid=18&styleid=1&sid=fbb238b554f8ebec23fa8dd25d2b99db)~
6. z tego co wiem, 10k. może ktoś ci przeliczał stuff na gp ?
7. max. dwa tygodnie., ciężko podać średnią...
8. dobrze poszukaj, to drogę znajdziesz. [tip: są dwie, i tak, jedna pod ziemią]
9. Mam zaszczyt huntować z paladynem z 100+ w dist ;]
przejrzyj statystyki na Tibia.com, ~click (http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=highscores&world=Antica&list=distance)~ ta tabela dotyczy servera Antica, możesz sprawdzić zawodników najlepszych w innych kategoriach, i na innych serverach.