zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Duskiness vs Dead Rose

General Bloker
21-03-2006, 21:37
Spoxster stworzył nową gildie.Nazywa się Dead Rose.No i Taifun Devilry zaczol huncic Spoxstera.Do gildi Dead Rose dochodzi coraz wiecej ludzi z Dusk~.
Moim zdaniem Duskiness się rozpada,ale pozostaną wierni Taifunowi :D
Ciekawe czym ta wojna sie skonczy.Może całe Dead Rose rzuci się na Taifuna~ i nasz Taifun padnie?Kto wie?

RafcioK
21-03-2006, 21:52
Przyznam, ze moze byc bardzo ciekawie. Zaskoczylo mnie jednak posuniecie Spoxstera. Myslalem ze on i Taifun to porzadni kumple i ze w Dusk beda sobie spokojnie panowac Furora. No ale pewnie chec wyjscia z cienia byla silniejsza :) No i tez kilka osob z Dusk~ zniklo i tez doszlo do Dead Rose.

Show must go on xD

Czubek
22-03-2006, 13:21
lajtowo by bylo jakby zrobili open battle ;> moze bym kogoś zfragował

RafcioK
22-03-2006, 15:16
ale lajtowo dla ktorych?? :D

Gość z Problemami
22-03-2006, 15:52
Zapowiadają się ładne fragi :) Jak będą to poprosze o filmy :P B)
Jednak nie jestem za tą wojną, ponieważ szkoda by było żeby np. zabili Taifuna ponieważ dużo się namęczył zeby taki lvl nabić :)

Kapucha
22-03-2006, 20:33
Zapowiadają się ładne fragi :) Jak będą to poprosze o filmy :P B)
Jednak nie jestem za tą wojną, ponieważ szkoda by było żeby np. zabili Taifuna ponieważ dużo się namęczył zeby taki lvl nabić :)

Kwestia jego deada/hunta to kwestia czasu. Tak jak UV upadlo (panowali na hibernie przez 2 lata?) tak tez upadnie duss... Taifun zrobil sobie za duzo wrogów, polityka dobra na krótką mete... w jego przypadku jest to 200lvl.

djmtv
23-03-2006, 17:51
@kapucha

jak dlamnie jestes kretyn :D co ma hiberna do furory to ze tam tak bylo nie oznacza ze tu musi ^^

Kapucha
23-03-2006, 19:49
@kapucha

jak dlamnie jestes kretyn :D co ma hiberna do furory to ze tam tak bylo nie oznacza ze tu musi ^^

Pff, chcialem pokazać że każda potega MUSI upasc, nie ma nic wiecznego ! A że przyklad jest z innego servera to żadna róznica moim zdaniem... Tibia to ta sama gra i na kazdym serverze graja Pa, Pg etc.
A przyklad z Furorki tez jest :) W pierwszym miesiacu kiedy taifun mial 19lvl a pewien szwed 32lvl~powstała gilidia (nie pamietam juz nazwy) w ktorej byla wiekszosc h lvli. niby nie do zniszczenia, a jednak... Tak powstalo sunblade i dusskines ^^. (moze wyjasnie jak bys czegos nie rozumial "kretynie": RoZpAdŁa się)

A ten koles ktorego cytowalem stwierdzil ze zal deadow taifuna, to mu chcialem wytlumaczyc za wczasu ze wczesniej czy pozniej "przyjdzie kryska na matyska" (taka metafora żebyś zrozumiał "kretynie")

Smerfu
24-03-2006, 00:49
Pff, chcialem pokazać że każda potega MUSI upasc, nie ma nic wiecznego ! A że przyklad jest z innego servera to żadna róznica moim zdaniem... Tibia to ta sama gra i na kazdym serverze graja Pa, Pg etc.
A przyklad z Furorki tez jest :) W pierwszym miesiacu kiedy taifun mial 19lvl a pewien szwed 32lvl~powstała gilidia (nie pamietam juz nazwy) w ktorej byla wiekszosc h lvli. niby nie do zniszczenia, a jednak... Tak powstalo sunblade i dusskines ^^. (moze wyjasnie jak bys czegos nie rozumial "kretynie": RoZpAdŁa się)

A ten koles ktorego cytowalem stwierdzil ze zal deadow taifuna, to mu chcialem wytlumaczyc za wczasu ze wczesniej czy pozniej "przyjdzie kryska na matyska" (taka metafora żebyś zrozumiał "kretynie")

Tym szwedem byl Fett, ta gildia Nemesis Se a jej rozpad spowodowany byl banem lidera za logo gildii:confused:
Co do Sunblade to bylo juz przed rozpadem Nemesis a po jej rozpadzie do sun doszly tylko 2 osoby

Łolek
24-03-2006, 10:53
O ile sie nie myle liderem byl Zazuhe? Ehh to byly czasy :D Furora wtedy to best serv byl ;]

Valest
24-03-2006, 12:12
Zazuhe byl Liderm Sunblade Se czy cos takiego on i kilka osob polaczylo sie z ludiz z gildia taifuna niepamietam nazwy i 3 czlonkow Last Heroes (Conrad ma'fer ; yaz'on i ja :D) i tak powstala Insomalia czy cos takiego :p

djmtv
24-03-2006, 14:13
@ kapucha

no widzisz Ty twierdzisz ze "MUSI" upasc
ja ja Ci powiem ze nie musi a co najwyzej moze :P

jedyne rzeczy jakie musi to
musisz jesc/pic
musisz spac
no i musisz zrobic kupe
to chyba tyle musisz reszte to juz mozesz xD

specuwr
24-03-2006, 14:34
ja chcialem tylko powiedziec, ze taifun dzieli konto.. i wszyscy na furorze o tym wiedza. wiedza rowniez, ze ludzie z jego gildii, to nie koledzy lecz jego psy. tak ich wszyscy nazywaja.. powodzenia dead rose!

Sir Pietruch
24-03-2006, 18:24
Prawda jest taka że Taifun~ zrobil sobie za duzo wrogow na tym servie i wkrotce skonczy sie jego kariera na Furorze :>
Taifun huntuje m/i: Spoxster, Thellionn, Magrami, Foxy Darow, Imargam, Draverik... and more, more, more...
Gralem na poczatku na furorze, ale zrezygnowalem bo wbicu 35~ lvl'a. Potem gralem jeszcze troche sorcem kumpla. Pozdro Lestarvind///Vladimir Blocker///Yeebak///Wicheer///Draverik...
~Hail Old Furora~

Kapucha
24-03-2006, 21:01
Na poczatku servera Gru bylo czyms... Siedzielismy i na*******alismy ^^ 1st gilidia w ktorej byl taifun to wlasnie gilidia zalozona przez Fenixa'Gru potem po powstaniu tej silniejszej Fenix i taifun poszli tam, a wiekszosc 'Gru poszla na balety i sie skonczyl wspanialy plan podoboju furory ;pp (gilidie przeja byly konstancjusz z hiberny).

No i przede wszystkim taifun niedosyc ze mi odpisywal to bronil przed mestorem (jego "laska" (mestora rhu) mnie chciala shuncic za stanie na darashi) & oprowadzał po pohu ^^.

Teraz juz lipa, a wojna nic nie zmieni poniewaz Dusskines ma za soba Sunblade na 100%. Jedyne co furora zyska to kolejnych czlonkow grona "retired".

[edit]
@ djmtv
Ale sa rzeczy nie uniknione, np. jak nie zjem to umre, jak nie zrobie kupy to sama sie zrobi etc.
Tak samo (moim zdaniem) bedzie z Dusskami. Jezeli lider zrobil sobie wrogow, a szczegolnie jak 50% z nich ma 100lvl+ to z czasem beknie za to... nawet taki strateg i power gammer jak Taifun =]

scorp
25-03-2006, 06:48
Ja tam tylko moge powiedziec ze wczoraj taifun biegal za magrami jakis czas, nie ubil go lecz puscil pare ue w ktorym ja dedlem :OO xDDDD i oczywscie ma unjusta
jego pvp is very bad

Ownage
25-03-2006, 09:36
Ja tam tylko moge powiedziec ze wczoraj taifun biegal za magrami jakis czas, nie ubil go lecz puscil pare ue w ktorym ja dedlem :OO xDDDD i oczywscie ma unjusta
jego pvp is very bad

Strasznie bad, zwlaszcza ze Magrami mial czarne uhajac sie na bocie.:baby: A ty, z tego co widzialem to wlasnie wszedles na droge Taifunowi jak byl on bliski zabicia Magramiego, wiec widocznie mogl sobie pozwolic na tego unjusta poswiecajac sie zeby go dopasc. :faceoff:

Kapucha
25-03-2006, 13:05
czy ja wiem czy takie bad... on don'juana zabil wlasnie w ten sposob w jaki probowal magramiego ze spam ue, i nie nadazal sie uhac bo uhal sieza mniej niz dostawal wiec nie bylo co kombionwac z sdkami etc. a ze ty mu podszedles to pech ;pp

Smerfu
25-03-2006, 13:17
Prawda jest taka że Taifun~ zrobil sobie za duzo wrogow na tym servie i wkrotce skonczy sie jego kariera na Furorze :>
Taifun huntuje m/i: Spoxster, Thellionn, Magrami, Foxy Darow, Imargam, Draverik... and more, more, more...
Gralem na poczatku na furorze, ale zrezygnowalem bo wbicu 35~ lvl'a. Potem gralem jeszcze troche sorcem kumpla. Pozdro Lestarvind///Vladimir Blocker///Yeebak///Wicheer///Draverik...
~Hail Old Furora~

Tylko ze czesc z tych osob ktore wymieniles byly huncone przez osoby ktore zalozyly DR a nie przez Taifuna, jak np. Imargam (ktory na marginesie hunted juz nie jest).

Kapucha
25-03-2006, 14:22
Tylko ze czesc z tych osob ktore wymieniles byly huncone przez osoby ktore zalozyly DR a nie przez Taifuna, jak np. Imargam (ktory na marginesie hunted juz nie jest).

Wlasnie zauwazylem ze imargam w sunblade siedzi z katrilka ^^.

Sir Pietruch
25-03-2006, 20:21
Prawda jest taka ze Ima~ to najwiekszy lizajdup jaki widzialem :S A Katrila to ciota ktora wali na 3 onwerow.
Ima~ żal.pl

..::D@!$Y::..
25-03-2006, 23:43
Spoxster stworzył nową gildie.Nazywa się Dead Rose.No i Taifun Devilry zaczol huncic Spoxstera.Do gildi Dead Rose dochodzi coraz wiecej ludzi z Dusk~.
Ciekawe czym ta wojna sie skonczy.Może całe Dead Rose rzuci się na Taifuna~ i nasz Taifun padnie?Kto wie?

Nie wiem wogle o co be w tym zdaniu X (
No dobra jeśli chodzi o moje zdanie (wiem że nikt mnie nie pytał :P)
Na furorze istnieją bardzo dziwne układy i moim zdaniem większość graczy tego servera jest albo fałszywa albo próbująca zdobyć poklask za wszelką cene.
Pozorni przyjaciele kiedy przychodzi co do czego stają przeciwko sobie i to nie tylko jeśli chodzi o tą wojne ale nawet biorąc pod uwage poprzednie.
Śmiech na sali!! <lol2> Albo gównarzeria ;P

kostooch
25-03-2006, 23:59
Teraz juz lipa, a wojna nic nie zmieni poniewaz Dusskines ma za soba Sunblade na 100%.

Czasami real life'owe znajomosci sa wazniejsze. Kto wie o co chodzi, ten wie.

Kapucha
26-03-2006, 12:51
Czasami real life'owe znajomosci sa wazniejsze. Kto wie o co chodzi, ten wie.

Ta, zgadzam sie z Toba w 100% [=. Ja nie napisalem ze wojna jest bez sensu tylko ze na serwerze nic nie zmieni. (chyba ze muhhi bedzie chcial wyjsc z cienia ^^)

Risofek
26-03-2006, 16:30
Ta, zgadzam sie z Toba w 100% [=. Ja nie napisalem ze wojna jest bez sensu tylko ze na serwerze nic nie zmieni. (chyba ze muhhi bedzie chcial wyjsc z cienia ^^)

Wydaje mi sie ze nie bedzie chcial bo po wojnie z LL niewydaje mi sie to mozliwe.

Podroznik
26-03-2006, 18:58
Pozorni przyjaciele kiedy przychodzi co do czego stają przeciwko sobie i to nie tylko jeśli chodzi o tą wojne ale nawet biorąc pod uwage poprzednie.
Śmiech na sali!! <lol2> Albo gównarzeria ;P

:cygaro:
Dzieje sie tak dlatego ze:
I wiekszosc ludzi na tym serveze sharuje ( najzabawniejsze jak 1 owner kogos zabije, po jakims czasie wbija "brat" czy tam 2 owner, pada za tamten czyn ktorego czasami jeszcze niejest swiadom i ma pretensje, ze Pa itd)

II charami gra pare osob noi w jakis tam sposob udalo im sie wbic ten wyszy lvl, zalozlmy 80 a w gruncie zeczy sa noobami bez poczucia honoru i lojalnosci, temu powstaja gildie na tzw dwa dni, lub tez odchadza podczas wojen z gildi czy tam inne sytuacje...

III checi zyskania paru zl malo kto sie opiera wiec wiekszosc po pewnym czasie seluje postac co zatym idze, zmiania pogladow nowego ownera noi wyjscie z gildi, czy tam walka przeciwko dawnym kolega, tzn kolega, wlasciciela ktory chara sprzedal, noi potem ludzie zdziwieni ze oni ziomy byli i sie bija...

Taka prawda o sytuacji w tej gze, a na Furoze sytuacja ta ma przodujacy wynik.

Nevol
27-03-2006, 02:39
Wydaje mi sie ze nie bedzie chcial bo po wojnie z LL niewydaje mi sie to mozliwe.
Co przez to rozumiesz?

Risofek
27-03-2006, 23:14
Co przez to rozumiesz?

To ze w tej wojnie wiele nie pokazaliscie dobrego..

Axe~ wycial sam 3 osoby i pozniej spokojnie dal loga. <= Wydaje mi sie ze to dobry przyklad.

Bjoern Shu
27-03-2006, 23:30
tez mi wojna ...

Jojo Ninja
27-03-2006, 23:38
Śmieszne rzeczy opowiadacie, padnie z 20-30 fragów, pózniej peace - jak zawsze. Nie jestem za żadną z gildii. Chociaż paru z Dusk~ dupe ratowało :)

~Yours Jojo

Diablord
28-03-2006, 01:46
Narazie nic się nie dzieje, nudna ta wojna. Ale nigdy nic nie wiadomo i może coś zacznie sie dziać. Jojo co masz namyśli mówiąc, że paru z Dusk dupe ratowało?

Jojo Ninja
28-03-2006, 13:40
Mam na myśli to, że mi ratowało dupe :)

~Yours Jojo

Bjoern Shu
28-03-2006, 13:47
Prawdziwe Duskiness bylo za czasów Shel Phana,Mestor Rhu itp...
ale pewni ludzi z***ali jeden z najlepszych wówczas servów ..

Nagassh
28-03-2006, 17:09
Wojna? Raczej kolejna bitwa o nic, wynikająca z nudów,...znając losy tego serwera zaniedlugo znowu panowie Taifun i Spoxster beda razem w guildi.
Furora to serwer gdzie każdy jest z każdym i każdy jest przciwko każdemu, tak bym to podsumowal, chociaz zdarzaja sie wyjątki jak np Sunblade gdzie część ludzi jest ze soba od poczatku serwera, przez co stają sie coraz mocniejsi, bo zaufanie w guildi to podstawa.

Kapucha
28-03-2006, 19:49
Wojna? Raczej kolejna bitwa o nic, wynikająca z nudów,...znając losy tego serwera zaniedlugo znowu panowie Taifun i Spoxster beda razem w guildi.
Furora to serwer gdzie każdy jest z każdym i każdy jest przciwko każdemu, tak bym to podsumowal, chociaz zdarzaja sie wyjątki jak np Sunblade gdzie część ludzi jest ze soba od poczatku serwera, przez co stają sie coraz mocniejsi, bo zaufanie w guildi to podstawa.

Panowie nie beda razem w gilidi poniewaz 90% dead rose poszlo na selene i w dupie juz maja furore ^^

Jojo Ninja
28-03-2006, 19:59
Beware Selena, something more darkness than Orshabaal Come. ^^

~Yours Jojo

Podroznik
28-03-2006, 20:50
Beware Selena, something more darkness than Orshabaal Come. ^^

~Yours Jojo

To forum dotyczace Furory co wiecej walki na niej, a Orshabal na Selenie ma jakis zwiazek 8o ? xDD

Risofek
28-03-2006, 21:15
Panowie nie beda razem w gilidi poniewaz 90% dead rose poszlo na selene i w dupie juz maja furore ^^

Kilka osob poszlo faktycznie ale znaczna wiekszosc skonczyla z gra na zawsze lub tez do powstania nowych swiatów.
Np:Magrami wystawil konto na allegro a Thellion wysprzedaje wszystkie swoje lepsze itemy.

Diamonic
28-03-2006, 21:16
To forum dotyczace Furory co wiecej walki na niej, a Orshabal na Selenie ma jakis zwiazek 8o ? xDD

Supah angielskim to ty nie świecisz, co? :P Chodziło o to, że na Selenę idzie coś jeszcze gorszego od Orsha~. ;)

Risofek
28-03-2006, 21:20

Niewydaje mi sie żeby ta wojna była wsutek nudy.Spoxster zabil jednego z członków Dusk~ i teraz pewnie tego bedzie zalowal...bo w guild juz razem nie beda a nie wiadomo czy wogóle Spoxster na Furorze zagra kiedykolwiek.
Co do bycia ze soba od początQ serva to czlonkowie Duskiness moga sie pochwalic tym samym co Sunblade...Moze tylko nieco wiecej akcji bylo :)

Nagassh
28-03-2006, 23:35
Niewydaje mi sie żeby ta wojna była wsutek nudy.Spoxster zabil jednego z członków Dusk~ i teraz pewnie tego bedzie zalowal...bo w guild juz razem nie beda a nie wiadomo czy wogóle Spoxster na Furorze zagra kiedykolwiek.
Co do bycia ze soba od początQ serva to czlonkowie Duskiness moga sie pochwalic tym samym co Sunblade...Moze tylko nieco wiecej akcji bylo :)

Tak tylko, że Sunblade nie eliminuje swoich członków tak jak to robili ludzie z Dusk~

Eldyn
28-03-2006, 23:47
jak dusiness ma okazje wbic komus noz w plecy to sie w ogole nie wacha poniewaz nie moze stracic takiej okazji
najlepszy w tym jest Taifun'ek najwieksza menda :faceoff:

hapes1
29-03-2006, 00:18
tajfunek czuje sie pewnie bo wie o jednym : ze pokonac by go mogla zgrana paczka 7-10 graczy(na lvl 100+), ktorzy by go regularnie huncili i twardo trzymali sie razem. niestety to jest polski serwer a polacy maja to do siebie ze
nie potrafia sie zgrac,niepotrafia wspolpracowac i trzymac sie razem mimo wszystko.Jedyne co im dobrze wychodzi to wzajemne niesnacki, wiec tajfun czuje sie bezpieczny i dalej trzesie tym serwerem.
.....mam tylko nadzieje ze kiedys znajdzie sie grupa luidzi gotowych na wszystko
ktorzy wspolnie wy***ia tego z***a z serwera......ale to daleka przyszlosc badz moze nawet malo prawdopodobna

Ownage
29-03-2006, 00:29
Lol idioci, to nie zaden "Taifunek"(:baby: ) wbil komukolwiek noz w plecy, tylko to jemu wbili, ludzie (co poniektorzy) ktorzy byli dzieki niemu na tym serverze (czytaj: Spoxster) i przez 8 miesiecy trzymal ich strone...

Uswiadomcie to sobie, ze to nie wlasnie on kogos zdradzil, komus wbil noz w plecy, tylko to wlasnie Spoxster, Thellionn i Nordmark to zrobili. I to oni bez slowa po 8-miesiecznej znajomosci, moze nie wszyscy, ale Spoxster na pewno, sie nawet slowem do niego nie odezwali..

Diablord
29-03-2006, 08:05
Spoxster okazał się bardzo fałszywy. Szkoda, że razem z nim odeszło pare fajnych osób:( Mam nadzieję, że teraz tego żałoują. a co do zgrania to uważam, że jesteśmy bardziej zgrani od Sunblade, bo u nich jest zadużo członków.

Jojo Ninja
29-03-2006, 10:42
Sunblade sie doigrają :) Ale to swoją drogą ...
Co do tej magicznej trójeczki, to ona widocznie byław Dusk~ tak dla pozorów, a później chciała pogadać inaczej, no i qpa.

~Yours Jojo

Risofek
29-03-2006, 14:52
Sunblade sie doigrają :) Ale to swoją drogą ...
Co do tej magicznej trójeczki, to ona widocznie byław Dusk~ tak dla pozorów, a później chciała pogadać inaczej, no i qpa.

~Yours Jojo

Ta trojeczka myslala ze sie wylansowala juz i chciala wyjsc z cienia..Okazalo sie ze zle trafili :)

Czubek
29-03-2006, 16:33
Spoxster ma nowego komenta :(
"Jesli masz komus ufac ufaj tylko na real.
Jesli grasz pod ciezarem zgiety i wykonujacy wszystko bo musisz nie ze tylko chcesz to wcale nie graj. "

Risofek
29-03-2006, 17:45
Spoxster ma nowego komenta :(
"Jesli masz komus ufac ufaj tylko na real.
Jesli grasz pod ciezarem zgiety i wykonujacy wszystko bo musisz nie ze tylko chcesz to wcale nie graj. "

I kto to mówi..

Komandos
29-03-2006, 18:06
mnie ciekawi jedno. Taifun od*******a PA, wyrzucił już dużo osób ze świata i nikt nie potrafi się zorganizować i się mu postawić? Myślałem, że ta sytuacja coś zmieni a tu ***a

Jojo Ninja
29-03-2006, 18:09
Ta trojeczka myslala ze sie wylansowala juz i chciala wyjsc z cienia..Okazalo sie ze zle trafili :)
Dokładnie.

Osobiście jestem za Taifunem ... wydaje mi sie że jednak Spoxter i reszta robi w ****a :f Wybaczcie chłopaki jeżeli sie myle.

~Yours Jojo

Bjoern Shu
29-03-2006, 18:16
90% z was nie ma pojecia o czym gadacie..
ciekaw jestem kto z was byl na poczatku serva kiedy Taifun wraz z Sarandielem i Mestorem byli najw. lvlami kto z was pamieta te czasy?

Komandos
29-03-2006, 18:28
ciekaw jestem kto z was byl na poczatku serva kiedy Taifun wraz z Sarandielem i Mestorem byli najw. lvlami kto z was pamieta te czasy?
do czego zmierzasz?

Risofek
29-03-2006, 18:31

Ja pamietam te czasy gdy z temple bylo pierwszego dnia ciezko wyjsc ale co to ma do tego?

Nagassh
29-03-2006, 19:05

Ja pamiętam dobrze te czasy, wtedy sie chciało grać na tym serwerze, ale nie wiem co to ma wspólnego z tym tematem...

Kapucha
29-03-2006, 19:23
haha!
Ja bylem w temple jak bylo pelno ludu na rooku! Zalogowalem sie jako 100~na ten server. Pamietam taifuna jak byl 6 w ranku, pamietam mestora (i ze byl ****em przynajmniej dla mnie).
Pamietam tez czasy kiedy Gru bylo czyms.

ale co z tego? powiedz mi jakie to ma znaczenie wobec dzisiejszej sytuacji? (:
Z tego co wiem do byly pro'kara (2gi owner spoxstera) w****il sie na taifuna za pasterza i zadzwonil do 2giego ownera ze albo odchodza z duss albo on przestaje grac. no i wyszlo co wyszlo ^^. Moge sie mylic poniewarz to informacje z second-hand ale z moim zdaniem zaufanego źrudla (rl friend sasiad bylego pro'kary)

SmitH
29-03-2006, 19:59
Nierozumie dlaczego tyle ludzi wypowiada się chociaż o tym servie słyczało tylko z forum lub od osób które również niewiedzą co się tu dzieje lub działo.
Po 1 jak ktoś wyżej napisał to Taifun został oszukany przez swoich Blood Bro i to już drugi raz, pierwszy raz Mestor planował wojne wynikiem której Taifun mial opuścić server, a teraz Spoxster który bez powodu zaatakował i zabił Czipsa(swojego guild mate)...Te wiadomości mam od PEWNEGO źródła.

Risofek
29-03-2006, 23:03
haha!
Ja bylem w temple jak bylo pelno ludu na rooku! Zalogowalem sie jako 100~na ten server. Pamietam taifuna jak byl 6 w ranku, pamietam mestora (i ze byl ****em przynajmniej dla mnie).

Z tego co wiem do byly pro'kara (2gi owner spoxstera) w****il sie na taifuna za pasterza i zadzwonil do 2giego ownera ze albo odchodza z duss albo on przestaje grac. no i wyszlo co wyszlo ^^. Moge sie mylic poniewarz to informacje z second-hand ale z moim zdaniem zaufanego źrudla (rl friend sasiad bylego pro'kary)

GRam od poczatku i nie pamietam zeby kiedykolwiek Gru byli kims wiecej niz zwykli gracze nie liczac Fenixa który mial jeden z wyzszych lvli.

Hesli masz wiadomosci z drugiej reki to nie rozpowiadaj ich bo jesli chcesz wiedziec to nie sa zgodne z prawda...

Eldyn
29-03-2006, 23:43
@up
chyba im chodzi o to ze gru to byla najwieksza rodzina bylo ich wiecej niz mrowek w mrowisku lol
ahahaha!!

Bjoern Shu
30-03-2006, 01:35
zwlaszcza ze na poczatku Gru byli szanowani
ciekawe kto z was pamieta Temi'gru itp? pewnie niewielu
chodzilo mi o to ze wtedy ten serv byl najlepszym jaki mozna bylo sobie wymarzyc ..
chcialem sobie troszke powspominac ;)
Nagassh na 34 lvlu eh Marek..i Rafał xD

Mee
30-03-2006, 03:57
Dzieki Ci Taifunek, ze Spoxster z serwa odszedl! :)))))))))))))

Pamietam jak dwoch Sorckow ze Smurfkow ledwo 50+ ubilo Spoxsterka na 80+ za jego czyny ;) Powod byl, ale w koncu Duski zrobily z tego jakze wielka wojne ;)

Thx Thx Thx Thx!

kostooch
30-03-2006, 10:33
Rowniez i ja pamietam te czasy.

Podroznik
30-03-2006, 12:17
Nierozumie dlaczego tyle ludzi wypowiada się chociaż o tym servie słyczało tylko z forum lub od osób które również niewiedzą co się tu dzieje lub działo.
Po 1 jak ktoś wyżej napisał to Taifun został oszukany przez swoich Blood Bro i to już drugi raz, pierwszy raz Mestor planował wojne wynikiem której Taifun mial opuścić server, a teraz Spoxster który bez powodu zaatakował i zabił Czipsa(swojego guild mate)...Te wiadomości mam od PEWNEGO źródła.

Co do jednego sie niezgadzam... Czipsu zabil Nackersa obaj wczesniej byli w tej samej gildi (tzn jak doszlo do czynu juz niebyli), poczym Czipsu obrazil ponoc Thellionna~~, i postanowili go zabic (Czipsa). Lecz gdy Czipsu zginol niebyl w gildi... ja tak slyszalem :p, a prawde wiedza tylko ofiara i zabujcy B) .

Jojo Ninja
30-03-2006, 13:52
Przestańcie pieprzyć, że pamiętacie jakieś tam czasy, ja pamiętam czasy jak z DH Demon Legsy latają i co z tego. Tu jest aktualna Wojna Duskiness vs. Dead Rose, a nie rozważania, kto co pamięta, i kto był ****a 1 zalogowany na rooku.

~Yours Jojo

djmtv
30-03-2006, 15:10
@up

polejcie mu bo dobrze gada
ale sunblade sie poczulo zbyt pewnie teraz xD
cosz czuje ze za niedlugo bedzie kolejna wojna xD

djmtv
30-03-2006, 15:13
haha!

odnosnie pro`kary to ja moge powiedziec tyle ze to jest kretyn
znam go z nebuli xD jak byl 2 ownerem spoxtera to dziekuje taifunowi ze spoxter opuscil server ^^

Risofek
30-03-2006, 16:13
Co do jednego sie niezgadzam... Czipsu zabil Nackersa obaj wczesniej byli w tej samej gildi (tzn jak doszlo do czynu juz niebyli), poczym Czipsu obrazil ponoc Thellionna~~, i postanowili go zabic (Czipsa). Lecz gdy Czipsu zginol niebyl w gildi... ja tak slyszalem :p, a prawde wiedza tylko ofiara i zabujcy B) .

Czipsu zabil Nackersa bo mial swoje powody a że Nackers "lizal dupe" SPoxsterowi to wyszlo z tego co wyszlo.

Kapucha
30-03-2006, 18:28
GRam od poczatku i nie pamietam zeby kiedykolwiek Gru byli kims wiecej niz zwykli gracze nie liczac Fenixa który mial jeden z wyzszych lvli.

Hesli masz wiadomosci z drugiej reki to nie rozpowiadaj ich bo jesli chcesz wiedziec to nie sa zgodne z prawda...
Czy ja wiem czy nie zgodne? Faktem jest ze zadzwonil do 1st ownera i powiedzial ze taifun to **** i przestaje grac etc.

Gdybys zabil jakis czas temu (przykladowo) Lechiste to bys sie przekonal =]

Pierwsza gilidia w ktorej byl taifun byla gilidia zalozona przez fenixa wiec w pierwszych dniach na 100% byli kims potem jakos sie rozpadli ale nie mow ze nigdy nie byli kims s; (nie mowie tutaj o jakis smiesznych name fakerach etc. poniewaz prawdziwych gru jest z 20 max w tym Raaful Jitvey, Scorpi'on)

@bjorn~~
Tia pamietam go :P ale pod koniec wakacji pojechal gdzies za granice i po powrocie nie zalapal ponownego rytmu :/

Risofek
30-03-2006, 22:32
Czy ja wiem czy nie zgodne? Faktem jest ze zadzwonil do 1st ownera i powiedzial ze taifun to **** i przestaje grac etc.

Gdybys zabil jakis czas temu (przykladowo) Lechiste to bys sie przekonal =]

Pierwsza gilidia w ktorej byl taifun byla gilidia zalozona przez fenixa wiec w pierwszych dniach na 100% byli kims potem jakos sie rozpadli ale nie mow ze nigdy nie byli kims s; (nie mowie tutaj o jakis smiesznych name fakerach etc. poniewaz prawdziwych gru jest z 20 max w tym Raaful Jitvey, Scorpi'on)

@bjorn~~
Tia pamietam go :P ale pod koniec wakacji pojechal gdzies za granice i po powrocie nie zalapal ponownego rytmu :/

Tak sie sklada ze w owych czasach sprzatnalem najlepszego Gru sorca i co sie stalo?
NIC. :S

Podroznik
31-03-2006, 10:27
Czipsu zabil Nackersa bo mial swoje powody a że Nackers "lizal dupe" SPoxsterowi to wyszlo z tego co wyszlo.

Ano :D z tym ze niezabili goscia aktualnie bedacego w gildi noi pewnie niemysleli ze wyowola to obuzenie...

Ownage
31-03-2006, 23:30
Name: Taifun Devilry
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 205
World: Furora
Residence: Edron
House: Central Circle 8 (Shop) (Edron) is paid until Apr 11 2006
Guild membership: One of Council of the Duskiness
Last login: Mar 31 2006, 17:25:50 CET

Banished: until Apr 07 2006, 21:10:22 CET because of destructive behaviour

No to zobaczymy co panowie teraz pokaza..

kostooch
01-04-2006, 01:44

Banished: until Apr 07 2006, 21:10:22 CET because of destructive behaviour

No to zobaczymy co panowie teraz pokaza..

Comment: -

The Lord is my shepherd;
I have everything I desire.
He lets me see a land where justice and peace prevails,
And every step I take brings me closer to this land,
He gives me power,
He guides me through the plains of victory,
Just as He has promised.

Even if I go through the valleys as dark as death,
I will not be afraid.
You are with me, and your shepherd’s rod
Makes me feel safe.

Ashra.

-
Account Status: Premium Account

Nic tu o banie nie widze ;p.

Anum
01-04-2006, 06:50
Comment: -

The Lord is my shepherd;
I have everything I desire.
He lets me see a land where justice and peace prevails,
And every step I take brings me closer to this land,
He gives me power,
He guides me through the plains of victory,
Just as He has promised.

Even if I go through the valleys as dark as death,
I will not be afraid.
You are with me, and your shepherd’s rod
Makes me feel safe.

Ashra.

-
Account Status: Premium Account

Nic tu o banie nie widze ;p.
A może dlatego, że ma ukryte dane a jak pamiętam nie miał wcześniej tego zrobionego :).

Czubek
01-04-2006, 10:23
A coto znaczy ??? because of destructive behaviour ;>

Hellraiser
01-04-2006, 14:05
Niom, i pare dni temu Dead Rose rozpadło się, i jego gracze nie goszczą na tym serwerze ;] Prima Aprilis na tym teamcie zagoscil tez widze z Taifunem :P

kostooch
01-04-2006, 14:14
Owned by zart primaaprilisowy... zal

Ownage
01-04-2006, 14:48
Chcialbym zeby to byl zart...... Taifun ma bana od wczoraj, z tego co slyszalem to powiedzial na trade przypadkowo jakies nie mile slowa, a akurat GM byl online.

Tzuful
01-04-2006, 15:10
Taifun Devilry:

Bardzo mozliwe, że dostał bana, bo to do niego nie podobne. :p

Hellraiser
01-04-2006, 15:22
Chciałem dodać że Spoxster zrobili nową gildię, ale to moze nie zbyt ważne :P

Risofek
01-04-2006, 16:48
A coto znaczy ??? because of destructive behaviour ;>

To znaczy mniej wiecej Zle zachowanie ... Lub tez niestosowne.

Alis Shady
01-04-2006, 18:21

Glupi mówi....mysli co piszesz...nOOb?:dance:
Tajfun ma furorke pod soba....
Rozwali ich a hlvl odejda z furory i spoxster... X(
Dead Rose niema sznas...B)

kostooch
01-04-2006, 20:49
Taifun online.

Vanzi
01-04-2006, 21:13
Nowe fragi

Dalanthi
Mar 31 2006, 03:44:58 CET Killed at Level 103 by Spoxster

Moczykij
Apr 01 2006, 19:06:15 CET Killed at Level 103 by Spoxster and by Pasterz the Axemaster

Spoxster
Apr 01 2006, 20:06:20 CET Killed at Level 166 by Pavodi

Doon'Juan
Apr 01 2006, 20:16:29 CET Killed at Level 107 by Dalus Of Furora

Diablord
01-04-2006, 21:22
Jeszcze Newbie N00bu

Apr 01 2006, 19:16:08 CET Killed at Level 82 by Spoxster

Bitwa trwa a ja mam acc blocked na 5 min;/X(

SmitH
01-04-2006, 21:35
Pasterz the Axemaster już też pada. :))

Pharaun
01-04-2006, 21:51
Pozwole sobie dodać:
Fens on Furora
Apr 01 2006, 19:16:08 CET Killed at Level 82 by Spoxster

Doon'Juan
Apr 01 2006, 20:16:29 CET Killed at Level 107 by Dalus Of Furora and by Imargam

Mam nadzieje, że ktoś to nagrywał. ;)

Hellraiser
01-04-2006, 23:08
Hm, znam 7 fragów, gdybym mógł zagrać dziś może bym znał all, ale tak to tylko fragi :P, wiem ze juz koledzy przytoczyli fragi wyzej :P

Otóż padli:
Fens on Furora Apr 01 2006, 19:16:08 CET Killed at Level 82 by Spoxster
Spoxster Apr 01 2006, 20:06:20 CET Killed at Level 166 by Pavodi
Doon'Juan Apr 01 2006, 20:16:29 CET Killed at Level 107 by Dalus Of Furora
and by Imargam
Moczykij Apr 01 2006, 19:06:15 CET Killed at Level 103 by Spoxster
and by Pasterz the Axemaster
Kolek el'Baq Apr 01 2006, 19:16:08 CET Killed at Level 94 by Spoxster
Nevie Nabu Apr 01 2006, 19:16:08 CET Killed at Level 82 by Spoxster
Dalanthi Mar 31 2006, 03:44:58 CET Killed at Level 103 by Spoxster

Btw, jest moze film.? ;D

Risofek
01-04-2006, 23:25
Wszystkich oczekujacych na film musze rozczarowac bo takowy nie istnieje :)

Sa filmy z noob charów ale s ato filmy nie warte ogladania.

Vanzi
01-04-2006, 23:46

Zauważyliście? Triple kill! Błagaaam o film!!

Risofek
02-04-2006, 01:31

Zauważyliście? Triple kill! Błagaaam o film!!

Jak juz wyzej napisalem filmu nie ma.

CO w tym nadzwyczajnego jesli sorc w rozpaczy UE pusci?:S

Apr 02 2006, 00:06:21 CET Killed at Level 119 by Taifun Devilry and by Bafee

No i padli wszyscy czlonkowie gildi SS ktorzy byli online:)

Anaboll tchórz jak widzial co sie dzieje odrazu dal loga :)

Vanzi
02-04-2006, 08:30
Jak juz wyzej napisalem filmu nie ma.

CO w tym nadzwyczajnego jesli sorc w rozpaczy UE pusci?:S

Np. to że 3 osoby bijąc 166 ms'a nie spodziewały się UE ? 8o

Risofek
02-04-2006, 12:17
No i to byl ich blad....

Smerfu
02-04-2006, 14:20
spodziewali sie ale axemaster uhal spoxstera a ten zrobil 3x ue wiec nizsze lvle nie mialy szans

Protarus
02-04-2006, 14:51
Stone skin amulet blz:faceoff:
Ciesze sie ze spoxster padl ale oni wiedzieli ze ida bic 166ms wiec naprawde mogli o tym pomyslec albo zachowac bezpieczna odleglosc.

Pozdro

Risofek
02-04-2006, 16:44
Stone skin amulet blz:faceoff:
Ciesze sie ze spoxster padl ale oni wiedzieli ze ida bic 166ms wiec naprawde mogli o tym pomyslec albo zachowac bezpieczna odleglosc.

Pozdro

Widze ze slabo jestes poinformowany o calej tej sytuacji wiec prosze Cie zamknij sie.

Protarus
02-04-2006, 17:04
Widze ze slabo jestes poinformowany o calej tej sytuacji wiec prosze Cie zamknij sie.

To powiedz mi mistrzu co ich tak bardzo zajmowalo ze nie mogli zmienic(zalozyc) ssa?
Przecierz gfb nie zdejmuje ssa

Kapucha
02-04-2006, 18:53
To powiedz mi mistrzu co ich tak bardzo zajmowalo ze nie mogli zmienic(zalozyc) ssa?

Kretyn.
Jest bitwa bija sie leca sdki etc. sskiny nie leza na ziemi to nei jest ots ze amsz 100 ssow w bp... najlpeiej ejst brac 10000bp uh 100000 ssow + 1000 sd ale trzeba miec haic -.-

Protarus Stone skin amulet blz

HAHAH rownie dobrze mogli siedziec w depo

btw. na takich lvlach mogli sie nie wyuchac po triple ue (tak jak doon'juan)

Protarus
02-04-2006, 19:17
Kretyn.
Jest bitwa bija sie leca sdki etc. sskiny nie leza na ziemi to nei jest ots ze amsz 100 ssow w bp... najlpeiej ejst brac 10000bp uh 100000 ssow + 1000 sd ale trzeba miec haic -.-

HAHAH rownie dobrze mogli siedziec w depo

btw. na takich lvlach mogli sie nie wyuchac po triple ue (tak jak doon'juan)

Pamientaj ze ssa kosztuje tylko 500gp u jina wiec idac na bitwe mozna miec przy sobie caly bp lub przynajmniej 10sztuk wiec mozna go miec na sobie.
(wiem ze dla Ciebie 500 gp to majatek dlatego nie bede mowil o twojej inteligencji)

Reod
02-04-2006, 20:05
Pamientaj ze ssa kosztuje tylko 500gp u jina wiec idac na bitwe mozna miec przy sobie caly bp lub przynajmniej 10sztuk wiec mozna go miec na sobie.
(wiem ze dla Ciebie 500 gp to majatek dlatego nie bede mowil o twojej inteligencji)
Za 500 gp to mozna sprzedac ssa u Djina ....wiec zanim cos ty powiesz ..moze sie dowiesz na ten temat wiecej.

Jojo Ninja
02-04-2006, 20:21
Za 500 gp to mozna sprzedac ssa u Djina ....wiec zanim cos ty powiesz ..moze sie dowiesz na ten temat wiecej.
Można go kupić za 500 gp, jak i sprzedać za tyle samo. Więc, też nie zachwycasz mądrością.
http://www.tibianews.net/pricelist.asp

Reod
02-04-2006, 20:28
Tylko ze ja ciagle nie filozofuje i nie udaje ze jestem najmadrzejszy...rzecza ludzka jest mylic sie.

Risofek
02-04-2006, 20:47
Można go kupić za 500 gp, jak i sprzedać za tyle samo. Więc, też nie zachwycasz mądrością.

Ehh ludzie tacy jak Ty mnie rozje*uja...
Przeczytales na stronie i myslisz ze wszystko wiesz a na dodatek najezdzasz na Road :S

Sprobuj isc do djina i Kupic tego ssa za 500gp...

SS u djina kosztuje 5k

Pozatym takie najty nosza aole wiec nie oplaca im sie wrzucac ssa bo jak padna to jest niemilo...

Protarus
02-04-2006, 22:28
OK moj blad bylem pewny ze ssa kosztuje 500gp poniewarz sam korzystam z uslug green jina wiec nie moglem tego sam sprawdzic. Przyznacie jednak ze rycerze czesto chodza na hydry z ktorych wypadaja ssa i to dosyc czesto.

Faktem jest ze dla rycerzy bardziej oplaca sie nosic aola lecz te zaklada sie raczej na hunty. Strapowali spoxstera wiec mogli sie spodziewac spamu ue, wiedzieli ze ma 166 lvl wiec powinni o tym pomyslec(lub chociarz i might ringu z ktorym mogliby sie latwiej wyuchac)

Zaluje ze Ci trzej rycerze padli bo to spoxstera najbardziej nie lubilem z dus~ ale po doswiadczeniach z magramim(ledwo sie wyuchal od spamu ue) czy doon'juanem powinni o tym pamietac.

Pozdro:faceoff:

Podroznik
02-04-2006, 22:44

Lol mimo wszystko w ogniu walki majac na sobie np mpa+sca+w piz*u run balbym sie zalozyc ssa, a co jak niezauwaze ze ladunki ssa sie skonczylyczy?, czy tam jak bedzie na wyczerpaniu i nagle poleca sdki + ue i niezodze zmienic albo mnie zlaguje i dedne bez aola i np strace sca ?

Protarus
02-04-2006, 23:31
Stali wsrod swoich wiec mogli sie spodziewac ze w razie deda odyskaja eq
Nie maja 100lvli wiec watpie czy mieli sca lub sovy(tak jak ty)

Smerfu
03-04-2006, 01:05

Na stronce jest blad, ss u djina kosztuje 5k

A jak masz na sobie bp i full runow to nikt nie zalozy ssa, zwlaszcza ze najty bily explo i sami by sobie je zbili a przy deadzie sam plecak byl by wart wiecej niz aol i blessy, zreszta po fakcie fajnie sie gdyba.

Risofek
03-04-2006, 17:50

Akurat wszystkie najty 100lvl kazdy ial SoVa badz SCA

Podroznik
03-04-2006, 18:52

lol co Ty pier****sz 8o. Czy czeba miec 100lvl zeby miec sca ? lmao to nie Diablo ze czeba miec jakis levl zeby tam moc nosic jakas bron buahau. I nie mowie konkretnie o nich, ogolnie ze knight niezaryzykuje zdjecia aola jak lata z max ekwem i aolem w bpku ? Moze jakis rs se mzoe z ssem latac...

Kapucha
03-04-2006, 23:19
Protarus z przykroscia stwierdzam ze robisz z sibie idiote - tym samym przejmujesz paleczke po nevolu, ktory najwyrazniej zrozumial ze byl kretynem i zamkna ryja.

Twierdzisz ze nie mam 500gp, a chuj wiesz jak gralem kiedy i jaki lvlik mialem! Powiedz mi mistrzu jaki ty masz? Masz tak zajebisty ze sobie chodzisz w ssach i jestes bogiem? Sov ma przykladowo lechista'gru 63lvl o ile dobrze pamietam, wiec kolejna twoja "teza" zostala obalona, wczesniej juz Cie zjechali ze bluzgasz ludzi ze ich nie stac na ssa za 500gp, a nawet nie wiesz ile na serio kosztuje. Pozatym jestem ciekaw jaki masz lvl, z pewnoscia nie zawysoki.

@[edit]
a zapomnialem! na tym serwie nie ma swoich ;] jk by spadl sca to najwiekszy friend by podjebal w 100% zgadzam sie z opisem spoxstera. btw. imargam w szeregach sunblade nie wiem czy walczyl w tamtej bitwie ale jak tak to za chuj bym nie sciagal aola...

Risofek
04-04-2006, 00:06
Jesli dla Ciebie ma to jakies znaczenie to Imargam bal udzial w tej akcji ale nie widze powodu by nie moc sciagnac przy nim aola...

Protarus o ile sie nie myle to 80~ pal

Protarus
04-04-2006, 09:29
Wiem kapusniaczku jaki lvl masz i jaki lvl miales. Jesli chodzi o ssa to ja mialem w domku zawsze przynajmniej bp tego gowna i kilka przy sobie. Poza tym do tej pory nie bluzgalem ludzi(a potrafie to robic dziecino).

Poza tym jesli nie ufalbym ludziom z tibi to wogule bym w to nie gral. Dla mnie czlowiek ktory nie jest warty zaufania jest jak klocek na chodniku.

Jelsi chodzi o moj lvl to risofek troche sie pomylil 80(prawie) byl jakies 5 miesiecy temu. Bylem w top 25 w expie a w skilach chyba na 8 miejscu(w shieldingu na 50+)

Poza tym mowiles ze mogli sie wyuchac od ue spoxstera. bardzo ciekawe jak?
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale ue spoxstera zadaje mniej wiencej 430-800 obrazen co przy dwokrotnym spamie daje jakies 860-1600 podczas gdy rycerz na 80+ lvlu ma ok 1300hp.Nawet gdyby zdazyli sie uhnac to spoxster mial many na 3(a po uzyciu jednego mf na 4) ue wiec ci na nizszych levelach praktycznie nie mieli szans sie wyuchac(uhem zwracaja sobie jakies 450 hp). Jedynym sensownym rozwiazaniem bylo by w tej sytuacji wziasc slabszy eq i ssa lub przynajmniej miec na sobie might ringa(zwiekszylo by to ich szanse) albo poprostu wcale tam nie isc

PS. kapucha z tego co wiem to masz 15lat a jesli te zdjecie w twoim awatarze bylo prawdziwe to musze ci powiedziec ze masz ryj jak dupa mojego psa.

PS (zwierzu wiem ze mnie nie lubisz ze wzgledu na nasze wczesniejsze sprzeczki nie tylko na forum) wiec powstrzymaj sie od komentarzy ktore nie beda obiektywne

Losari
04-04-2006, 16:55
Lol mimo wszystko w ogniu walki majac na sobie np mpa+sca+w piz*u run balbym sie zalozyc ssa, a co jak niezauwaze ze ladunki ssa sie skonczylyczy?, czy tam jak bedzie na wyczerpaniu i nagle poleca sdki + ue i niezodze zmienic albo mnie zlaguje i dedne bez aola i np strace sca ?
Omg co Ty gadasz? Chyba idiota idzie na wojne knightem w eq z aolem.

Palek Demon
04-04-2006, 17:08
Wiem kapusniaczku jaki lvl masz i jaki lvl miales. Jesli chodzi o ssa to ja mialem w domku zawsze przynajmniej bp tego gowna i kilka przy sobie. Poza tym do tej pory nie bluzgalem ludzi(a potrafie to robic dziecino).

Poza tym jesli nie ufalbym ludziom z tibi to wogule bym w to nie gral. Dla mnie czlowiek ktory nie jest warty zaufania jest jak klocek na chodniku.

Jelsi chodzi o moj lvl to risofek troche sie pomylil 80(prawie) byl jakies 5 miesiecy temu. Bylem w top 25 w expie a w skilach chyba na 8 miejscu(w shieldingu na 50+)

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale ue spoxstera zadaje mniej wiencej 430-800 obrazen co przy dwokrotnym spamie daje jakies 860-1600 podczas gdy rycerz na 80+ lvlu ma ok 1300hp.Nawet gdyby zdazyli sie uhnac to spoxster mial many na 3(a po uzyciu jednego mf na 4) ue wiec ci na nizszych levelach praktycznie nie mieli szans sie wyuchac(uhem zwracaja sobie jakies 450 hp). Jedynym sensownym rozwiazaniem bylo by w tej sytuacji wziasc slabszy eq i ssa lub przynajmniej miec na sobie might ringa(zwiekszylo by to ich szanse) albo poprostu wcale tam nie isc

PS. kapucha z tego co wiem to masz 15lat a jesli te zdjecie w twoim awatarze bylo prawdziwe to musze ci powiedziec ze masz ryj jak dupa mojego psa.

PS (zwierzu wiem ze mnie nie lubisz ze wzgledu na nasze wczesniejsze sprzeczki nie tylko na forum) wiec powstrzymaj sie od komentarzy ktore nie beda obiektywne

jeżeli umiesz czytać to niebyla jego fota idioto....

Podroznik
04-04-2006, 20:44
Wiem co mowie i knight to nie sorc czy palek zeby w p secie i knight axe paradowal lmao. Knight na war bieze max uh np 40 bp full ekw i jazda, myslisz ze wyjde w p secie i np fire axe i 10 bp uh naco czlowieku ? Moze kasa Ci sie dupy nieczymala to myslisz ze aol to fortuna ale tak naprawde to niewidziales chyba prawdziwej wojny lol.... All hig lvle knighci to sa "twierdze" jego zadaniem zbierac hity itd, w trapy sie pakowac nie w p secie bo to waste tylko wyniszczac goscia runy... ale co Ty otym wiesz... 8o

Risofek
04-04-2006, 21:30
Wiem co mowie i knight to nie sorc czy palek zeby w p secie i knight axe paradowal lmao. Knight na war bieze max uh np 40 bp full ekw i jazda, myslisz ze wyjde w p secie i np fire axe i 10 bp uh naco czlowieku ? Moze kasa Ci sie dupy nieczymala to myslisz ze aol to fortuna ale tak naprawde to niewidziales chyba prawdziwej wojny lol.... All hig lvle knighci to sa "twierdze" jego zadaniem zbierac hity itd, w trapy sie pakowac nie w p secie bo to waste tylko wyniszczac goscia runy... ale co Ty otym wiesz... 8o

Masz troche racji ale Ty tez z tego co widze nie wiesz o czym mowisz bo na Furorze nigdy w wojnie ani nawet jakiej kolwiek akcji udzialu nie brales...

Podroznik
04-04-2006, 22:34
Masz troche racji ale Ty tez z tego co widze nie wiesz o czym mowisz bo na Furorze nigdy w wojnie ani nawet jakiej kolwiek akcji udzialu nie brales...

Ta prawda bo na furoze swiat sie niekonczy ? :) To niejest moj 1 server i niejedna wojne widzialem i uczestniczylem... btw Valoria rok temu bylem na wojnie co trwala rok, sam uczestniczylem z 6 miesiecy az sie runy i kasa skonczyla i checi :).
Na furoze jak niemusze niechce sie bic... powiedzmy ze po polrocznej wojnie, zbanowanych/zabitych, wrogach/kolegach niejara mnie to juz... chyba mam prawo ?

Btw pare dni temu Padl Apitov najwyszy lvl Valori, jak ja bylem na wojnie byl nieosiagalny... jakbys sie cos chcial na temat wojen dowiedziec polecam Warlorie i tamtych graczy... praktycznie odkad istnieje tamten server niebylo tam pokoju moze czasem na pare dni :)...

Losari
04-04-2006, 22:49
I co Ci daje ze masz full eq jak hity jako 3+ wchodza w cialo?

Risofek
05-04-2006, 00:25
Ta prawda bo na furoze swiat sie niekonczy ? :) To niejest moj 1 server i niejedna wojne widzialem i uczestniczylem... btw Valoria rok temu bylem na wojnie co trwala rok, sam uczestniczylem z 6 miesiecy az sie runy i kasa skonczyla i checi :).
Na furoze jak niemusze niechce sie bic... powiedzmy ze po polrocznej wojnie, zbanowanych/zabitych, wrogach/kolegach niejara mnie to juz... chyba mam prawo ?

Btw pare dni temu Padl Apitov najwyszy lvl Valori, jak ja bylem na wojnie byl nieosiagalny... jakbys sie cos chcial na temat wojen dowiedziec polecam Warlorie i tamtych graczy... praktycznie odkad istnieje tamten server niebylo tam pokoju moze czasem na pare dni :)...

Wojen nigdy za malo :)

Podroznik
05-04-2006, 12:49
I co Ci daje ze masz full eq jak hity jako 3+ wchodza w cialo?

8o noto wyjdz bez ekwa knightem i zdzialaj cos lmao, wez se p seta nagitane 10 bp uh i jazda :o

Mysle ze w p secie hity od knightow zbierasz po 100+ a w dobrym ekwie 3 razy mniejsze i niemyle sie... a walki czasem nietrwaja 5 minut tylko 50 minut noi w takim p secie dlogo bys niewyczymal z 10 bp uh, nobo poco brac wiecej uh jak Ty bez aola chcesz szalec :)

Losari
05-04-2006, 18:34
8o noto wyjdz bez ekwa knightem i zdzialaj cos lmao, wez se p seta nagitane 10 bp uh i jazda :o

Mysle ze w p secie hity od knightow zbierasz po 100+ a w dobrym ekwie 3 razy mniejsze i niemyle sie... a walki czasem nietrwaja 5 minut tylko 50 minut noi w takim p secie dlogo bys niewyczymal z 10 bp uh, nobo poco brac wiecej uh jak Ty bez aola chcesz szalec :)
W moim przekonaniu lepszy wybor jest pset + dwureczna bron niegidze nie napisalem zebys bral naginate, wieszkosc moich friendsow 100+ na wojnach jednak bralo pseta + np gs popatrz np na Valorie albo Aurea wojny trwaja tam po pol roku zgony sypia sie ciagle a knight jest bezbronny w trapie i ginie tak samo jak inne voc wiec na dluzsza mete aol + blessying to waste cash wystarszy sam blessing.
Edit: To jest moje przekonanie jak chcesz to biegaj se w aolu nie kaze Ci biegac w psecie.

Kapucha
05-04-2006, 18:52

SIKAM
po 1. wlasnie widze jakie masz syte texty: "to musze ci powiedziec ze masz ryj jak dupa mojego psa."

po 2. "Poza tym mowiles ze mogli sie wyuchac od ue spoxstera." SKOPIUJ! napisalem jak byk ze niemieli szans sie wyuchac i ze w mega podobny sposob padl doon'juan od taifuna --.-

po 3. "Jelsi chodzi o moj lvl to risofek troche sie pomylil 80(prawie) byl jakies 5 miesiecy temu. Bylem w top 25 w expie a w skilach chyba na 8 miejscu(w shieldingu na 50+) " no to jestes przykladem ze nawet 100~~ lvl moze byc nobem

po 4. "PS. kapucha z tego co wiem to masz 15lat a jesli te zdjecie w twoim awatarze bylo prawdziwe to musze ci powiedziec ze masz ryj jak dupa mojego psa." a ja z tego co widze stwierdzam ze niedosyc ze jestes idiota to na dodatek slepym idiota (ewentualnie nie umiesz czytac)

po 5. powiedz mi jak knight ma isc na wojne bez eq i run -.- a eq i runy a takim lvlu sa warte majatek ponadto na takiej bitwie zszedl by przynajmniej bp ssow S;

po 6. "Poza tym jesli nie ufalbym ludziom z tibi to wogule bym w to nie gral. Dla mnie czlowiek ktory nie jest warty zaufania jest jak klocek na chodniku. " no to sie pieknie przejedziesz =]

po 7. "Wiem kapusniaczku jaki lvl masz i jaki lvl miales. Jesli chodzi o ssa to ja mialem w domku zawsze przynajmniej bp tego gowna i kilka przy sobie." teraz nie mam zadnego lvla bo nie mam postaci. oni mogli miec 5bp "tego gowna" w chatce ale co im po nich?

no to czekam na pojazd z Twojej strony ='(

Podroznik
05-04-2006, 19:41
W moim przekonaniu lepszy wybor jest pset + dwureczna bron niegidze nie napisalem zebys bral naginate, wieszkosc moich friendsow 100+ na wojnach jednak bralo pseta + np gs popatrz np na Valorie albo Aurea wojny trwaja tam po pol roku zgony sypia sie ciagle a knight jest bezbronny w trapie i ginie tak samo jak inne voc wiec na dluzsza mete aol + blessying to waste cash wystarszy sam blessing.
Edit: To jest moje przekonanie jak chcesz to biegaj se w aolu nie kaze Ci biegac w psecie.

Bezbronny to on niejest bo jego bronia jest hp i przetrwanie, dla przykladu podam ci za na test serveze bilismy 165 ek niejaki Carchii, bilo go z 15 osob uhaly go 2 ale mniejsza z tym..ludzie co go bili...Don marko 140 ek+ Miller 150ms+ Fosik ~~chyba bylo pare 130 ms i pokonczyly sie goscia sd po 6-9 bp sd sie im skonczylo( mi samemu 3 bp hmm i 2 bp explo zeszlo na niego) a knight przezyl i uciekl.. to jest bron knighta :) ale watpie ze to jego 70 + bp uh nosil bez aola i kazdy inny knight co idze na walke, poto aby przetrwac winien miec co nieco tych run woncu ma caps nato... a bez aola jak cie nieszczesliwie zamkna wypadna ringi , runy albo co gorsza droga bron bo przewaznie sie ma dworeczna jak bijesz i jedno reczna + tarcza jak masz trapa... i traci sie duzo wiecej jak aol...

linki z walki :D
http://s17.photobucket.com/albums/b73/Podroznik/Test%20server/?action=view&current=165ekinthetrap.jpg - tu go mlocilo z 30 osob na ekranie sie all niemeiscili raz reda albo dwa razy reda mial jak przyszedl Miller + jakis 140 elder lecz po 10 minutach zrezygnowali :)

http://s17.photobucket.com/albums/b73/Podroznik/Test%20server/?action=view&current=165ekcantdie.jpg - tutaj bilsimy go z 35 minut ale niebylo sensu bo all runy zadajace obrazenia sie skonczyly zostaly tylko bron ale nieduzo wlazilo w niego pewnie mial p seta :D

Wiadomo ze jak na Aureze czy Valori wojna byla strasznie dloga to po pewnym czasie niema nato kasy ale na takich war jak na furoze to bez jaj :)

Kapucha
05-04-2006, 20:00
taa zgadzam sie z podroznikiem s; to nawet nie sa wojny tylko bitwy a wsyztskie dzialania wojenne koncza sie po 10 fragach s;s;s;

pozatym aol = 50k = 10bpuh + np. gs, a gs i 10bp uh to jest chyba mega minimum na powazniejsze starcie ... :/

Exodus
06-04-2006, 10:03

Hahahahaahah

Nie kazdy w tibii gra tak jak ty tj. idzie na wojne bez manasow i sdkow 100 sorcem :P plx manas , daj food etc

Roo$olek
12-06-2006, 21:07
Ej wiecie czy na Furorze jest Nadal wojna bo chciałbym tam grac, lecz zastanawiam sie jeszce i była by mi przydatna ta wiadomość prosze o odpowiedz na moje pytanie. :p

Masywny_Titania
12-06-2006, 21:20
Omg po pierwsze po co odnawiac tak stary temat, a po drugie GRUBO bym sie zastanawial czy grac na furorze...

Roo$olek
12-06-2006, 21:52
A dlaczego nie na Furorze?? Co w niej takiego złego? Można wiedzieć??8o

Jemi
13-06-2006, 02:15
to strasznie prze hu zje etc swiat... za dnia imargam robi pa a wieczorami pekuja niewybitki, osobiscie staram sie jak moge aby na tym servie gralo jak najmniej osob ;p zeby glaby mialy slaby resp.. wiec radze ci zebys zaczal grac gdzies gdzie masz kolegow