zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy pacc mi się opłaca?

Warloczek
04-07-2004, 15:55
Jestem w takiej sytuacji:
Mam 11lv pallek oraz 8lv sorcerer.
Czy opyla mi się kupić pacc-a mówie tu o 3 miesięcznym.
Powiexcie czy warto bo wg. tak niezabardzo...
Czekam na wasze opinie i prosze o poparcie ich argumentami.

Parys
04-07-2004, 15:57
Cos mi sie zdaje ze nie..... Bo po co Ci? chcesz pojsc na hero, demona? i tak masz za maly lvl. Jedyne po to zeby szybko wejsc chyba. Do cycloplis tez nie masz coisc na tak malym lvl.

Survi
04-07-2004, 16:33
Z paccem jest tak ze na poczatku zawsze sie ma te watpliwosci czy warto go kupowac. Pozniej jak juz go bedziesz mial to nie bedziesz mogl sobie wyobrazic grania bez pacca.
I teraz moje zdanie jest takie, ze jak masz pieniadze i nie masz jakiegos wiekszego celu zeby je na to przeznaczyc to smialo kupuj. Nie powinienes byc zawiedziony.
Pozdro

Villen
04-07-2004, 16:34
Moim zdanie pacc sie oplaca kupic od 20 i jak masz kasy na troche spell i promo,wtedy zawsze mozesz isc na necro hunt lub cos a tak to dragi^^

Warloczek
04-07-2004, 17:03
Dobije chyba do 20lv i kupie pacc-a albo jeszcze wcześniej... Cyclopis jest fajne już na niższym levelku...
Argumentów było mało ale poparły moje myślenie...
Dzięki za odpowiedzi
Mój :lucznik: postara się jak najszybciej nabiświększy level no i skille :D a potem PACC

Dwimenor
04-07-2004, 17:42
Poczekaj do 20lv, jak będziesz miał kase na promocje, dopiero kup Pacc.

Gimlos
04-07-2004, 18:00
na paccu duzo szybciej wyexpisz z low lvl ( roty na darashii plx :) ) , wg. mnie pacc zawsze oplaca sie kupic ( o ile nie zalujesz pieniedzy )

Master magi
05-07-2004, 10:36
Czlowiku kup pacca jak tylko masz na niego kase.Nie zastanawiaj sie.Nawet na low lvl oplaca sie go kupic bo baaardzo szybko wejdziesz na wyzszy lvl.

Necrod
06-07-2004, 14:21
Kup pacca , ale kup sobie odrazu promocje.
Promocja jest przydatna , np. jesli jestes druidem szybciej zrobisz bp uhów i szybciej sie wzbogacisz.
Sam niedlugo kupuje pacca.
;) pozdro

Grevil
06-07-2004, 17:29
Oczywiście że nie bo prawie na tym nie skożystasz...Nie kupisz promo,zadnych dobrych spell,nie pujdziesz na hunta na monstery które są tylko dla pacc...Zrób 20 a najlepiej 30 lvl + którąś z postaci i wtedy można myśleć o pacc

Gremlin
06-07-2004, 18:02
re: Grevil
Typowe podejscie graczy co nigdy nie kupowali sami PAC.

Edron/Dorama to nie tylko Hero, Necro i Demony, na Edron sa ogoromne rotowiska (na Doramie jeszcze wieksze), wielkie jaskinie troli i jeszcze wieksze goblinow (nie ma zadnego porownania z tymi kilkoma trolami w Ab czy rotami w Venore).

Troche pozniej sa:
DSy na Doramie... ale jakie, mowimy o spawnach na ktorych mozna polowac caly dzien i nie trzeba czekac na spawn ani troche.
Cyklopy - cyklopolis, czy musze mowic wiecej (~100 cyklopow w grupach po 2-4, b. szybki spawn).
Orc Caves - tutaj w sumie moze Orcland wchodzic w konkurecje jesli chodzi o calosc, ale jesli chodzi o bicie zwyklych, spearmanow, wariorow to nie ma konkurecji w terenach dla FAC

Do tego dla sorcow/druidow sa takie fajne potworki jak duchy czy stalkery do polowania z runami, lub Edron Dragon Lair do polowania z Summonami (na troche wyzszym lvl :) ).