PDA

Pokaż pełną wersje : Nasze Dzielnice

cycu17
22-03-2006, 21:47
Wpadłem na pomysł żeby zrobić temat w którym bedziemy zamieszczać nasze dzielnice w postani fake ;]
Ja jeszcze nad swoja pracuje zaniedługo bedzie

Mateusz500
28-03-2006, 22:09
przepraszam ale niewiem o co ci chodzi

Alchander
28-03-2006, 22:39
@Up
Mu chodzi o to, żebyśmy zamieszczali tutaj wyglądy naszych dzielnic. Czyli "Jak wygląda twoja dzielnica".

Pomysł by był ciekawy jakby ktoś zamieszczał tutaj swoje "dzielnice". PzDr

Misza
28-03-2006, 22:49
@cycu: Ta 17 przy twoim nicku oznacza wiek czy coś innego? Bo na 17-latka mi raczej nei wyglądasz...
@edit: dostałem warna za brak związku z tematem :D Nie mam żadnych wątpliwości co do słuszności warna, jedynie informuję, czemu to jest "warned post"

Drakon
28-03-2006, 22:58
a jak ma wyglądać na 17 lat skoro go nawet nieznasz :D
a tak wogule pomysł niezbyt ciekawy
wykonanie takiego fakeya trohe zajmuje
pozatym były by dośc duże jeśli mam zamieszczać całą dzielnice
hyba że ty mieszkasz w małym miasteczku typu Łęczna, osiedle na którym mieszkam jest o wiele większe od tego miasta 8o

Alchander
28-03-2006, 23:19
Fakt ten pomysł jest dla kogoś kto mieszka na zadupiu...ale gdyby komuś się zachciało i by fajnie opisał swoją dzielnice to może coś fajnego "by" wyszło.

Shinjix
29-03-2006, 11:18
To nie jest chat! Kolejne posty bez fake'a przedstwiajaego swoja dzielnice beda karane i kasowane. Mogą być fake'i blokowisk, podwórza, jakiegos charakterystycznego miejsca na osiedlu, itp.

Crowal
29-03-2006, 12:16
To nie jest chat! Kolejne posty bez fake'a przedstwiajaego swoja dzielnice beda karane i kasowane. Mogą być fake'i blokowisk, podwórza, jakiegos charakterystycznego miejsca na osiedlu, itp.

-.-" Bądz więcej w fake'ach, to zobaczysz jaki to jest chat.

Czekam na myślącego moda, który zrozumie że prawie(95%) każdy nie będzie tu chciał nic umieszczać. Poza bluzgami na idiotyczny temat, który do niczego nie prowadzi...

A żebyś znowu nie usunął posta, specjalnie FOR YOU:
http://img67.imageshack.us/img67/6479/lolbuehehehe3ro.png
No więc... Hmmm... Szkoła to jedyne miejsce w moim mieście, nie ma tam nic innego na co można zwrócić uwagę, więc niech będzie ona. -.-" :P

Drakon
29-03-2006, 14:06
ta a może mi jeszcze bana dasz
pokazujesz sie w dziale raz na jakiś czas
crowal ma racje

Rycerz Damissimo
29-03-2006, 15:24
Ej no... Chcecie dostać bana bo wam się temat nie podoba?? Jeżeli wam się nie podoba to po prostu nie piszcie w tym temacie!! Mi naprzykład ten temat się podoba.

PS. Srry że nie zamieściłem fake'a ale jeszcze nie jest gotowy ;)

Drakon
29-03-2006, 15:43
@up
a co mnie to obchodzi 8o
zachowaj sobie swoje zdanie dla siebie
nikt cie o zdanie niepytał
TEMAT JEST Nie Potrzebny i tyle :D
prędzej czy puźniej9raczej Prędzej) jakiś mod go wykasuje