zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kłopociki na Nepterze...

Neos Talen
23-03-2006, 13:08
Oto moja historia:

Jak to czesto bywa na naszym serwerze jest malo ludzi :D:D wiec postanowilem sobie zajac dobre miejsce w Kazo na soldierach. Tak sobie expie az tu wnet wpada 18 lvl sorc ( ja mam 16 narazie :/ ) nio tio ja mu kulturalnie ze tu jest zajete (byly isciki przed wejsciem moje wszytko cacy) nio ale ten nic zabija moje potworki no to mowie "zaraz pozaluje" poszedle na gore do miasta sprzedalem troche loota kupilem runki manasy i wracam do niego. Wczesniej mu napisalem ze za to co zrobil powienien die no to ten do mnie ze ja jak tylko wpadne tam do niego do jaskini to pierwszy zgine :D:D no to sobie mysle cacy :D:D wracam do niego ( z pelnym wyposarzeniem) i mowie zeby mnie zabijal (ja jush mam na swoim koncie 2 ofiary wiec nie chcialem miec red skulla) no i widze taszczy za soba loota no to sie zaczynam z nim bawic ze mu zabieram loocika....i w pewnym momencie PK :D:D mysle sobie nareszcie :D:D....no i tak bijemy sie ze 2-3 minuty a tu nagle wpada 110 lvl knight :/ i zonk no to najpierw tylko zabral jego loota....potem jak widzial ze tamten jush niedlugo bedzie die no zaczyna mnie nawalac no to dalem tamtemu spokoj i uciekam od tego.....nawet nie probowalem go nawalac bo tak mysle 110 lvl to tak ze 5k hp ma :/ no to czekam czekam "bawie" sie z 110 lvl zeby mnie nie trafil i nagle wpada jakis jeszcze pall :/ mowie nosz kurcze 2 na jednego i to jeszcze 110 lvl i ?? lvl na 16 lvlka sorca :/......naszczescie ucieklem nic sie nie stalo oprocz staconych nasanow:/ mysle ze nie moze tak byc by jacys hiszpanie czy ktos tam taki zadzil tym serwerem....tak wiec mysle ze powinna powstac (o ile jeszcze nie ma) polska gildiia na tym serwerze....jesli jush jest to prosze bardzo o przyjecie do niej.....pokazmy tym wszytkim ludziom kto jest najlepsza nacja :D:D:D OCZYWISCIE POLACY!! prosze o kontakt w tej sprawie

Neos Talen

Lord Wlodek
23-03-2006, 13:12
nie probowalem go nawalac bo tak mysle 110 lvl to tak ze 5k hp ma :/

buahaah dobre :D:D 110 nie ma nawet 2k hp jedynie to EO i seromontis maja 5k expa
A to jest niestety Pa i na to nie poradzisz lepiej takim noobom poprostu z drogi schodzic

Neos Talen
23-03-2006, 13:30
oj cicho stary skad ja moge wiedzie ile taki 110 knight ma hp?? a kij go wie tak strzelalem ;P:D.....a co tam nie bedziemy im schodzic z drogi :D:D trzeba stawic czolo wrogom ojczyzny :D:D jakby ktos najechal na polske np USA ( sa za***iscie dobrze uzbrojone (czyli liczmy jak 110 lvl) a polska strasznie slabo (czyli tak jak ja 16lvl) to ty tesh bys tylko schodzil im z drogi ??:D panowie trzeba sie wziasc za ten balagan :D:D

Chcecie schudzicie ja nie bede :D:D potrwa to dlugo ale kiedys tesh dobije to wystarczajaco duzego lvl i sie im odplace :D:D...ehh tylko kiedy:/

gavreonien
23-03-2006, 18:52
buahaah dobre :D:D 110 nie ma nawet 2k hp jedynie to EO i seromontis maja 5k expa
A to jest niestety Pa i na to nie poradzisz lepiej takim noobom poprostu z drogi schodzic

pomylka nie 5 k expa ale 5 k hitpointsow takie malutkie przypowmnienie ;P
ja wiem moim zdaniem zrobiles dobrze a ze tamci wpadli widzac skulle chciali sie popoostu pobawic no a ze przezyles to tylko GRATZ :D good luck ;)

Gav~