Pokaż pełną wersje : ng owned ;)
Ethern the one and only
23-03-2006, 15:59
Falain
Mar 22 2006, 20:45:45 CET Killed at Level 136 by Fosfik and by Damoon
Amas Impio
Mar 22 2006, 20:55:35 CET Killed at Level 96 by Knight'Kamos and by Bedurion
Galiron
Mar 22 2006, 20:35:20 CET Killed at Level 100 by Fosfik and by Dariz
Harycane
Mar 22 2006, 20:36:44 CET Killed at Level 70 by Dark Thork and by Tetuni
Shyan Aurelius
Mar 22 2006, 20:33:52 CET Killed at Level 92 by Alunir
Zylas
Mar 22 2006, 20:35:12 CET Killed at Level 73 by Katah Erinia
Notorious Finant
Mar 22 2006, 20:33:37 CET Killed at Level 72 by Damoon and by Ethern
Rustidy
Mar 22 2006, 20:34:33 CET Killed at Level 82 by Alunir and by Soul Shady
Fjord'mare
Mar 22 2006, 20:34:19 CET Killed at Level 81 by Tetuni
Roff
Mar 22 2006, 20:35:04 CET Killed at Level 57 by Damoon
coprawda nie bez strat bo
Aeroxis
Mar 22 2006, 20:33:26 CET Killed at Level 103 by Zylas and by Amas Impio
ale zabawa byla przednia ;)
wiecej chyba pisac nie trzeba
Medivh Shady
23-03-2006, 17:21
a no ;P padali jak kaczki i dali sie w ***a zrobic :D
A z jakiej okazji to było, te zalogowanie sie EZ ?
Poza tym nie ma czym się ekscytować.
Ethern the one and only
23-03-2006, 19:18
jak to nie ma czym? ;]
wpadli w sidla jak gruszka do fartuszka...
jak to nie ma czym? ;]
to jakiś podtekst ? xD
Może więcej szczegółów?? Tylko nie piszcie pierdół typy kto ma wiedzieć ten wie , itd.
wiecej szczegolow.. padli i tyle :D
jaronosk
24-03-2006, 01:17
hehehe, ale plan fosek se wymyslił, niech go chu**, a było tak, z tego co sie dowiedziałem:
Deiphobus, lider Seventh Kingdom , gildi sprzymierzonej z Dpft, chyba kumpel foska z rl (tak jak dark Thorka)napisał na forum posta z oskarzeniami do fosfika o shakowanie Thorka, fosfik kazał mu zapłacic kase za oszczerstwa. Deiph~ prosił go również aby niemiesz nikogo z SK w to, ze to tylko pomiedzy nimi i ze opusci SK. od postu do postu wyszło tak ze deiphobus wkońcu pisał że nieopusci swojej gildi i ze ma problem do fosfika, miało sie z tego utworzyć ,,niby wojna" , ta cała sytuacjka spowodowała że ppl z arcani widzieli cień nadzieji na połączenie starych gildi, ludzi huntowanych i juz nieghrających ( chodzi tu o ez/ng) w wojne przeciwko Dpft. Wszyscy mysleli że to naprawde jednek NIE, fosfik to uknuł z deiphobusem aby Era Zero sie wlogowała i wywzła na open battle dzie ich zmielili ( dokładnego przebiegu tej walki nieznam, ale dostali w dupe ). Fosfik z Deip~ zFakowali umiejętnie swoje rozmowy ze sobą tak aby wyglądało to na realny konflikt pomiędzy nimi, niewiem czy reszta membersów obu gildi o tym wiedziała ale to pokazuje perfidność tych pajacy ;ppp, myślałem że jjuż se pooglądam filmy jak kumple z rl na****ia**ą turtli , a tu nic, BIG JOKE ;]
jak to nie ma czym? ;]
Moglibyscie sie cieszyc, gdyby oni cokolwiek stracili (graja na innym servie, wiec im wisi czy padna). Pozatym, majac przewage liczegna i w lv, bylibyscie noobami przegrywajac z nimi eh.
a no ;P padali jak kaczki i dali sie w ***a zrobic :D
takie wybijanie się [chociaz mowa tu tylko o wybijaniu EZ przez DPFT] są bardzo czesto niepopularne ;p
Btw. co to za nowa gildia powstała z Falainem liderem ? Mmm?
, ..........niewiem czy reszta membersów obu gildi o tym wiedziała ............;]
wiedzielismy jak juz stalismy na open battle ptrzygotowani wtedy sie dowiedzielismy :D takwiec prucz kilku osob z rl thorka diepta i fosa nikt neiwiedzial
z tego co wiem to bylo to tak ze Sk z NG mialo na***ac turtlom
ale SK wy****alo Bg na polu bitwyi razem z turtami zabili Ng
szkoda i ich;/
z tego co wiem to bylo to tak ze Sk z NG mialo na***ac turtlom
ale SK wy****alo Ng na polu bitwyi razem z turtami zabili Ng
szkoda i ich;/
Nie powinni byli robic czegoś takiego [Sk] ..
Ethern a co baliscie sie wyskoczyc z nimi na open battle ? musieliscie miec w ich szeregasz zdrajcow ta gildie sk heh slabi jestescie DPFT sux ;]:dance:
Ethern the one and only
29-03-2006, 11:36
Ethern a co baliscie sie wyskoczyc z nimi na open battle ? musieliscie miec w ich szeregasz zdrajcow ta gildie sk heh slabi jestescie DPFT sux ;]:dance:
my sie balismy? nie nie nie... to nie my sie logujemy 5 minut przed ss, ubijamy kilka i noobow po czym wylogowujmy sie bo juz ss...
nie bylo innego sposobu zeby ich zwabic, dobic, i pokazac ze nie maja nawet po co sie logowac 'from time to time'
krucjata przeciwko frajerstwu ;)
Przecież pokazaliście im wywalając ich z servera. To raczej wygląda tak jakbyście się nudzili i na siłe szukali rozrywki w zabijaniu innych graczy.
Btw. Ethern : Lokacja: shamballa -'The City Of Shamballa' czy się myle?
po co ng/ez wystarczy 1 dragon by ethern mial dosc:DDDDDDDDDDDDDDD
jaronosk
29-03-2006, 17:56
A ja wiekszego wałka w zyciu niewidziałem ,grając w tibie, ethern podniecasz sie ze to był jedyny środek zeby ich wyciagnac do konfrontacji, a sam zes chu** o tym wiedzial wiec gadasz jak noob. I jezeli mówisz ze Ng/ez lami bo wybija was przed ssem, to myslisz ze taki walek w postaci niby wojny na co dali sie nabrac to jest ok ??? Nie zybym lubiał ez/ng bo grałem zarówno na arcani i na kyrze ( ~50 lvle) i mam ich w dupie, ale Niepodniecajcie sie tak tym ze wygraliscie w duzej przewadze, jedynie kto sie moze tutaj czuć dumny to deiphobus, thork i Fosfik którym waleczek wyszedl :P
Arcania - ng owned ;) dobre naprawde dobre <smiech>
nie wiem czym ty sie tak chwalisz poniewaz nawet mimo iz ich zabiliscie to ty i tak nie miales w tym zadnego udzialu.
Fosek i kilku jego kumpli mieli naprawde plan przedni i udalo im sie go zrealizowac ale to jest tylko i wylacznie ich zasluga.
Co do NG to pokazali klase poniewaz oni juz tutaj nie graja mimo wszystko chcieli pomoc innym graczom z arcani ktorzy maja rowniez problem z Fosfikiem i DPFT.
Swoja droga oni doskonale zdawali sobie z tego sprawe ze to najprawdopodobniej jest podstep poniewaz rozmawialem z morxem i pytalem czy maja zamiar pomoc SK w wojnie (sam osobiscie mu to odradzalem poniewaz najlepszym rozwiazaniem byloby gdyby bili sie tylko miedzy soba) powiedzial ze maja zamiar im pomoc ale powiedzial rowniez ze jest to tylko pewnie podpucha i tylko oni padna. Mam zapiasana ta rozmowe wiec jak chcesz moge ci wyslac. Jednak mimo calego kotla w jakim sie znalezli udalo im sie ubic jednego z was: Aeroxis
Mar 22 2006, 20:33:26 CET Killed at Level 103 by Zylas
and by Amas Impio
Arcania - ng owned ;) <=> Arcania - Ethern owned (by dragon hrhrhr)
Nastepnym razem zanim cos napiszesz to najpierw pomysl - to nic nie kosztuje i nie boli
jaronosk
30-03-2006, 15:42
Zgadzam sie z panem UP........
Ng poprostu chciało pomuc ludziom z arcani którzy o niczym innym niemarzy oprócz tego aby wkoncu wypie***ić dpft z serva. Ale mozna napisac ze ng i dpft są siebie warci, PA to ja rozumiem ze kazdy kto ma władze na SERVIE TO PROWADZI ALE TO CO JUZ ROBI dPFT NA ARCANI I NG NA KYRZE TO JUZ PRZESADA, rzycze obu servom wyeliminowania tych przykór*ów. A aerovix niedługo pada w wałku roku jako pierwszy z koleji :P(niestety jeszcze nic niemoge zdradzić ;])
Arcania - Ethern owned (by dragon hrhrhr)
haha dobre
1;0 dla gide :D
Ethern the one and only
31-03-2006, 16:16
nie no to oczywiste ze nie ng owned byli tylko zolwie i 7k... a jak...
oj gidekab niech no ja cie znajde gdzies na arce to hoho...
a pamietasz kto byl owned from lvl 85 to lvl 75? ;]
Hahaah Gid~~pojechałeś go ^^
Lecz pamietaj Ethern GDZIE KRASNALI KUPA TAM HERKULES DUPA
[ zamiast herkules wstaw Ethern]
Elder Nagan
01-04-2006, 08:36
DPFT to banda noobkow gdyby nie to ze schackowali shooterow to by po pizdzie dostali >.<
a ta wasza taktyka jest gowno warta..
jezeli twierdzisz ze ng to nooby ktore "zabiajja 5 minut przed resetem" to masz downa :)..gdyby doszlo do jeszcze 1 wojny pewnie byscie dostali po dupie
Alis Shady
01-04-2006, 18:13
No ładnie padali....!! Rżal mi EZ... Hail DPFT
:D
:p
Kmieciu gromisz :) Widze ,ze dobrze opiekujesz sie moim kontem.
Ethern the one and only
06-04-2006, 10:00
DPFT to banda noobkow gdyby nie to ze schackowali shooterow to by po pizdzie dostali >.<
a ta wasza taktyka jest gowno warta..
jezeli twierdzisz ze ng to nooby ktore "zabiajja 5 minut przed resetem" to masz downa :)..gdyby doszlo do jeszcze 1 wojny pewnie byscie dostali po dupie
skoro bysmy dostali na 100% po cipie to gdzie ta wojna? ;]
btw wiesz w ogole co to jest zespół downa? polecam wikipedie...
@badcow
yaya misq ;d kiedy w krk bedziesz? :]
i odpisz mi czasem na gg...
skoro bysmy dostali na 100% po cipie to gdzie ta wojna? ;]
btw wiesz w ogole co to jest zespół downa? polecam wikipedie...
@badcow
yaya misq ;d kiedy w krk bedziesz? :]
i odpisz mi czasem na gg...
Po twoich wypowiedziach dochodze do wniosku ze jestes glupszy niz myslalam. Po prostu pusty czlowiek n/c
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.