PDA

Pokaż pełną wersje : Mocz :P

Garagrim
04-07-2004, 20:44
Chcialem się zapytać z kąd można wytrzasnąć mocz, i to czego jest potrzebny. Prosiłbym o składaną odpowiedź gdyż mam kilku znajomych których chciałbym czym prędzej olać :P

Lord Alek
04-07-2004, 21:09
Niewiem czy do czegoś służy ;(
Ale wiem że w miastach (przynajmniej w Thais) jest toaleta (ang. Latrine) i tam jest korytko z moczem (ang. urine) :D

]v[ichal
04-07-2004, 22:00
Dodam że kałuże moczu można znalesc na PoHu (kolo respu cyców) , oraz w kanałach pod barem w kaazo.
PS
było juz 100000 tematów o tym
sluzy pewnie zeby swiat tibi był bardziej urozmaicony, a jesli potrzebny jest do questa to nic nie wiem (i tak bym nie powiedział :) )

Villen
04-07-2004, 22:46
mam kilku znajomych których chciałbym czym prędzej olać

No...troche dziwny...przykład przyjazni lubicie na siebie sikać? Fajnie dziewczyny tez tak podrywacie ciekawe co by zrobila moja gdybym ja olal? W ryj,z buta,oddała by mi?

Garagrim
05-07-2004, 12:06
kilku znajomych, co nie znaczy że to moi koledzy. Znajomy, jak sama nazwa wskazuje po prostu go znam, co również nie znaczy że ich lubie.

Ashlon
05-07-2004, 12:07
Nie z buta w ryj, tylko z buta w krocze :P.

Korytka z moczem znajdziesz w ubikacjach w venore i thais.Mocz mozna wypic (urgh) lub zostawic w depo z kolekcja innych napoi (tak jak ja mam :P).

Adamsik
05-07-2004, 15:12
No i jeszcze 2 respy siuśków są w Venore.
Jeden pod sklepem z brońmi a drugi nie pamietam :P

TheNatoorat
05-07-2004, 16:44
Sa jeszcze 2 spawny koło wcześniej wspomnianych kałuż, dodatkowo po save servie spawnują się także 2 butelki mleka. :))

edit:
Wiem ze troche nie na temat ale jak juz o mleku wspomniales to do czego ono sluzy?? Wiem ze jest w quescie ale (QUEST SPOOLING)

Mleko to też taka rzecz do kolekcjonowania, podobnie do siuśków. ;)

Prus
05-07-2004, 16:50
Oryginalnie dodany przez TheNatoorat
Sa jeszcze 2 spawny koło wcześniej wspomnianych kałuż, dodatkowo po save servie spawnują się także 2 butelki mleka. :))

Wiem ze troche nie na temat ale jak juz o mleku wspomniales to do czego ono sluzy?? Wiem ze jest w quescie ale (QUEST SPOOLING):D:D:D:P:P:P