zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Lootpic z dl'i na Aldorze

Mefi
04-07-2004, 22:13
Elo, zamieszczam tutaj lootpic z DL Huntu na Aldorze, jestesmy pierwszymi na tym serwerze ktorzy posiadają Royal Helmet :

22:12 You see a royal helmet (Arm:9).It weighs 48.0 oz.An excellent masterpiece of a smith.

A oto loot pic :

http://img50.photobucket.com/albums/v153/MefiSto/rh.jpg

komentarze plx ;)

Noon-Chacko
04-07-2004, 22:16
Hail Del'Impro :D .

Jesteśmy poprostu zajebiści 8) .

MAgiC^
04-07-2004, 22:16
Hail Del'Impro.

Stanton
04-07-2004, 22:18
Gratz dla was, ale czy jesteście pierwszymi co maja RH ? No nieważne poprostu fajny loot.

Weź mnie na DL'ki :D

Atlas
04-07-2004, 22:24
Git !!
Szkoda chłopcy ze mało was widzę na isarze ... :(

Noon-Chacko
04-07-2004, 22:29
Oryginalnie dodany przez Atlas
Git !!
Szkoda chłopcy ze mało was widzę na isarze ... :(

Nie gramy już na Isarze. ;(

majq
04-07-2004, 22:31
No no gratulacje chłopaki! Chciałabym być na waszym miejscu :))

Atlas
04-07-2004, 22:44
Naprwade nie ma szansy na powrót ? Tak na marginesie - do Gofeza - wbij do gry kiedy bo chcę sie dowiedzieć jak to sie stało,że zabiłes Anadee i Sir Tycia.

Weezee
04-07-2004, 23:15
super loot.... szkoda ze nie posypal sie DSM no ale lepsze to niz nic :D

idZi Master Of Dizaster
04-07-2004, 23:22
mati ?? gratuluje rh "mi jeszcze nie wypadl" :D

Styp
04-07-2004, 23:33
A mozesz napisac sqad ekipy skille no i ile siedzieliscie pozatym Gratz xD

Mefi
05-07-2004, 06:16
Oryginalnie dodany przez Styp
A mozesz napisac sqad ekipy skille no i ile siedzieliscie pozatym Gratz xD

ja mialem 77/61, adrayen 70/59 a danayen nie wiem dokladnie, podobnie do adrayena, bloker 52 lvl 80/66 ale nie ebde mowil jego name :P

Cezol
05-07-2004, 06:27
hehe naresczie jest ten rh na naszym servie, a ten bloker to czyżby nie Dark Tao ? :) ale i tak gratz jego, ile dlów padło ?

pozdro dla Dark Soulsów z aldorki

By$iu
05-07-2004, 06:46
Gratz lootu.Szkoda ze nie ma zdjec z walki.

Mefi
05-07-2004, 06:48
Oryginalnie dodany przez Cezol
hehe naresczie jest ten rh na naszym servie, a ten bloker to czyżby nie Dark Tao ? :) ale i tak gratz jego, ile dlów padło ?

po pierwsze dark tao ma 42 lvl po drugie ma bana po trzecie to zlodziej ktory kradnie i nie pokazuje loota, jest to poprostu noob ktorego nistety znam z reala, wiec nie, nie bvyl to dark tao ^^

MAgiC^
05-07-2004, 08:07
Oryginalnie dodany przez Cezol

Nigdy z Tao, Pamietam jak Mefiemu zajebal c Legi z Hero...

Ostach
05-07-2004, 08:17
Każdy by chciał mieć takiego loota, ja nie jestem wyjątkiem ;)
GRATZ!!!!

kalashnikov
05-07-2004, 09:06
Gratz rh. Ja tam jakos sie nie przekonuje do tego serwer jakim jest aldora nie wiem czemu ;/

]v[ichal
05-07-2004, 10:24
hyhy gratz :D
pozdro Gofez :) szkoda ze juz nie grasz na Isarze ;/

Andy ognisty
05-07-2004, 12:07
Milo byc pierwszym co ma rh?? pewnie tak Gratz i rh i skilli i levelu

MAgiC^
05-07-2004, 12:12
Oryginalnie dodany przez ]v[ichal
hyhy gratz :D
pozdro Gofez :) szkoda ze juz nie grasz na Isarze ;/

thx Leva :D.. Pzdro

gietol Julera
05-07-2004, 13:09
gratz to czekam na next hunt i na dsm ;p

MAgiC^
05-07-2004, 13:20
Oryginalnie dodany przez gietol Julera
gratz to czekam na next hunt i na dsm ;p

Jka sie nie myle to Mevar ma juz Dsma, za kilka dni znowu idziemy na dle ... moze wypadnie ten dsm :D

Owocowy Shejk
05-07-2004, 13:26
Po prostu mistrzostwo świata :)

Trzciniak
05-07-2004, 13:32
Fajnie mieć tak jako pierwszy jakiś ekwip, ale myślę że ciekawie by było zabaczyć jak sobie z tym dlem radziliście.

MAgiC^
05-07-2004, 14:27
Oryginalnie dodany przez Trzciniak
Fajnie mieć tak jako pierwszy jakiś ekwip, ale myślę że ciekawie by było zabaczyć jak sobie z tym dlem radziliście.

LOL? "z jakim dlem?"..
My Zabiliśmy koło 100~ dli... nie smai... Był bloker... Przeczytakj uważnie...~

Noon-Chacko
05-07-2004, 14:33
Oryginalnie dodany przez Trzciniak

Spośród wszystkich DLi (nie wiem ile ich było, całkiem sporo) tylko 2 były troche dzikie (przerzuciły się). Ale s wumie było zajebiście, prosto szło...

EXP/BOLTY był poprostu wypas, uhy też nie szły, a przerw długich nie było miedzy DLami umilaliśmy je sobie małym spotkaniem z zielonymi jaszczurkami. Oprócz tego loota na screnie były 3 serpenty 2 broady 4 plate legi... i coś tam jeszcze było (oprócz śmieci typu kusza, mace bleble).

Abdul
05-07-2004, 14:35
NIe jestescie pierwszymi ktorzy maja rh -.- .
Rh i to juz od dawna ma Head Reaper i Tyrrian bodajze a co do innych to nie wiem bo ich nie znam ale nie jestescie PIERWSZYMi posiadaczami tego helmetu

btw. Dziwne ze tylko umiesciles SS'a w domku jka byl rh a nie mogles umiescic ssa z tym jak wam wypadl w czasie huntu ? ten helmet rownie dobrze moze pozyczony a nei zdobyty

MAgiC^
05-07-2004, 14:42
Oryginalnie dodany przez Abdul
Rh i to juz od dawna ma Head Reaper i Tyrrian bodajze a co do innych to nie wiem bo ich nie znam ale nie jestescie PIERWSZYMi posiadaczami tego helmetu

btw. Dziwne ze tylko umiesciles SS'a w domku jka byl rh a nie mogles umiescic ssa z tym jak wam wypadl w czasie huntu ? ten helmet rownie dobrze moze pozyczony a nei zdobyty

lol? pozyczony ? kto by ci pozyczyl Rh ?
Ten Rh Zlootowalismy mmm... niecaly tydzien temu, ale dopiero tearz postanowlismy umiescic to na Tibia.pl... pytalismy sie czy ktos ma Rh.. nikt nie mial czyli jestesmy PIERWSi... pzdro~

Noon-Chacko
05-07-2004, 14:42

Kim ty wogóle jesteś cżłowieku... DL Hunt cały dzień wypadł nam Rh i nie wrzucaj ściemy xD

Abdul
05-07-2004, 14:59
Oryginalnie dodany przez MAgiC^

Czy ja mowie ze ktos mi pozyczyl RH ?

To cos slabo sie pytaliscie z tym RH dawaliscie msg na trade typu "who got rh?" jezeli tak sie nie dziwie ze nikt nie mowil ze go ma.
Dajcie mi ss'a z tym jak rh byl wyciagniety z DLa bo watpie ze akurat macie tylko jednego ssa i to w domku, na bank zrobilicie ss'a po tym jak on wypadl.

Bo tylko z jednym ssem i to w domku z lootem to ciezko jest uwierzyc ze akurat "zdobyliscie "go

MAgiC^
05-07-2004, 15:25
Oryginalnie dodany przez MAgiC^

Czy ja mowie ze ktos mi pozyczyl RH ?

To cos slabo sie pytaliscie z tym RH dawaliscie msg na trade typu "who got rh?" jezeli tak sie nie dziwie ze nikt nie mowil ze go ma.
Dajcie mi ss'a z tym jak rh byl wyciagniety z DLa bo watpie ze akurat macie tylko jednego ssa i to w domku, na bank zrobilicie ss'a po tym jak on wypadl.

Bo tylko z jednym ssem i to w domku z lootem to ciezko jest uwierzyc ze akurat "zdobyliscie "go

lol... Nikt z nas sie nie zapytal "who got rh" na trade...
Pytalismy sie Tyrraina, Head Reapera i MEvara czy Maja Rh... Powiedzieli ze nie maja... Czyli jestesmy Pierwszymi Ownerami Rh an Aldorze....

@ Jak nei my go zlotowalismy no to skad go MAMY ?!

Screena nie wiem czy mamy, chyab ze MEfi Screenował...

Btw, Kim ty wogule jesteś ??!

MAgiC^
05-07-2004, 15:35
Teraz nie wiem... Czy jesteś zazdrosny ? :D:D że to nie ty np pierwszy zagarnąłeś RH, czy chcesz sie kłócić czy Jesteś zwyczajnym Noobem ?

Noon-Chacko
05-07-2004, 15:47
http://www.republika.pl/bardzoac/innyszajs/foto.jpg

Dowód numer 2 :rolleyes: . Coś jeszcze na ten temat Abdul ?

MaRs.Pl
05-07-2004, 16:07
no widać że abdula zatkało, ten rh leży u mefiego w domq, jak grasz na aldorze mógłbyś się czasami przejsc do venore do tego domq i jak by byl ktos tam to poprosic zeby pokazali ci ten rh jak nie wierszysz nadal...

Abdul
05-07-2004, 16:08
Zazdrosny nie jestem bo nie ma czego zazrdoscic. Tylko moim znadniem ejstescie zdeka dziwni tak bardzo chronicie by nikt sie nie dowiedzial kim jest bloker. Bez powodu go tak nie ukrywacie. Czego sie boicie ukrywajac go ? A teraz juz lepiej ,jest jakis w "miare" wiarygodny dowod

MAgiC^
05-07-2004, 16:42
Tak mamy powód i nie pdoamy nejma blokera.

Noon-Chacko
05-07-2004, 16:46
Zazdrosny nie jestem bo nie ma czego zazrdoscic. Tylko moim znadniem ejstescie zdeka dziwni tak bardzo chronicie by nikt sie nie dowiedzial kim jest bloker. Bez powodu go tak nie ukrywacie. Czego sie boicie ukrywajac go ? A teraz juz lepiej ,jest jakis w "miare" wiarygodny dowod

My już swoje udowodniliśmy (jeżeli nie wierzysz dalej twoja sprawa). To, że imię bloekra jest owiane tajemnicą to jest sprawa tylko Del'Imprów i samego blokera. Myśl co chcesz. Myślę, że to już koniec tematu, chyba, że chcesz się trochę popluć jeszcze (ponabijać posty).

Elendart
05-07-2004, 16:55
woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
zajebiscie macie
pozdro

Cezol
05-07-2004, 16:58
heh niedługa ja wam będe blokowac dle, skile już mam, teraz wystarczy mi nabicie lvlu, ale najpierw planuje z Wietkiem isc na necro i hero :)

Abdul
05-07-2004, 17:30
Czy ja nabijam posty ? Jak bys chcial wiedziec ja prowadze dyskusje z toba i to nei jest nabijanie postow -.- forum po to jest by sie wypowiadac jezeli o tym niewiesz to nie moja wina a osoby ktore nabijajace posty to ktore daja posta na styl :

"wow gz"
"fajny loot"
"chcialem to samo powiedziec co ... gz"

I widze ze strasznie was to gryzie ze ktos jest ciekawski

Swoja droga co zrobiliscie Wietkowi cytuje "pamietajcie wszyscy Del'impro to kurwy!!"

Acha jeszcze jedno nie nabijaj postow jak przeczytasz moja wypowiedz ;)

MAgiC^
05-07-2004, 17:55
widać ... że zazdrościsz, może chociaz sie Przedstawisz ?

Noon-Chacko
05-07-2004, 18:00
Czy ja nabijam posty ? Jak bys chcial wiedziec ja prowadze dyskusje z toba i to nei jest nabijanie postow -.- forum po to jest by sie wypowiadac jezeli o tym niewiesz to nie moja wina a osoby ktore nabijajace posty to ktore daja posta na styl :

"wow gz"
"fajny loot"
"chcialem to samo powiedziec co ... gz"

I widze ze strasznie was to gryzie ze ktos jest ciekawski

Swoja droga co zrobiliscie Wietkowi cytuje "pamietajcie wszyscy Del'impro to kurwy!!"

Acha jeszcze jedno nie nabijaj postow jak przeczytasz moja wypowiedz ;)

Historia z Wietkiem jest długa, a i myślę, że już po wszystkim...

Wit
05-07-2004, 19:30
Widze ze Abdul strasznie zazdrosci tego Royal Helmeta.
Wie że sam nigdy go nie zdobędzie to przynajmniej opluje tych którzy go mają. Są ludzie i taborety. A tak wogule to Wielkie Gratz Tego Royal Helmeta.

Powodzenia w pszyszlych przygodach wam i waszym kumplom. Olejcie takich ludzi jak Abdul bo to noobki. :]
A to ze nimi są to nie ich wina. :D

Have a nice day

Noon-Chacko
05-07-2004, 19:59
Oryginalnie dodany przez Wit
Wie że sam nigdy go nie zdobędzie to przynajmniej opluje tych którzy go mają. Są ludzie i taborety. A tak wogule to Wielkie Gratz Tego Royal Helmeta.

Powodzenia w pszyszlych przygodach wam i waszym kumplom. Olejcie takich ludzi jak Abdul bo to noobki. :]

Have a nice day

"Są ludzie i taborety" znam to... zakukaj ten tekst:
Abdul: "Po co mi mózg, jak mam dres"

Abdul
05-07-2004, 20:29
Oryginalnie dodany przez Noon-Chacko

Have a nice day

Bozee Danayen i reszta ekipy co wy tak ciezko myslicie pisalem ze niczego wam nie zazdroszcze, bylem ciekaw czy wkrecacie ludzi ze jako "Pierwsi" go zdobyliscie i po co piszesz to z dresem znasz takie przyslowie "Glodnemu chleb na mysli" ?
Po co wyzywacie ludzi od noobow jak nie znacie danej osoby ?? To swiadczy o waszym poziomie, i jak widac z waszych wypowiedzi nie jest on najwyzszy najpierw czytajcie pozniej myslcie a jeszcze pozniej komentujcie ;]
Jak chcesz kogos wyzywac lub oceniac najpeir ta osobe poznaj ;]

btw. Po co mam sie przedstawiac ? to moja slodka tajeminca ;) i jezeli chodzi o Rh to nie raz takie rzeczy sie zdobywalo

Paladinka
05-07-2004, 21:03
gratz:D:D

ja tez chyba ide grac na aldore:P jak przegramy war to gram na aldoze ^^:D
:))

MAgiC^
05-07-2004, 21:04
Oryginalnie dodany przez Noon-Chacko

Have a nice day

Bozee Danayen i reszta ekipy co wy tak ciezko myslicie pisalem ze niczego wam nie zazdroszcze, bylem ciekaw czy wkrecacie ludzi ze jako "Pierwsi" go zdobyliscie i po co piszesz to z dresem znasz takie przyslowie "Glodnemu chleb na mysli" ?
Po co wyzywacie ludzi od noobow jak nie znacie danej osoby ?? To swiadczy o waszym poziomie, i jak widac z waszych wypowiedzi nie jest on najwyzszy najpierw czytajcie pozniej myslcie a jeszcze pozniej komentujcie ;]
Jak chcesz kogos wyzywac lub oceniac najpeir ta osobe poznaj ;]

btw. Po co mam sie przedstawiac ? to moja slodka tajeminca ;) i jezeli chodzi o Rh to nie raz takie rzeczy sie zdobywalo

Cytuje :

"Swoja droga co zrobiliscie Wietkowi cytuje "pamietajcie wszyscy Del'impro to (cenzura)!!" "

Więc Kto tu Jest Nie Inteligentny... zastanów sie co piszesz...~~ LOL ~~ Sam zaczales... i Tu moge cie nazwać n00bem.

Abdul
05-07-2004, 23:11
Co zaczolem? Wyzywam kogos od noobow ? Obrazam kogos? nie! wiec o co ci chodzi ? ja cytowalem wypowiedz Wietka a nie swoja
Jezeli tak wyzywasz ludzi to widze ze masz problemy emocjonalne ;) lub nie dojzales do rozmowy

Cezol
06-07-2004, 07:55
dobra Abdul buda, ja wiem juz o co chodzi w sprawie z Wietkiem to już wszystko wyjasnienone, więc po co tu wkręcasz jakieś wały dl aludzi.

Wietnam
06-07-2004, 13:14
Loot spoko 8) gratz fs i rh (niedługo dsm :baby: )
A to co zaszło miedzy DI i Mną to była głupia sytuacja... ale jest już po wszystkim (Tak mi się wydaje :D )
************************************************** **********************(mefi mój idol kazał to edytowac sorry:P)
Powodzenia na dalszych dl... :lucznik:

Wit
06-07-2004, 21:03
Nie bede gadal z tobą Abdul na tematy które cie nie dotyczą.
Jesli chcesz byc anonimem to se nim bądz, esli chcesz byc noobem to tesz ci zadnych kłód pod nogi nie bede rzucał. Niech kazdy bedzie kim jest i bedzie spoko. A to ze nazwalem cie noobem Abdul jest spowodowane tym ze u nas na Julerze gosciu zdobyl kiedys MPA i terz sie znalazl gostek (pózniej sie ujawnilo ze na 13lvl) który gadal ze nie byl on 1 itd... Jak sie zczaili kim on byl i jaki mial lvl to tak go zaczeli besztac ze sie chlopak zdeletowal.

Nie chcialem nikogo urazic bo naprawde masz racje nie znam cie i nie wiem jaki jestes. A to że chlopaki zdobyli RH to chwala im i wielkie GRATZ po raz kolejny.

I Abdul na milosc boską nie komentuj jusz tych wypowiedzi, chyba ze masz zamiar wywolac
u mnie i u innych: atak panicznengo smiechu, taniec swietego wita (:)) ) lub inne szpargaly...

Zrób tak jak mówie bo zaczne odczówac ze faktycznie na celu masz Nabicie sobie postów...

Have a nice day :D

Drizzt Do'Urdenn
06-07-2004, 22:44
No Mefi gratuluje. Ty zawsze miales fuksa :) (oczywiscie nie liczac tego hacka :( ) W najblizszym czasie mam zamiar tez popykac na Aldorze, wiec moze znow sie spotkamy :) Milo by bylo :)

Matiq
07-07-2004, 03:22
qrde kiedymy da'maze pojdzie na dl ?? - juz niedlugo mefi powiedz wasz squad, skille, eq tesh na aldorze gramy

Pyro Mat
07-07-2004, 14:43
GRATz lootu watpie ze jestescie 1 na Aldorze co maja Rh
Ale i tak gratz. :)

MAgiC^
08-07-2004, 20:32
Oryginalnie dodany przez Atlas
Naprwade nie ma szansy na powrót ? Tak na marginesie - do Gofeza - wbij do gry kiedy bo chcę sie dowiedzieć jak to sie stało,że zabiłes Anadee i Sir Tycia.

Dopiero tearz dostrzgłem ten Post, a więc odpowiadam...

Anadea - Red Skull, zabiła kilku moich friendów.

Sir Tycio - Tak jakoś wyszło, juz jesteśmy w zgodzie

Im so Evul ?

pzdro Lusi

Night hunter of Julera
09-07-2004, 00:38
No no ,loocik miodzio :O . Gratz dla całej rodziny soprano :D .