Pokaż pełną wersje : 1:0 dla Grecjiii! ihaa!!!!!
Bossmanek
04-07-2004, 22:57
To był doskonały mecz cały czas trzymał w napieciu ja prosze o komentowanie akcji i tak ogolnie Grecja Grecja Grecja!!!!!
]v[ichal
04-07-2004, 23:25
hyh przykro mi to stwierdzic ale ten temat zapewne zostanie skasowany/zamkniety
Ehhh ogolnie liczylem ze bedzie Czechy-Portugalia , i Portugalia zostanie mistrzem , nie udało sie może nastepnym razem.Mecz był wyrownany i ogolnie spoko.
idZi Master Of Dizaster
04-07-2004, 23:29
ja chcialem od poczatku final holandia : czechy no ale cóż Grecja roox ;p Kibic był najlepszy fajnie sie w siatke wbil :D:D 8o
Soul Hunter
05-07-2004, 00:25
Ja również liczyłem na finał czechy portugalia, no i chciałem by portugalczycy wygrali, a tu jeb taki chuj wielki....
co więcej mecz był beznadziejny jeśli chodzi o 1 połowe....w drugiej portugalczycy zaczęli walczyć dopiero po stracie gola....qrwaaaa
=/ zawiedziony
To znaczy ze Polska jest najlepsza,bo jesli teraz mistrzami jest Grecja a nie dawno Polska z Grecja wygrala 1:0 to znaczy ze Polska jest najlepsza!
I dlatego nawet się nie dostała?
wg mnie grecja przegiela....
spoko, obecnie maja wg mnie najlepsza obrone w Europie, ale mysle, ze dla nich polfinal to juz bylo cos... jak wiekszosc z Was liczylem na final Portugalia-Czachye i na zwyciestwo Czechow :( niestety, los nie byl laskawy.... zreszta - i tak uwazam ze Czechy sa najlepsze :D
nie ma co plakac, za 2 lata mistzostwa Worlda takze zobaczymy kto tam bedzie zmiatal :D
Andy ognisty
05-07-2004, 11:42
Najlepsza jest polska ;) i rosja bo niedawno wlaly grecji
Tak szczerze mowiac to wedlug mnie im sie to mistrzostwo nie nalezalo 2 miejsce ok - ale pierwsze?
ich futbol nie jest zbyt piekny i maja cholernie duzo szczescia
z grupy wyszli dzieki lepszemu bilansowi bramek
z francja wygrali bo to szmaciarze ;)
czechom strzelili bramke w ostatniej minucie
ale w finale gral bardzo dobrze
Ale niech bedzie
GRECJA JEST WIELKA
Grecy grają świetnie stałe fragmenty gry mają opanowane do perfekcji tener ma swietną strategie to nie szczęście tylko lata pracy.
Andy ognisty
05-07-2004, 12:54
ok karat ok ale chyba nie powiesz ze to grecy grali gorzej od chechow w polfinale a ta bramka w 106 minucie byla szczesliwa
Dwimenor
05-07-2004, 13:14
GRECJA MISTRZEM!!!!!!!!!
Trzciniak
05-07-2004, 14:05
Wumie to szkoda mi trochę portugali no ale trudno się mówi. I tak mecz był fajny, a zwłaszcza ostatnie pół godziny.
Co sądzicie o komenterzach głównego spikera, mnie strasznie wkórzały. Zwłaszcza na samkoniec.
Spiker szpanował że umie powiedzieć "stały fragment gry". Przy każdym rogu mówił " O, a teraz Portugalia wykona kolejny stały fragment gry"
Oryginalnie dodany przez Gonzo
X( X( X( X( Kurwa mac wypierdlaj mi z tym tematem jest zjebant jak huj kurwa sie w*****lem jak dostali w dupe PORTUGIALIA a tak na nich liczylem !!!! X( X( X( X(
FACK FACK FACK FACK X( X( X( X(
tygodniowy ban na uspokojenie
----
@trzciniak
Spiker czy komentator ( ktorych zreszta bylo w finale dwoch, eksperyment tvp )
Ehhh calym sercem bylem za Portugalia w tym finale. Teraz pozostaje mi tylko gratulowac grekom wspanialego trenera bez ktorego nic by nie osiagneli.
A tak w ogole uwazam ze Grecja gra bardzo skuteczny football ale za to bardzo nudny. Nie chce sie ogladac meczow w ktorych jedna druzyna zamyka sie na swojej polowie i tylko widzi swoje szanse w kontratakach i stalych fragmentach.
Pozdro
Bossmanek
05-07-2004, 23:45
Mecz był dobry a ten kibic był jeszcze lepszy zgadzam sie 1 połowa do bani ale 2 to juz sie dzialo hehe jak portugalia przegrala to Ch.Ronaldo fajnie plakal buehehehe 8o
king_kill_33
06-07-2004, 10:40
Ja liczyłem na Portugalie,ale stało się Grecja wygrała ;(
GRECJA RULEZ
Brawo grecja ja chciałem żeby euro wygrała holandia lub hiszpania no ale cóż i dlaczego ktoś powiedział że temat ma być skasowany moderatorzy wolą szachy czy co!?
Bossmanek
06-07-2004, 16:18
ja tam liczylem na Czechy ale Nedved kontuzjowany i dlatego przegrali Nedved temu zespolowi dodaj skrzydel tak to na bank czesi by wygrali!! ;(
TheNatoorat
06-07-2004, 16:37
A ja na przekór wszystkim... wierzyłem w Grecję!
Gra była mega-super-ultra emocjonująca, Portugalczycy wyhonali 6 celnych strzałów do bramki Greków, wszystkimi spudłowali, a Grecy dzięki jednemu celnemu rzutowi wygrali mistrzostwa! Gratulujmy mistrzom!
Bossmanek
06-07-2004, 16:46
Grecy Wygrali wielkim Fuksem!!! bo przy rogu pilka otarła sie o głowe jakiegos tam ....donisa Czyli to byl wieki fart!!! maskra!! ale i tak ten kibic co wbiegl w polowie meczu na murawe byl najlepszy 8o
Oryginalnie dodany przez Bossmanek
To był doskonały mecz cały czas trzymał w napieciu ja prosze o komentowanie akcji i tak ogolnie Grecja Grecja Grecja!!!!!
Powiem tak, moim zdaniem mecz byl brzydki. Niemiecki trener Grecji nauczyl ich prawdziwego niemieckiego, chamskiego fusbalu. Sądziłem ze wygraja Czesi ;) ale jednak bylo inaczej ?( Grecy grali po chamsku X(
Odkąd Grecja wygrała z Francją, czułem, że tak będzie wyglądał finał i że tak się skończy :evil:.
sir abaddon
08-07-2004, 09:35
X( gracja
X( mialy wygrac pepiki czechy rulez ;(
Jak dla mnie to grecja zasłużyła sobie na zwycięstwo.
JEdynie mieli wcześneij farta przyy czechach ( chyba jabardziej wyrównany mecz), Portugalia nei miała szans.
POkazali na co ich stać i zasłuzenie wygrali.
Grecja górą i tyle
Bossmanek
09-07-2004, 00:13
Prwada eerion prawda zgadzam sie mieli farta i im sie udalo zobaczmy w nastepncyh mistrzostwach a tymczasem zostaje nam Copa America :P :P hehe pózno ale fajnie ;) polecam :]
Nawineła mi się myśl że przed euro mało ludzie z was szło za czechami a teraz czechy piękne bo pokazali że umieją grać?!!?wk***** mnie takie coś.
i tak najlepsza w europie jest WISŁA KRAKÓW!!
spider-bialystok
11-07-2004, 09:28
ja wole Grecję niż Portugalię, ale i tak finał powinnien być Czech-Holandia, to by był mecz :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.