Pokaż pełną wersje : Demon Helmet Quest on Kyra
http://rapidshare.de/files/16332961/baljongDHQ.rec.html
Enjoy!
Stefan Wichura
24-03-2006, 22:48
edit.... strasznie ****owy film przwincie do ostatnich 20 sekund -.- to zobaczycie jak ziomek padnie
Omg... ten film... mimo ze jest czysty to jest do dupy... koles wchodzi pada... stoja kolejne 20 min.. wchodzi EK ( nakgrywajacy ) pada... i co w tym fajnego? Moim zdaniem nic...
Żałosne...Nie sam fakt ze nie wykonali bo to normalne ze im nie wyszlo,ale te pytania "Masz bota?" "On wchodzi bo ma bota". Rozumiem,niech se i te boty mają-.- ale po co o tym gadać zeby wszyscy widzieli? I teżtego nie rozumiem troche.idą na questa robią film-ok. Ale nie wykonali questa to po co ten film gdziekolwiek wrzucać-.-
Thristen
25-03-2006, 04:47
@Up. po to wrzucac zeby ludzie mieli sie z czego pare minut posmiac xD
Ten Quest jest żałosny i te teksty Tetra sa poprostu rozwalające, niech sie koles wyspi...
beuheue ja ***ie jaka kyra jest zalosna sam tetro grubas takze
beznadziejny film
pozdro
Odwal sie od tetro.... zazdroscisz mu?? zrobiles 110 + sharowales w 3 osoby pamietam czasy jak gralem na guardi a wogule 110 lvl na swiecie non pvp zes sie postaral ..... gratulacje dla ciebie probowales grac na pvp zrobiles 25 lvl i juz niegrasz widac jak ty grasz wiec sie ucisz i odwal sie odniego
Odwal sie od tetro.... zazdroscisz mu?? zrobiles 110 + sharowales w 3 osoby pamietam czasy jak gralem na guardi a wogule 110 lvl na swiecie non pvp zes sie postaral ..... gratulacje dla ciebie probowales grac na pvp zrobiles 25 lvl i juz niegrasz widac jak ty grasz wiec sie ucisz i odwal sie odniego
wiesz on moze zrobil ten 110 nawet we 3 :) :cygaro:
a Ty postac kupiles :faceoff:
08:27 Nivelato: ja nimam bota
08:27 Azeris: ja tez nie mam bota
08:27 Moothonost: nooby
08:27 Moothonost: xd
08:27 Nivelato: ta
08:27 Azeris: wiem ****a
ahahhaahhaahaah
poprostu ten tekst mnie powalil :DD
< wycialem zbedne teksty >
co do samego filmu
DNO!
Tasiorstrasz
25-03-2006, 09:14
Kyra i ktorys tam z kolei owner Tetra pokazali klase :)
wiesz on moze zrobil ten 110 nawet we 3 :) :cygaro:
a Ty postac kupiles :faceoff:
Smieszny jestes chlopcze :D :D :D :D moge sie z ciebie tylko smiac
Odpier*** sie od Awera... on tej postaci nie qpil ;) wiem bo to moj ziom z rl i zaczynal nia grac od 1lv! Moze ty jestes takim noobem ktory wpisze allegro.pl ---> Tibia i znajdziesz se 100 k albo jakiegos 70 RP ale to nie oznacza ze wszyscy noobie :faceoff:
Omg... jak ja kocham swojego neta.. srry za Double Post ;/
Omg... jak ja kocham swojego neta.. srry za Triple Post ;/
beznadziejny film
pozdro
Zgadzam się, tetro nazawsze pozostanie plebsem grubasem, apropo dziewczyny ! RZADNA GO NIE WEŹMIE CHYBA ZE JAKAS PRYSZCZATA I KRZYWA :D
beznadziejny film
pozdro
Zgadzam się, tetro nazawsze pozostanie plebsem grubasem, apropo dziewczyny ! RZADNA GO NIE WEŹMIE CHYBA ZE JAKAS PRYSZCZATA I KRZYWA :D
:dance: :dance: :dance:
Smieszny jestes chlopcze :D :D :D :D moge sie z ciebie tylko smiac
śmiej sie śmiej ale i tak wiem że postać kupiłeś
pff
wystarczy sptać kogoś kto znał awera od początku
Eeee...
ten film to fake jest ??
Komentarze innych zniechacaja do sciagania ;)
śmiej sie śmiej ale i tak wiem że postać kupiłeś
pff
wystarczy sptać kogoś kto znał awera od początku
Boze skoncz n/c jaki ty wogule masz nick w grze ja postac kupilem buahahha daje tu ss z awera od 8 lvla .... lolllllllll
zagraj na non pvp i weź bp boltów (tachaj po ziemi) na jakiegoś hunta to zobaczysz jaka to jest walka .. żeby tych boltów nie stracić , także na non pvp jest moim zdaniem trudniej btw . a Tetro nie sharuje , bo przecież to normalne że ktoś robi 100 mastera w miesiąc czy tam półtora i siedzi 24 godziny na dobe ..
1. Film nudny.
2. Bloker miał beznadziejny eq jak na ten lev :/
3. Idioci poszli tam z RS... Genialne -.-
Żałosne...Nie sam fakt ze nie wykonali bo to normalne ze im nie wyszlo,ale te pytania "Masz bota?" "On wchodzi bo ma bota". Rozumiem,niech se i te boty mają-.- ale po co o tym gadać zeby wszyscy widzieli? I teżtego nie rozumiem troche.idą na questa robią film-ok. Ale nie wykonali questa to po co ten film gdziekolwiek wrzucać-.-
Człowieku mama ci jeść w domu nie daje?? To że Bajlong padł na wejście, to nie znaczy, że reszta ekipy nie wykonała Qesta...
Co wy macie do tego Tetra?? Co on wam takiego zrobił ??
Jak tak się czyta te wasze "Komenty" to sie zastanawiam czy to ja jestem debilem czy ten kto to napisał ??
Czemu się nie znęcacie na kimś innym..
Tylko jak jest jakiś film albo ss z Kyry to odrazu lecą wżuty na Tetra n/c .....
Omg... ten film... mimo ze jest czysty to jest do dupy... koles wchodzi pada... stoja kolejne 20 min.. wchodzi EK ( nakgrywajacy ) pada... i co w tym fajnego? Moim zdaniem nic...
****a noobie mogles bardziej film strescic wiesz.. i co z ogladania mam jak znam jaki final tego jest.. noob pieprzony nastepnym razem zatkaj morde i siedz ciho pedale..
AFAIR w komentarzach komentuje się treść filmu. Nie spoilował loota, więc nic strasznego. Mimo tego "streszczenia" całej akcji film ściągne. A że Ty nie ściągniesz... no fakt, stała się tragedia :(
edit: 41 minut czekania na akcję trwającą chyba 15-20 sekund, nie więcej. Nie wiem, po co ktoś umieszczał ten film.
Stefan Wichura
26-03-2006, 09:31
wiecie co??
a ja lubie czekolade
Hahahah ;))
po 1 to jestes bardzo zalosny nie zrobilem 20lvlu tylko 45 po drugie mam tez 70 lvl tez na pvp, a na non pvp zaczelem grac bo graja moi koledzy wiec nie pyskuj pozatym masz bledne info. bo mam 113lvl i gram sam
Todix Dain
29-03-2006, 15:19
jakie to głupie najgorszy demon helmet quest jaki w zyciu widziałem
koleś zacznij filmować coś innego (prostrzego) np rookgard.
I don't like noobs.
morgan14
29-03-2006, 22:07
***owo na maksa:( :( :( :(
zrub lepiej nowy
szybciej wchodz pacanie:cygaro:
jakie to głupie najgorszy demon helmet quest jaki w zyciu widziałem
koleś zacznij filmować coś innego (prostrzego) np rookgard.
I don't like noobs.
so are you
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.