Pokaż pełną wersje : Kroonik Delete
Teraz cala inferna poczula ulge <Banished: until deletion because of game weakness abuse >
Mam nadzieje ze stara inferna powroci :) wkoncu chyba kazdy za nia teski :(
Szympanz
26-03-2006, 18:03
Co masz na myśli mówiąc o starej Infernie? Rozwiń temat, który sam zacząłeś. Jestem ciekawy co się dzieje na Infernie, bo właśnie zrobiłem sobie tu nową postać i chętnie się dowiem ciekawych rzeczy o tym serwerze.
Pozdrawiam
Na Infernie robi sie coraz lepiej i coraz ciekawiej, coraz wiecej osob zaczyna grac na serverze, coraz mniej jest tam random pekerow i gra sie duzo lepiej niz pare miesiecy temu.
Szympanz
29-03-2006, 00:02
-.- ale rozwinęliście temat... Ciągle nic nie wiem o serwerze.
Tom'ash Hellmastah
05-04-2006, 20:23
Powiedzmy że jakiś czas temu gdy najwyższymi levami na serwie były 2 osoby (a właściwie ten mniejszy Sergei) to lajcik był, ale stare czasy przeminęły i jednym z najwyższych kolesi jest Kroonik polak, ms który się woził na serwie, Sergei przestał grać to mnóstwo random pk pojawiło się z nikąd i było źle.
Achhh mój pierwszy świat to Inferna, tibia 7.3 :]
Jeżeli zaczniecie mnie wysmiewac to ok, ale tak to wygląda z mojego punktu widzenia ;)
...jednym z najwyższych kolesi jest Kroonik polak, ms który się woził na serwie...
Czy ja o czymś nie wiem? Kroonik to szwed :P.
-.- ale rozwinęliście temat... Ciągle nic nie wiem o serwerze.
Poprostu teraz na infernie jesteś potencjalną łowną zwierzyną,a kazdy napotkany gracz potencjalnym pk. Wielu dupków idzie grać na inferne tylko,zeby popekować, przed hackiem wielu h-lvl takie nooby były rookowane,a teraz pełno tego łazi.:cygaro:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.