Pokaż pełną wersje : 2 kratki dla pacc.
Taki glupi temat ale jednak postanowilem zalozyc. Nie jest to zadne pytanie tylko ciekawostka.
Wiedzieliscie, ze na rooku sa tylko 2 kratki PACC area? Na poczatku zaczalem sie zastanawiac ze jakis item zucony na te "magiczna" kratki na mostku do PACC area zostaje przeniesiony (w koncu np. jacket nie ma PACCa nie?) ale jak sie zuci dalej to juz nie... Pare dni temu skonczyl mi sie pacc i postacia wylogowana juz za mostkiem moge normalnie grac. Powiem jeszcze tylkoo ze dzieje sie tak chyba tylko na rooku bo postac wylogowana w Ankh mi przenioslo do Thais... Nie piszcie ze glupi temat bo to wiem. Nie piszcie ze zasmiecam forum czy cos takiego bo od takich spraw jest podforum Inne. (Jak ktos juz to wiedzial i/lub napisal na forum to sry)
BLE BLE BLE ;] Bylo Bylo BYlo...Oups mialem tego nie pisac? :P
Tak gdzies w czelusciach dzialu INNE jest podane ...
poszukaj
milego dnia
Też odkrycie ech... Przecież to logiczne, że lepiej zrobił te 2 kratki zamiast cały teren, obciążenie serva było by większe.
Vanhelsen
26-03-2006, 10:47
w koncu np. jacket nie ma PACCa nie?Sorry, Jacket z logicznego punktu widzenia nie ma prawa mieć PACCA, to jest item a nie char... a postać i tak nie wejdzie inną drogą niż przez te dwie kratki na mostku -.-'
Grac mozesz na strefie dla pacc, ale sprobuj pogadac z jakims npc :>
malyjanek
26-03-2006, 12:31
grac mozesz na strefie pacc? a co jak przejdziesz mostek czy mozesz wrocic na pacc area czy juz nie?
Vanhelsen
26-03-2006, 13:21
grac mozesz na strefie pacc? a co jak przejdziesz mostek czy mozesz wrocic na pacc area czy juz nie?Pomysl logicznie, skoro mostek nie działa jak posiadasz pacca to co się stanie...
To wszystko tylko tak sobie napisalem nie musieliscie sie wypowiadac xDDD
Sorry, Jacket z logicznego punktu widzenia nie ma prawa mieć PACCA, to jest item a nie char... a postać i tak nie wejdzie inną drogą niż przez te dwie kratki na mostku -.-'
Dokladnie tak napisalem. Jacket nie ma prawa miec paca i nie ma. Czyli nie moze przejsc przez mostek. Chodzi o to - kratke dalej juz moze wejsc.
Też odkrycie ech... Przecież to logiczne, że lepiej zrobił te 2 kratki zamiast cały teren, obciążenie serva było by większe.
A napisalem jeszcze ze bylem w Ankrahmun i mnie przenioslo do Thais, a niby jest tylko jedna droga na dojscie tam - statek. A statki sa tylko dla PACC... To znaczy ze Ankrahmun ( czyli cala Tiqanda, Edron pewnie tez nie?) jest 'obciazeniem serwera'. Czym jest te xxx kratek na Rooku do xxxxx(xx?) kratek na reszcie wysp dla PACC?
kostooch
12-04-2006, 08:58
To wszystko tylko tak sobie napisalem nie musieliscie sie wypowiadac xDDD
Dokladnie tak napisalem. Jacket nie ma prawa miec paca i nie ma. Czyli nie moze przejsc przez mostek. Chodzi o to - kratke dalej juz moze wejsc.
A napisalem jeszcze ze bylem w Ankrahmun i mnie przenioslo do Thais, a niby jest tylko jedna droga na dojscie tam - statek. A statki sa tylko dla PACC... To znaczy ze Ankrahmun ( czyli cala Tiqanda, Edron pewnie tez nie?) jest 'obciazeniem serwera'. Czym jest te xxx kratek na Rooku do xxxxx(xx?) kratek na reszcie wysp dla PACC?
Edron nie. Darashia tak. Nie rozumiem sensu twojego wywodu? Tereny PACCowe wiekszym obciazeniem dla serwera? Prosze o jakies techniczne usprawiedliwienie twojego toku rozumowania.
Edek Rozprowacz
12-04-2006, 13:09
jeśli grasz na rooku skonczył ci się pacc a ty zostałeś na terenie dla pacc. To zostaniesz tam ale nie bedziesz mógł pogadać z zadnym ncp a mostek zadziała w jedną stronę. Będziesz mógł wyjść(z terenu dla pacc) ale nie wejść z powrotem. Oczywiście możesz posiedzieć na tym terenie aż do kolejnego update który przeniesie cię automatycznie do świątyni.
@kostooch:
W pierwszym poscie napisalem, ze na FACC area przenosza Cie tylko 2 kratki na mostku. Ktos odpowiedzial ze to logiczne, bo jakby przenosilo Cie z kazdej kratki na PACC area to byloby to obciazenie dla serwera. W nastepnym poscie tlumacze ze w Ankh (PACC) przenosza wszystkie kratki, chociaz tam tez mozna sie dostac tylko jedna droga. Mam nadzieje ze jasno sie wyrazilem... Teraz to ja Ciebie nie rozumiem: Czemu Edron nie?
@Edek Rozprowacz:
Wszystko to wiem :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.