PDA

Pokaż pełną wersje : Krowy na tibi?! Czyżby robota Chupacabry?!

Toxic!
25-03-2006, 15:50
Prosze nie brać tego tematu na poważnie :)
Krowy (http://pl.wikipedia.org/wiki/Krowa) jakże porzyteczne zwierzęta, które dają mleko (pij mleko będziesz jak black knight!!) ... DLACZEGO NIE MA ICH NA TIBI!!?? Mam pewną tezę 8o... Dawno dawno temu, krowy żyły sobie w spokoju zagryzając trawke w okolicach małych wiosek. Lecz ich błogie życie zakłucił MORDERCA KRÓW! Krowy ginęły jedna po drugiej... Reszta emigrowała do innych krajów (gier)... Na pewno każdy słyszał o potworze żyjącym w brazyli, który wysysa krew z kóz! CHUPACABRA (http://pl.wikipedia.org/wiki/Chupacabra)!! To on jest odpowiedzialny za wyginięcie tego gatunku!! Jeśli ktoś z was spotka krowe JEST ZOBOWIĄZANY JĄ NAKARMIĆ I ODDAĆ TOWARZYSTWU OCHRONY ZAGROŻONYCH GATUNKÓW!! :] Wdg mnie jest to idealny pomysł na fake... Jeśli ktoś byłby zainteresowany moge napisać scenariusz :D :P! sam nie umiem robić fake'ów :(

Nie wiedzialem do jakiego dzialu to umieścić... jeśli temat jest uważany za spawn prosze go usunąć... B)

Fire Necromacer
25-03-2006, 16:44
LOL, mówisz jak mój kolega z klasy, ale on zamiast krów, opowiada o historii skarpetek, albo rolników... nie śmieszą mnie jego teksty..
Niestety twoje "opowiadanie" moim skromnym zdaniem, nie nadaje się zupełnie na fake i jest zupełnie nie śmieszne.. (bez komentarzy: "ale ty jesteś smutas, nie jarzysz takich superowych tekstów!..."

Toxic!
25-03-2006, 17:28
poniosło mnie sorry :faceoff:

Yoh Asakura
26-03-2006, 23:35
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/mex272di.jpg
Krowy mogą się już czuc bezpiecznie.
@Down:
Co jest śmiesznego w zdechłej El Czupakabrze ?
@Edit:
Do niedowiarków którzy mówią,że to nie El Czupakabra:
Zalecam krótką wizytę w Abn (Abnormal),przekonacie się,że to nie fake.
@Edit2:
Dla chłonnych zdjęc z Czupakabrą w roli głównej:
http://img39.imageshack.us/my.php?image=200501222226198zn.jpg (thx for Kuna),http://img67.imageshack.us/my.php?image=chupac10jo.jpg (thx for Kuna),http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/orig.jpg (thx for Evul Tibian).
A jak ktoś chce jeszcze coś o niej poczytac:
http://fantastyka.elixir.int.pl/articles.php?id=165 (thx for Evul Tibian).

Toxic!
27-03-2006, 12:09
huahuahuahuahuahauhuhauha... leże na ziemi ze śmiechu :D masz poczucie humoru :P heuehueuehuheuheuheuehueh... ALE TO TROSZKE PRZERAŻAJĄCE :P huahuahauahuahahua uahuahuahua .... wymiatasz ...:faceoff:

Lord kasztanowiec
27-03-2006, 12:49
moz emi kto spowiedziec co to na tym zdjęciu? xD

Toxic!
27-03-2006, 13:39
prawdopodobnie CIUPAKABRA... Tak wyglądają orki na tibi :p :p

emilok
27-03-2006, 14:37
jak możecie tego nie rozpoznać ??
ja już po dwóch sekundach wiedziałem coto jest :-]
trzeci z braci K.:P

Walekifa
27-03-2006, 14:53
huahuahuahuahuahauhuhauha... leże na ziemi ze śmiechu :D masz poczucie humoru :P heuehueuehuheuheuheuehueh... ALE TO TROSZKE PRZERAŻAJĄCE :P huahuahauahuahahua uahuahuahua .... wymiatasz ...:faceoff:

:l

@ Topic

Ale masz twierdzenia :l Czy to aż takie ważne żeby pisać o tym temat? :]

Rezz
27-03-2006, 17:46
Fajna psycha xD glowi mnie tylko czy ten potwór naprawde istnieje ;p i cyz to nie fake

Helixaw
27-03-2006, 21:17
Mi to na fokę wygląda...

Boss'iarz
27-03-2006, 21:38
jak takie cos moze zyc :/ To Wyglada jakby go ... :) Moim Zdaniem To to moze byc krzyzowka np. szczura, a psa ROTFL :)

Sashion
27-03-2006, 21:46
Matko po co ja tutaj wchodziłem : ( po co czytałem informacje o czupakabrze:
Polskim odpowiednikiem Chupacabry jest występujący na Pomorzu Zachodnim Pomórnik.
A ja niestety mieszkam na pomorzu zachodnim -.-''

Jezol_Knight
27-03-2006, 22:02
Nemesis po wizycie w salonie pieknosci 8o

A co do Krów, to może niech Cipsoft zrobi corride ;) <---- joke

Walekifa
28-03-2006, 01:55
jak takie cos moze zyc :/

Ciekawe jakbyś ty wyglądał ze smasakrowaną od pałki głową,obdarty ze skóry,z tego co widze lekko przypieczony :D i ogólnie joł.

Toxic!
28-03-2006, 14:52
Wdg mnie te stworzenia żyły już dawno temu... teraz jest to wymarły gatunek...

kaczi
28-03-2006, 15:10
Chupa~ zabija(ła?) kozy, a nie krowy...

A ja nadal sądzę, że nie było tylko jednej Chupacabry...

Toxic!
29-03-2006, 07:33
sama nazwa Chupacabra oznacza wyssysacz kóz lub coś podobnego :) zabija nie tylko kozy... zdarzyły się przypadki zaatakowania człowieka!! Na pewno jest tego więcej... może kilka 3-10 pozostało przy życiu!

Boss'iarz
29-03-2006, 08:55
Jedziemy je powybijać ? Wezniemy Sprzet i bedzie Spoko :) Tibia na real'u :P

P.S.
czy pałka drewniana moze byc jak battle hammer?

Rhodd
29-03-2006, 10:25
Chupa~ zabija(ła?) kozy, a nie krowy...

A ja nadal sądzę, że nie było tylko jednej Chupacabry...

Kozy, krowy, byki, kurczaki, konie, owce, psy itp... Widzialem raz na "Nie Do Wiary" reportaz z Brazyli... Znalezli babke w swoim domu bez oczu, narzadow wewnetrznych, krwi, mozgu itd... FUJ :P Strasznie to wygladalo ;p

Boss'iarz
29-03-2006, 10:40
Matko po co ja tutaj wchodziłem : ( po co czytałem informacje o czupakabrze:

A ja niestety mieszkam na pomorzu zachodnim -.-''

Lepiej nie spij w nocy :) Ona przyjdzie zagryzie Cie na smierc i zje Ci wosk z uszu :)

Hubi knajcik
29-03-2006, 18:55
Lepiej nie spij w nocy :) Ona przyjdzie zagryzie Cie na smierc i zje Ci wosk z uszu :)
Heheh:D
Niech tylko dotknie mojego wosku z uszu, to zrobię z nią to co na zdjęciu8o

Sindbat
29-03-2006, 19:08
Kozy, krowy, byki, kurczaki, konie, owce, psy itp... Widzialem raz na "Nie Do Wiary" reportaz z Brazyli... Znalezli babke w swoim domu bez oczu, narzadow wewnetrznych, krwi, mozgu itd... FUJ :P Strasznie to wygladalo ;p
A ja widziałem "babke", która latała i zjadała samoloty -.- oczywiście w programie "Nie no stary".

Yamiii
29-03-2006, 23:42
:D po przeczytaniu tematu nie wiem czy mam się śmiać czy płakać (:P) ale raczej to drugie =P Ciupakabra (czy jak to sie tam zwie xP ) ... do tego to zdjęcie... wole nie wiedzieć kto, a raczej co to było przed zmasakrowaniem... x) ale ogólnie TEMAT bardzo ciekawy, interesujący no i wogóle tak potrzebny ... X.x ... tylko napisać w tytule: dla osób o mocnych nerwach.

ps. Ja mieszkam w zachodnio-pomorskim, mam nadzieje że "to" mnie nie złapie. Zresztą patrząc na tą głowe ze zdjęcia można wywnioskować że CIUPAKABRA nie żyje... <łezka>

Khazar
30-03-2006, 01:21
Ha! a ja wiem gdzie sie podzialy tamte prywat... nie, to nie to :P wiem gdzie sie podzialy krowy z Tibii. Zastanawial sie ktos kiedys dlaczego ich tak duzo w Diablo 2 na sekretnym poziomie? Macie odpowiedz:D

Toxic!
30-03-2006, 07:56
Nie Do Wiary KŁamie!! WiĘkszoŚĆ Z Tego Co Tam GadajĄ To Bzdury... Lepiej PoszukaĆ Na Necie SĄ Dobre ZdjĘcia Relacje ŚwiadkÓw Itp.:) hehheheeh krowy emigrowaly do diablo... JAK JE ŚCIĄGNĄĆ SPOWROTEM ?? :P MOŻE PO JAKIMŚ UPDATE CIPY WPROWADZĄ COW :P

emilok
30-03-2006, 08:59
Ha! a ja wiem gdzie sie podzialy tamte prywat... nie, to nie to :P wiem gdzie sie podzialy krowy z Tibii. Zastanawial sie ktos kiedys dlaczego ich tak duzo w Diablo 2 na sekretnym poziomie? Macie odpowiedz:D
W diablo ich tyle jest, ponieważ przypomnij sobie jak brzmiał czit w StarCrafcie na przejście lvl'a. :P

Thero
30-03-2006, 10:27
@UP
"no cow level"?

JAK JE ŚCIĄGNĄĆ SPOWROTEM ??
Jak najszybciej.
Btw. Znając profesjonalizm CipSoftu krowa będzie miała czerwone oczy i będzie wielkości cyklopa, o pięciu kopytach nie wspominając.

Kele
30-03-2006, 12:05
Pamietam, byla kiedys bardzo dawno dyskusja o Chupakabrze na 4um abnormal, ale w tej grupie (przynajmniej jak ja byłem) zdarzał się max 1 post na tydzień...

@down
Cry :( Czuje się jak zagęszczacz :<

Yoh Asakura
30-03-2006, 13:59
Pamietam, byla kiedys bardzo dawno dyskusja o Chupakabrze na 4um abnormal, ale w tej grupie (przynajmniej jak ja byłem) zdarzał się max 1 post na tydzień...
To dziwne,bo jak Cie nie ma to grupa się jakoś ożywiła :P

Walekifa
31-03-2006, 00:28
Nie Do Wiary KŁamie!! WiĘkszoŚĆ Z Tego Co Tam GadajĄ To Bzdury... Lepiej PoszukaĆ Na Necie SĄ Dobre ZdjĘcia Relacje ŚwiadkÓw Itp.:) hehheheeh krowy emigrowaly do diablo... JAK JE ŚCIĄGNĄĆ SPOWROTEM ?? :P MOŻE PO JAKIMŚ UPDATE CIPY WPROWADZĄ COW :P

HaHaH,aLe jesTeś Joł!ŚciąGnieMy KRowt Z diABlo i bĘDzIę GiTeS zIOm!!

A tak na serio,nie dowiary to w 50% prawda,a w 50% kłamsrwa, Czasem pokazują coś fajnego. Ale na przesuwane przez schowanych ludzi szafy na linkach nagrane na słabej jakości kamerach by mniej było widać mnie nie kręcą.

Magik van Kamikadze
31-03-2006, 18:01
[QUOTE=Yoh Asakura] Nie cytujemy zdjęć

kur*** co to jest feik??
sory za zdiecie::P

Toxic!
31-03-2006, 20:17
:faceoff: ja nie moge oglądać "Nie do wiary" bo ten program mnie tak wqrza!! MAM OCHOTE TELEWIZOR WYWALIĆ PRZEZ OKNO!! Na początku programu zawsze zapowiadają "dziś idkryjemy tajemnice xxxxxx" i ups... kamera im się wyłaczyła jaka szkoda X( TAK JEST PRAWIE ZAWSZE :p

HHEHEheheehheHEE Cipsoft może podpisać pakt z diabłem (diablo) żeby co roku wysyłał kilkanaście krów do tibi a oni w zamian postawią mu ołtarzyk na którym redskulle będą składali ofiary... ;)

Leweracja
01-04-2006, 00:34
Rotfl >10 znak0w<

Radosny~
02-04-2006, 00:18
"co to kurde jest"...te zdjecie z odcietym lbem jakiejs czuka cos...mnie rozwalilo...

Evul Tibian
02-04-2006, 12:40
To zdjecie z odciętym łbem o ile pamietam sam dawałem na forum Abnormal, ale wątpie w to, że gdyby zabili chupacabre to jej łbem bawiła by sie wiejska ludność, przecież za to dostaliby grube pieniądze...

Radosny~
02-04-2006, 15:10
To zdjecie z odciętym łbem o ile pamietam sam dawałem na forum Abnormal, ale wątpie w to, że gdyby zabili chupacabre to jej łbem bawiła by sie wiejska ludność, przecież za to dostaliby grube pieniądze...
ty...ale zobacz morde tego stwora..obejrzyj sobie jakies face of death i porownaj...albo genialnie wykonany fake na rl, albo ktos na prawde zabil ten shit..obejrzyjcie sobie film pt "zejscie" horror..tez o takich stworzeniach x) tylko ze te z filmu polowaly na ludzi xO

dinuz
03-04-2006, 00:28
Chupacabra wysysa z ofiar mozg... I zyje w Brazyli... Domyslacie sie do czeog zmiezam?? B)
A pozatym jakbyscie w zyciu przeczytali i obejrzeli tyle zdjec co ja o UFO i tego typu usrojstwach to byscie poczuli ten bol o 3 w nocy jak ci cos stuka do okna i czujesz ze zaraz nadejdzie :kat: W takich momentach mam ochote isc sie wrabac starym do lozka :faceoff:
A slyszeliscie moze o Area 51 w USA?? Tam to dopiero sie dzieje... Cos czuje ze jakbym sie tam znalazl w srodku laboratorium to bym:
a) wykitowal na miejscu :(
b) nie zasnolbym do konca zycia i umarl z wycienczenia :baby:
A pozatym w Area 51 maja najdluzy pas startowy na swiecie, a jesli spytasz sie kogos z pentagonu albo jakiegos waznego osobnika : "Ej wiesz co to jest Area 51??" a on ci powie:
a) "O czym ty k***a gadasz??!!"
b) "Masz prawo milczec. Wszystko co powiesz moze byc..."

Trosze sie rozpisalem :baby: ale to moj pierwszy post na Tibia.pl :dance: :dance:

Toxic!
10-04-2006, 07:26
ee... Area 51 to to miejsce na pustyni Nevada? Zaraz poczytam o tym na necie :P może to oni zakosli krowy 8o (taki żarcik)

Serphilim
10-04-2006, 08:15
dinuz mogles sie wiecej rozpisac o tym area 51

jak nie ty to ja :

w ktorys tam roku podobno statek ufo sie rozbil na ziemi i na obszarze wielu km od tego miejsca jest area 51 (ja tam wyczytalem w fakcie B) ) no i tam sobie te agencje CIA, FBI, NASA prowadza badania,
a i do zdjecia z 1,5 roku temu moj starszy dostal to na maila a ja bylem posrany

poza topicem slyszal ktos kawalek area 51 ?

Helixaw
10-04-2006, 09:23
Nie polecam czytania dodatków do Faktu, sam o tym czytałem i 90% informacji była dla mnie śmieszna ;)

kostooch
10-04-2006, 10:47
Nie wiedzialem do jakiego dzialu to umieścić... jeśli temat jest uważany za spawn prosze go usunąć... B)

Ladny mi spawn...