Pokaż pełną wersje : Fenonem gry Tibia ??
marcinek69
25-03-2006, 22:20
Yoo, ziomek od infy w naszej szkole dal nam temat do napisania referatu
na temat "Fenomen Gry Tibia" chciałbym abyscie pisali tutaj jakies wlasne opinie ;] madre postaram sie wykorzystac z mojej pracy :D
Jedno wielkie LOL...
Fenomen? Grywalność
Rethfing on Aldora
25-03-2006, 23:55
Ludzie? <limicik kochany>
Dla mnie fenomen Tibii polega na tym, że mimo iż nie daje nam to żadnych wymiernych korzyści, to siedzimy przed kompem godzinami by uczynić naszą postać lepszą. Poza tym, ma prosty system, który ułatwia granie. Tibia również umożliwia poznanie wielu ciekawych ludzi.
Vanhelsen
26-03-2006, 00:22
Jeśli tibia to fenomen i piszesz o nim referat to co można by napisać o "fenomenie" WoW ;)
Wielu ludzi... którzy grają w tibie mają jakieś kompleksy! W normalnym świecie są np. odtrąceni przez społeczeństwo i chociaż w grze chcą być "kimś"! Tibia im to umożliwia!
@up mów za siebie komleksy hehe no coś ty. Fenomen Tibi jest grywalność chęć bycia leprzym od innych to coś co ciągnie nas przed kompa, niektórych kasa "dorabiają" sobie na tej grze tworzą chara wbijają ze 40 lvl i sprzedają za parę złotych. To jest czar wszystkich gier online. Ja osobiście gram w Tibie bo mam słabego kompa i nic leprzego mi nie pójdzie a chciałbym spróbować w Lineqe II (tak się to pisze chyba) ale słąby net + słaby komp mi na to nie pozwalają.
Diego'Odin
26-03-2006, 10:55
dla mnie to że ta gra nie jest skomplikowana na setki umiejętności profesji czarów etc
Jastr: nie "Lineqe II" tylko Lineage II
Hubi knajcik
26-03-2006, 13:49
Ulepszanie postaci
Wywyższenie się od innych
Zabijanie
Prosta obsługa
Grafa mogłaby być trochę lepsza..
Podoba mi się widok z góry
Yoo, ziomek od infy w naszej szkole dal nam temat do napisania referatu
na temat "Fenomen Gry Tibia" Powiedz ziomkowi żeby się puknął w główke bo Tibia to żaden fenomen. To zdecydowanie za duże słowo, fenomenem mozna nazwać raczej całe MMORPG. Sukces mym skromnym zdaniem, czyli urodzonego filozofa polega na tym ze jest to połączenie gry z chatem a każdy szanujący sie internauta wie jak uzależniający potrafi byc chat. (/me macha w strone Gremlina).
Urokiem tej gry jest prostota, małe wymagania i jak już nadmieniłem, możliwość pogaduszek z graczami z całego świata o ile pozwalaja na to umiejętności lingwistyczne.
marcinek69
26-03-2006, 21:14
;] To przecież bylo pewne ze wiekszośc z was nie wie co znaczy słowo fenomen. :) W tibie 50% graczy to kretyni co nie mieli nigdy słownika w ręku.
Kazde słowo to ,lol, omg, ale debil etc.
Modek sie wypowiedział dobrze bo wie co to słowo znaczy ;]
Liwinech
27-03-2006, 19:33
Tibia jest fajnom grom szczegulnie dla ludzi kturzy lubiom RPG i som prawdziwimi maniakami poniewasz maniak niepatrzy na grafe i muwi że gra jest głupia po prostu napisz gosiciowi ze gra jest zaj*****a . a jak mu to niewystarczy to pisz o zabawie w udoskonalanie postaci zdobywanie nowyh poziomuw i znajomosici na całym siwiecie :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.