Pokaż pełną wersje : Mam problem z domkiem...
;( ;( ;( ;( Czy ktoś na titanii mógł by mi pomóc??? Zaczalem licytowac domek postacia, z konta kolegi bo ma pacca. ;( ;( Niezalwazylem ze domek jest w outlaw camp(wiem ze mi nóp pliks) Dalem limit 100gp, to outlaw camp 14(chyba) ;( 16 sqm rent 640gp. wydalem wszystko na k axa(7k na titanii okolo) ;( ;( i niebede mial z czego renty 1 zaplacic. Jesli niezaplace to cale konto niebedzie moglo kupowac domków przez miesiac :/ blagam niech mnie ktos na titanii przelicytuje ^^ ;( bede dozgonnie wdzieczny. Aha, outlaw podlega pod kazoo. plz zrobcie to!
;(
(po 3 dniach prosze skasowac ten temat ^^) ;( ;(
Master magi
05-07-2004, 17:05
Hmmm a nie mozesz pozyczyc kasy od kogos?
w sumie to nie. Wszyscy kumple z rl przeniesli sie na aldore, a reszta na wakacjach albo poprostu niegraja. Nawet gdybym mial kase to niebardzo che go kupowac, bo lokalizacja mi sie baaaaaaaaaaaaaaardzo niepodoba :/ (daleko do ama camp ^^)
pozycz kaske od jkaeigos kumpla tibijskiego kup ta cahtke i odsprzedaj komus lub pozbadz sie jej moze stracisz z 1k na ta "niepotrzebna" chatke ale za to nie bedzie qmpel mial bana na cahtki ;)
Rent za domek to 640gp, do konca aukcji pozostalo 3 dni... przez 3 dni nie dasz rady zarobic 700gp????
Tyle mozna wyciagnac w 2 godziny na trolach nawet jak masz 8 lvl, mozna tez przed 2 godziny porobic runy i miec kasy dosc i jeszcze zostanie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.