Pokaż pełną wersje : Pomocy!
Jestem knightem na 9 lvl'u i nie wiem jak bardzo szybko nabijac poziomy! Wiem jak szybko - krasnale. Jednak ja chcialbym jeszcze szybciej. Bo chce jak anjszybciej miec 15 lvl conajmniej ( wtedy latwiej o dobry trening).
szybko exp nabija sie na swamp trolach kolo venore i ioczywiscie w kopalniach na dwarfach.
Oryginalnie dodany przez Rooki
Jestem knightem na 9 lvl'u i nie wiem jak bardzo szybko nabijac poziomy! Wiem jak szybko - krasnale. Jednak ja chcialbym jeszcze szybciej. Bo chce jak anjszybciej miec 15 lvl conajmniej ( wtedy latwiej o dobry trening ).
A to niby czemu??
BTW - Jak chcesz szybko expić to najpierw wytrenuj skile na około 70/70 a potem idź na dwarf soldy.
A to niby czemu??
BTW - Jak chcesz szybko expić to najpierw wytrenuj skile na około 70/70 a potem idź na dwarf soldy.
1)Na soldy to raczej nie mógłby iść z takimi skillami i takim lvlem bo miałby za mało hp.
2)Z takimi skillami i WYŻSZYM lvlem to raczej na dwarf guardy... ;p
Winnie The Pooh
04-10-2003, 20:37
Racja na Guardy ja z 50/45 chodze na soldy .... 18 lvl
Oryginalnie dodany przez Air
A to niby czemu??
1)Na soldy to raczej nie mógłby iść z takimi skillami i takim lvlem bo miałby za mało hp.
2)Z takimi skillami i WYŻSZYM lvlem to raczej na dwarf guardy... ;p
Ja gdy grałem knajtem, to wytrenowałem skile na 75/75, zrobiłem 5 mlvl i od 10 lvl chodziłem na soldy i guardy, a mało HP rekompensuje dobra tarcza.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.