PDA

Pokaż pełną wersje : Problem

gorgi
05-07-2004, 18:00
Hej wiecie może gdzie jest krasnolud , chyba sie nazywa kurik srewdriver ( screwdriver to chyba coś innego , ale nie wiem co to znaczy ) jesli wiecie to napiszice , a jesli wiecie jak wykonac do tego quest to msg me.

Parys
05-07-2004, 18:11
Heh czlowieku.... Quest spoilng jest tu zabroniony i nikt jeżeli nie chce dostać bana Ci nie powie... Zajrzyj do regulaminu foru.

By$iu
05-07-2004, 18:32
Ludzie zauwazylem ze jak robicie konta na tibi/forach czy gdzie idziej ta zawsze klikacie Akceptuje/I agreeNidy nie przeczytacie regulaminu dokladnie!Zacznijcie bo to wkurzazace.

Adaras
05-07-2004, 18:39
Fu.

Dawny Slayer
05-07-2004, 18:52
Ja w sprawie questów. Prosiłbym jakąś osobę, która wykonała ich dużo o prywatny kontakt, aby niko nie raziło w oczy :) .
Zaznaczam:
NIE CHODZI O ŻADEN SPOLING, CZY PODPOWIEDZI TYPU JAK ZROBIĆ DANY QUEST!!!

1) Nie lubię poradników do gierek.
2) Nie lubię tracić czasu.
3) Chce się dowiedzieć kto daje wybrane zadania? (Czy to jest zabronione?).

Ps. Pytanie do moderatorów:
Jeśli ktoś zadaje pytanie jak dojść do np: ul. Maczków od świątyni, to wielkim grzechem jest powiedzenie biednemu zagubionemu podróżnikowi skąd ma zacząć swoją jakże cieżką wędrówkę?
Dla nie kumatych: Idź do sklepu warcabowego i tam zacznij poszukiwania...
Ps.1. Moge się owszem mylić :baby:
Ps.2. Co to znaczy?
3. Nie wolno w żaden sposób pomagać w rozwiązywaniu questów. Do questów zaliczamy wszelkie zadanie zlecane przez NPC a także informacje i położeniu kluczy i skrzynek z nagrodami.

Chodzi mi dokłądnie o tekst zaznaczony na czarno. Nie bardzo wiadomo o co chodzi w tym pół-zdaniu: Literka "...wszelkie zadanie..."??? 8o

Ps.3.
9 i 14 punkt regulaminu forum jest baaaaardzo często łamany... :baby:

Raynold
05-07-2004, 19:57
Właściwie cały quest zaczyna się od znalezienia odpowiedniej osoby i zadania odpowiedniego pytania. Potem przy odrobinie wyobraźni i czasu samemu można dojść do rozwiązania. Pytanie sie o drogę z ul. Chrząszczów na ulicę Maczków nie jest jakoś szczególnie piętnowane, lecz weź pod uwagę, że niektóre miejsca są bardzo ściśle związane z questem i takie pytania to po prostu próba obejścia pytani wprost. Idea jest taka: nie podaje się oficjalnie rozwiązań, żeby innym nie psuć zabawy. Nikt nie zabrania Ci pytania się ludzi prywatnie - proszę bardzo. Ale nie publicznie na forum. Mam nadzieję, że grono Moderatorów i Administrator przyłączają się do mojej wypowiedzi. Ewentualne komentarze i uzupełnienia, proszę bardzo ;)

PS. Nie czepiaj się literówek w wypowiedziach innych ;]
PS2. Tak, te punkty są łamane, ale co zrobisz...

Dawny Slayer
05-07-2004, 23:56
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Moje czepianie się literówek nie wynika z jakiejś szczególnej złośliwości, ale z przyzwyczajenia :baby: Przez około dwa lata odwiedzałem i byłem częstym użytkownikiem innego forum, innej gry w którym naprawdę jechano ludzi za najdrobniejsze literówki...