Pokaż pełną wersje : Nowy Quest ... A co za nagroda ??
Drenit Danubia
26-03-2006, 12:18
Nowy Quest Banuta Quest/Spoiler - a moze wiecie jaka jest za niego nagroda ?? TO nie jest QS nagrode mozna podac, ale nic ponadto, nio potworki znam sam :P
PS. Quest bez bramki lev.
Nie wiem dokładnie jaka jest nagroda, ale slyszalem ze conajmniej smieszna:P
Drenit Danubia
26-03-2006, 13:20
Nie dosc ze z 3 h trza na calego questa przeznaczyc to jeszcze nagroda ma byc smiszna ?? Kurde bo chca mnei wkrecic do pierwszej ekipy na Danubi co to zrobi... ale final room to podobno niezle ZJAWISKO :D Chodz planuje wsumie kupic domek to czemu by nie miec w nim czegos SMIESZNEGO :D
OKI przyznaje NAGRODA jest Smieszna !! MALPIA Statuetka !! Buhahah Muhahaha a tyle osob pada w finall room :D HYHY
Misiachu
26-03-2006, 13:33
Nagroda moze nie jest najlepsza <sa to trzy malpy (1: Nie widząca zła 2: Nie słysząca zła 3: <nie pamietam :P>> ladnie sie w domq prezentuja ale ja podejrzewam ze te malpki nie sa bez powodu tak bezwartosciowe :) moze jakis quescik
Drenit Danubia
26-03-2006, 16:29
Nagroda moze nie jest najlepsza <sa to trzy malpy (1: Nie widząca zła 2: Nie słysząca zła 3: <nie pamietam :P>> ladnie sie w domq prezentuja ale ja podejrzewam ze te malpki nie sa bez powodu tak bezwartosciowe :) moze jakis quescik
Eee to raczej uklon w strone kolekcjonerow :P W koncu w postamanie tez sa nagrody poboczne i nie przydaja sie do niczego pozatym :)
W tylko o nagrodach :D Jak zrobicie to bedziecie mieli satysfakcje :>
Arir Nidinda
27-03-2006, 17:41
W tylko o nagrodach :D Jak zrobicie to bedziecie mieli satysfakcje :>
Podpisuje się pod tymi słowami
Ard Carraigh
28-03-2006, 01:59
Wieksza szansa by paść po drodze aniżeli w "final-roomie" no chyba że przeszedłeś przez bramke 999 ;) he he, kwestia organizacji a co do danOObii to cuż, widać nie każdy potrafi czysto i ładne podejść do zadania :) Nie każdy ... :) Nagroda wcale nie śmieszna, bo jw. mówili ładnie sie prezentują w domku :) Pozdrawki :)
Pan Klocek
29-03-2006, 09:43
@Drenit Danubia
Powodzenia :] widzialem filmik jak ktos robil en quest. Wymiekl w tym ogrodzonym obszarze na tiquandzie :] tym co wyglada jak jurasic park :D
Behemocik go zniechecil :D
A co do nagrody, to nie tylko super wygladajace malpy, to tez respekt i podziw innych graczy :D
Ecik Zawodowiec
29-03-2006, 15:23
Oryginalnie napisane przez Misiachu
Nagroda moze nie jest najlepsza <sa to trzy malpy (1: Nie widząca zła 2: Nie słysząca zła 3: <nie pamietam >> ladnie sie w domq prezentuja ale ja podejrzewam ze te malpki nie sa bez powodu tak bezwartosciowe moze jakis quescik 3 to : Nie mówiąca zła :) ^^ mam tkie figurki na realu :P:P:P heh Pierwszy raz słysze o tym queście ...
rozwiarzecie ten quest czy nie?
@up: Już rozwiązali geniuszu.
@topic: Mógłby ktoś wkleić zdjęcie tych małpek? :>
Sir Tibiak
30-03-2006, 22:52
@Pan Klocek:
Wyślij mi link do filmu na PW :] plaax :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.