PDA

Pokaż pełną wersje : Paradox Tower Quest

Nexus Gold
26-03-2006, 12:23
Wiec mam klopot, robilem z kumplami questa, paradox tower. Wyszlismy z hellgatei zaczynaja sie te tunele, w pewnym momencie mama wola mnie na obiad :p cos tam gada ze od rana siedze przy kompie mam zaraz go wylaczyc, cos tam cos tam :p no i musialem wylaczyc kompa na szczescie niebylo zadnych potworow wiec lekko dalem loguta, a jak kumpel mowil tam niema zadnych potworow jak czytalem rozne solucje to tez nic niebylo napisane. Po obiedzie i po kilku godzinach wlaczam kompa i odrazu kumpel do mnie pisze, Dobrze ze sie wylogowales !!! potem dalej idziemy a tam nam KILKA ELDER BEHO wyskakuje, kumpel 30 ROYAL PALLADIN dedl odrazu ja ledwo co ucieklem mialem 10 UHow (kumpel sorc mial wtedy chyba 54 level MASTER SORK jak cos) No i teraz caly czas czekam az po mnie pryjda ale niemamy klucz od hellgate wiec..... I jakos caly czas niewierze w te elder beho

Jak sie ktos na tym zna DOBRZE ZNA to plz nbapiszcie co i jak :confused:

Przemcio Zencio
26-03-2006, 12:26
Facet to jest porzadna strona i tutaj niemozna pisac solucji -.-

@Down
wlasnie tez sie na tym zastanawiam...

malyjanek
26-03-2006, 12:29
potem dalej idziemy a tam nam KILKA ELDER BEHO wyskakuje, kumpel 30 ROYAL PALLADIN dedl odrazu ja ledwo co ucieklem mialem 10 UHow

nie rozumiem o co Ci chodzi i czego oczekujesz -.-

najpierw piszesz ze idziecie i elder beho zabily Twojego kumpla a pozniej ze jakos nie wierzysz w te elder beho

:p

Nexus Gold
26-03-2006, 13:38
OMG jaka znowu sojucla :) mi chpodzi tylko oto czy te potwory to jest prawda na 100% bo mam 2 sprzeczne zrodla kumpel mowi ze sa a gdzie indziej pisza ze niema :confused:

zle mnie zrozumieliscie !! ja caly czas jestem wylogowany, TYLKO CI 2 KUMPLE POSZLI, no i im tak zbytnio nie wierze

sory za spam na dole niewiem jak wyszedl ;p

Nexus Gold
26-03-2006, 13:38
OMG jaka znowu sojucla :) mi chpodzi tylko oto czy te potwory to jest prawda na 100% bo mam 2 sprzeczne zrodla kumpel mowi ze sa a gdzie indziej pisza ze niema :confused:

Ard Carraigh
26-03-2006, 16:35
Spoko, elderki czasem same przychodzą tam ;) Trzeba uważac po prostu he he :) Też tak mialem magikiem ale wystraszylem sie i uciekłem :P kolega pomógł ^^ śmiał sie bo nie wierzyłem w mozliwosci mojego maga ale ... :P Po prostu potworki chodzą gdzie chcą i trzeba uważac :) Pozdrawki i powodzenia w tym pokręconym zadanku :D