Pokaż pełną wersje : Domek Swietego Mikolaja....
Renihali
05-07-2004, 20:04
Mam mala prosbe (wrazie czego zamknac temat)
Czy ktos by mogl nagrac filmik gdzie jest pokazana droga do domku swietego mikolaja? ciekawi mnie to..
Podobno to gdzies na ice islands tak ?
Nagram ci filmik jutro, wg mnie to jest ten domek :P zobaczysz jutro...
...To be continiued...
Vanhelsen
07-07-2004, 16:50
Poco filmik, sami morzecie się tam wybrac. Domek mikusia jest na Vedze (Vega - jedna z lodowych wysp).
A dokladniej po przeciewnej stronie niz tratwa powrotna.
Sorki, ze tak dlugo. Macie tu (http://www.mytibia.republika.pl/chatamikolaja.rec) film.
Milego ogladania ;)
Fajny ten domek ...
Chcialoby sie te rzeczy :D
Master Of Dragon
13-07-2004, 11:07
Oryginalnie dodany przez Wulkan
Sorki, ze tak dlugo. Macie tu (http://www.mytibia.republika.pl/chatamikolaja.rec) film.
Milego ogladania ;)
Spox chata...Aha dzieki temu filmikowi dowiedziałem sie jak trafić na jedną z zimowych wysp ;P
Wielki Pawsiuk
15-07-2004, 18:35
spoko filmik :) ja tam chyba pojde poexzpowac...:)
Aureliunkunfun
20-10-2004, 18:37
yy a u mnie nie działa ten filmik moze mio ktos powiedziec dlaczego i mi pomoc plzka ;(
...a tratwa znajduje sie na północ od carlin ;)
Aureliunkunfun
20-10-2004, 18:45
no tak ale nie wiem dokladnie gdzie na polnoc od carlin to kazdy mowi a moze jak bym mogl ten film wrzucic to bym dokladnie wiedziaal ;(
:P...postaraj sie troche, idz przy brzegu az dojdziesz :)
Rebirth Gotenik
20-10-2004, 19:31
Mi też nie działa! :( O co chodzi????? :(((((((( już nie wspominam o tibia.xx.pl bo tam mi działa tylko 1 filmik na 10 ściągniętych :((((((
Prusorone
20-10-2004, 20:38
TEN FILMIK NIE BĘDZIE DZIAŁAŁ NA NOWEJ TIBI ( NOWY CLIENT PO UPDATE).
Był robiny na starej tibi........ LOL I dlatego nam niedziała ;/;/
........ A chciałem sobie obejrzeć......... eh ;]
Prusorone
20-10-2004, 20:41
Ten kolo co podał nam link musi do tej pore gra na starym tibi ........ :P:P albo może jest coś innego zle z tym filmikiem ale w to wątpie .
Tak czy owak to *** mu w dupe .......... Niech poprawi ;]
King Karol
21-10-2004, 09:04
Mi TeŻ Nie DizaŁa Filmik Bo Ma NowĄ Wersje Tibi.cam :(jaka Szkoda A Z ChĘciĄ Bym Se ObejrzaŁ Ale Widze Że Sam SiĘ Musze Tak WybraĆ :)
Vegefa Ziom
21-10-2004, 16:00
Ja powiem, wykonałem "żąglerkę" z tibiCamami i wersjami tibi, niestety nie dzoszedłem do rozwiązania... cały czas ten błąd że nie działa bo złe narzędzia, LOL
wiem gdzie to jest :P
będzie jakies miejsce na serwerze Harmonia i Zero Lagów to z miłą chęcią nagram wam ten filmik :>
jesli jakas osoba z harmoni chce zobaczyc na reala ten domek to napiszcie do postaci na harmoni o nazwie "Jurek Ofsiak" z miłą chęcią zaprowadze pod domek
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.