Pokaż pełną wersje : Skull Of Ratha
Shan Loth
26-03-2006, 19:30
Co robi ten przedmiot i do czego sluzy?
Nic nie robi i do niczego się nie przydaje.
Można go sprzedać w Explorer's Society za jakieś marne grosze...
Rinnaroc
26-03-2006, 20:04
A ja słyszałem, że w polączeniu ze staffem i czymśtam jeszcze chyba rubinem powstaje skull staff, ale to pewnie bujda.
W bezksiężycową noc musisz połączyć:
- pazur kruka
- wąs szczura
- włos z ucha trolla
- zakrzywiony kij zniszczenia
- Skull of Ratha
I powstaje Magic-Mega-Enchanted-Skull-Staff-of-Absolute-Domination
Powaga...
Czaszke można sprzedać dokładniej za 250gp.
i nie mówcie mi , że to marne grosze...
w amazon campie leży tam tego od groma...mam z 500 w dp i pójde to kiedyś sprzedać ;)
@Hide
Głupi jesteś -.-
Zapomniałeś o butelce krwi dragona i wyśpiewaniu zaklęcia pt "Hali, hali dom się pali, a w tym domu skull staff leży"... Nie wprowadzaj ludzi w błąd xDDDD
@topic
Oprócz sprzedania i trzymania w depo/domku for fun/dla ozdoby nic nie możesz z tym zrobić.
szymon287
26-03-2006, 22:57
eee... cos nie z czailem, zwykla czaszke (z ghoula) mozna za 250gp sprzedac :|? w takim razie gdzie, bo nic nie wiem na ten temat :D
Nie zwykła tylko z pewnego "kłesta"
@Frapper
Nie chce cie zasmucać ale Skull Of Ratha można sprzedać tylko jeden jedyny raz... Przynieś nawet i 10.000 spredasz TYLKO jedną
grr...ide wykładać thais czachami -.-
W bezksiężycową noc musisz połączyć:
- pazur kruka
- wąs szczura
- włos z ucha trolla
- zakrzywiony kij zniszczenia
- Skull of Ratha
I powstaje Magic-Mega-Enchanted-Skull-Staff-of-Absolute-Domination
Powaga...
ale sie polewalem z tego jak uslayszalem i gdzie to sie sprzedaje dajcie jakas mapke bo mam tego troche upchne dla koles za 300 gp i bede mial zysk :cup:
Inhalator
23-06-2006, 20:28
Rader, czemu juz cie rodzice przegonili !? Ja juz zrobilem 4 hmmy :P
@topic
Gdzie sprzedac ten szajs??
Nortonus
23-06-2006, 20:39
Ten "szajs" możesz sprzedać w Northport(między Carlin a Ab'Dendriel) u Mortimera..
@down
Potraktuję to bez komentarza.. Zresztą Ratha był zabity w Amazon Camp koło Venore
Ten "szajs" możesz sprzedać w Northport(między Carlin a Ab'Dendriel) u Mortimera..
raczej na północ od Carlin, koło amazonek . ratha był odkrywcą i zginął z rąk amazonek.
Skull of Ratha można sprzedać w Nortport w siedzibie Explorer Society ale nie wiem czy za 250gp czy za 500gp(tak pisze na questach na tibia.pl) ale tylko jeden raz. Lecz gdy masz Pacc to w Port Hope w siedzibie Explorer Society, chyba bo nie jestem pewien, skupuja kazda ilosc tych czaszek.
raczej na północ od Carlin, koło amazonek . ratha był odkrywcą i zginął z rąk amazonek.
Nie wiem gdzie właściwie zginął ale czaszke znajduje się w amazon camp obok Venore...
Edit: aff nie zauwazyłem :P mea culpa
Nie zauważyliście, że temat jest odświeżony ??
REPORTED
Skull of Ratha jest dostępny z questu Amazon Camp na pólnoc od Veno, mozna ja sprzedać za 250 ale nie pamietam gdzie, ot co
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.