Pokaż pełną wersje : Skeleton- dziwny summon
mam pytanie jak to możliwe ,że jeden człowiek miał 5 szkieletów ? wiem ,że jest specjalna runa do zamieniania trupow w szkielety ale czy ona pozwala na wiecej niż dwa skielety czy jest to jakiś bug lub jest inny sposob na tyle summonów ...
Jantragon
26-03-2006, 22:10
jedna osoba moze maksymalnie miec dwa summony, chyba ci sie cos pomylilo. moze mial dwa summony i 3 atakujace go szkielety? :cygaro:
facet ( pacc) mial kilka skieletonów bo szły zanim ... i to było w środku miasta ( troche wkurzające ;/)
Venderer
26-03-2006, 22:14
Jest runa i czar który robi Ci szkielety z ciał... I nie ma ograniczenia, może to być nawet i 10 szkieletów, więc to nic nadzwyczajnego, że tamten koleś miał ich ponad 2.
temat do zamknięcia...
Rabanbar
26-03-2006, 22:16
Undead Legion (czar spontaniczny druida) Po rzuceniu tego czaru wszystkie ciala w ogległości 4 kratek zamieniają się w szkielety które tobie służą.
Przy uzycium tego czaru mozna miec ile sie chce szkieletów na raz.
a trzeba miec pacca na ten czar ? bo na tibia.pl wogole go nie ma...
Pacc jest potrzebny i ten czar jest opisany na tibia.pl. Mam dziś dobry dzień (w końcu wbicie 70 dista na 15 lvlu to fajna sprawa xD) więc dam Ci dokładny link:
http://www.tibia.pl/spell.php?s=17&id=51
malyjanek
27-03-2006, 00:12
sam sie w to bawilem w carlin moim drutem,najpierw rozrzucalem zdechle bugi z kanalow a potem rzucilem czar :) jest to raczej rzadko spotykane dlatego wielu ludzi pisze wtedy "lol" ,"wtf?" fajne ale waste many ;)
Undead Legion (czar spontaniczny druida)
Chyba raczej runiczny :) z tego co wiem... jezeli sie myle to sorry (dawno w tibie nie grałem)
Rabanbar
27-03-2006, 09:46
Undead Legion
Inkantacja: Exana Mas Mort
Mana: 500
Rodzaj czaru: spontaniczny
Cena czaru: 2000 gp
Kupić: zupełna strata pieniędzy
Minimalny poziom: 30
Wymaga: premium account
Dostępny dla: Druid
Opis czaru: Po rzuceniu tego czaru wszystkie ciala w ogległości 4 kratek zamieniają się w szkielety które tobie służą.
Animate Dead
Inkantacja: Adana Mort
Mana: 600
W sklepie kupisz po: 375
Rodzaj czaru: runiczny
Cena czaru: 1200 gp
Ilość pocisków w runie: 2
Poziom magiczny wymagany do użycia runy: 4
Kupić: zupełna strata pieniędzy
Minimalny poziom: 27
Wymaga: premium account
Dostępny dla: Druid, Sorcerer
Opis czaru: Jesli użyjesz tego runu na ciele(nie może być gracza) to stworzysz szkielet(Skeleton), który będzie miał wszystkie cechy zsumonnowanego czy zconvicowanego potworka. Możesz mieć maksymalnie 2 takie szkielety, tak samo jak przy summonowaniu.
Podsumujmy: Napewno uzyto czaru undead legion bo tylko on pozwala miec tyle skielow na raz. Temat jest do zamkniecia.
Podsumujmy: Napewno uzyto czaru undead legion bo tylko on pozwala miec tyle skielow na raz. Temat jest do zamkniecia.
Animate Dead też nie ma limitów summonowania.
MATI9630
27-03-2006, 10:40
@up
Animate Dead
(...)
Opis czaru: Jesli użyjesz tego runu na ciele(nie może być gracza) to stworzysz szkielet(Skeleton), który będzie miał wszystkie cechy zsumonnowanego czy zconvicowanego potworka. Możesz mieć maksymalnie 2 takie szkielety, tak samo jak przy summonowaniu.
A jednak.
Może coś zmienili po upie bo na hydrach nie było problemu z summonowaniem 4 do blokowania FE :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.