zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dla niezdecydowanych...(pacc)

rasielin
06-07-2004, 08:41
Myślę, że moj temat może pomuc osbom kture niewiedzą czy kupić sobie pacca np. (że sie nie opłaca na takim lvlu itd....). Kupiłem sobie pacca tydzień temu na 26 lvlowgo knighta i 15 lvlowego druida. I uważam, że pacca można kupić nawet na 10 lvlu ze skillami 30/30 i ubijać roty na darashi. I wyciągam knightem w 10-20 minut 5-8k expa i 2k lootu. I właśnie domek kupiłem (to jest dopiero fazzzza). A na promocje narazie nie mam bo kupuje od 30 lvlu bo som ważniejsze wudatki typu c-set czy coś. Jeśli ktoś ma jakieśpytanka szczegółowe :)) . To w dolnym niebiesim pasku macie moje GG.

!!!!HAIL TRIMERA!!!!

Cezol
06-07-2004, 09:03
huh nie wiem po co ci c set, kupujesz pacca dla 26 lvl knajta, to teraz expisz do 30 lvl i idziesz se z jakimis palkami i sd shoterami na hero, wyciagasz gdzies 1 c set na 4 godz i jest spokuj :) ja wlasnie tak zrobilem

Vilejuw
06-07-2004, 09:06
O tym czy kupic pacca przewaza mysle ze najwazniejsza mysl - czy cie nie oszukaja.
Nie zawsze jest tak ze kupisz pacca i masz.
Pacca kupic to sie oplaca i to bardzo :D .

Gremlin
06-07-2004, 18:20
re: Cezol
Zycze powodzenia w dojsci na Hero z 26 lvl :)... po drodze sa 3 smoki na raz.

Nie zawsze jest tak ze kupisz pacca i masz.
Jesli placisz RL pieniadze (i nie wysylasz pieniedzy Poczta Polska :) ) to masz 99.99% szansy ze bedziesz mial PAC za najdalej 2 tygodnie.

Krzywy
06-07-2004, 20:35
Dobrze to Gremlin powiedziales......... ze nie wysylasz pieniedzy Poczta Polska......... qrwa ja tam zrobilem i czekam juz prawie 3 tygodnie i nic.
Pisalem do Cipow i mi odpisali ze nie dostali kasy i podali nawet link, dzieki ktoremu bede mogl anulowac pacca.
I jeszcze jedno bylem na poczcie zeby ich o(cenzura) ale babka sie mnie pyta czy bylo cos cennego przesylane i jak jej odpowiedzialem ze nie....
bo gdzies na tym forum doczytalem sie ze nie mozna wysylac kasy poczta moze ktos cos o tym wie??
Ale babka powieidziala mi jeszcze ze jak chce zglosic reklamacje to zebym przyszedl w czwartek (w czwartek mijaja 3 tygodni) i wlasnie sie zastanawiam czy mam powiedziec ze kasa byla wysylana :/

jeszcze pytanie do Rasielina

Jak zamawiales pacca, bo na tym forum jest tylko opisany sposob poczta X( i karta....... a moze ktos by cos powiedzial o przelewie :P

z gory Dzieki za odp. Narx

By$iu
06-07-2004, 20:47
Ja mysle mi pacc nie potrzebny bo i ta narazietreuje skile.Moje zalozenie jest takie: (mam 48 lvl)
1.Zrobic skile 80/80(trenie z 60/60 juz mam 79/78 )
2.Zrobic 55-60 lvl.
3.Zarobic ~50k na uhy,gfb.
Wtedy se kupie pacca i plyne na edron do cycopolis na ostry exp.

Gremlin
06-07-2004, 22:45
re: Up, Up
Sam jestes sobie winny, jesli nie zaznaczyles ze jest cos wartosciowego to zdaje sie refunduja ci 2,40zl (kiedys tak bylo).

Co do metody placenia to ja zawsze wysylam Money Order (cos jak czek tylko ze bez imienia nadawcy)... nie mieszkam w Polsce.

re: Up
Jesli tak naprawde chcesz robic to sie zawiedziesz mocno na PAC, na Secura cyclopolis jest powaznie przeludnione i o ile na 40 lvl mozna tam expic jako tako to na 60 bedziesz sie bardzo irytowal.

Krzywy
08-07-2004, 16:39
Gremlin czy mozesz rozwinac..... tą Twoją metode płacenia za pacca, bo jak juz wspominalem wyslalem poczta ale nic z tego. Dzisiaj tez bylem w banQ i tez bede mial problem z wyslaniem kasy przelew........
a Qrwa chciałbym pacca więc plz powiedz coś więcej o tej metodzie, czy sie długo czeka i czy trzeba ponieść jakie większe koszty??
DZieki za odpowiedz

Edit:
Mi babka nic nie powiedziala bo tlumaczyla ze jest w zastepstwie innej i jeszcze mnie opieprzala ze list na pewno musial dojsc i czy na pewno adres ktory podalem jest poprawny i wogole trafalo to wszystko z godzine, jeszcze przy wypisywaniu reklamacji kazala mi napisac po niemcQ co bylo w liscie i chciala mnie splawic hehe a ja poszedlem do ksiegarni i udajac ze ogladam slownik przepisalem znaczenia hehe gdy mnie ta babka z poczty zobaczyla mnie znowu za 5 minut zrobila 8o hehe. Ale mi powiedziala ze dostane odpowiedz tylko nie powiedziala kiedy :/ i tak to jest z nasza pi(cenzura) pocztą.

Gremlin opisz swoj sposob plz :P

Przemas
08-07-2004, 17:08
też wyslalem pocztą i nie mam :( mineło panad 3 tygodnie , zlozyłem na poczcie reklamacje i babka powiedziała że będą go szukać ... i mi przyślą poleconego w ktorym będzie napisane co sie z nim działo ... a jak nie znajdą to jakies śmieszne grosze sie dostaje :/ ja chce PACCa ;( ;( X( X( ?( ?( :( :(

PS. Sorx za komix ;p

Villen
08-07-2004, 17:09
Ja tam kupilem karta i jestem happy jak dojdzie co do czego to przedluze sobie pacca(nie chce miec tej samej sytuacji co magiem).

Muddo
08-07-2004, 22:06
@Krzywy i Przemas

Ja wyslalem poczta tak jak poweidzial Kaczor w dziale o pacc w dziale drugim od gory:P i dostalem pacca po 3 dniach wiec cos musieliscie zrabac, razem ze mna naraz wyslalo dwoch kumpli i wszyscy dostalismy pacca
Poczta Polska rox :P

Przemas
09-07-2004, 01:01
zrobiłem wszystko jak trzeba , dodatkowo dla pewności zabrałem ze soba qumpla który tez tak kupował pacca żeby dopilnował czy czegoś nie zchrzanie ... wszystko było jak należy .. a PACCa nie ma ... :( ;(

Krzywy
09-07-2004, 01:57
Muddo

Ja wyslalem wszystko pod dobry adres jeszcze nawet sie pytalem na forum na ktroym mam wyslac wlozylem kase do koperty oczywiscie zawinieta w kartke i pewnie jakis listonosz albo URZEDNIK pocztowy za(cenzura) i wlasnie mi chodzi o to zeby ktos podal jakis sprawdzony sposob oprocz karty kredotowej ;/

PiXik
09-07-2004, 02:36
Ja wysłałem pocztą i mam pacxDczekałem 4 dni.
Gremlin on do 3 smoków by nie doszedł priesty dsy huntery i beholdery by go zabiły raczej:P
A teraz debilne pytanie ale nie znam odpowiedzi czy w polsce jest jakaś inna poczta niż polska??.....
Thx kaczor za dokładne opisanie wysyłki poleconymxD

Krzywy
09-07-2004, 12:40
A na jaki adres wysylaliscie kase wezcie dokladnie opiszcie, ja pisalem maile do cipow i mowili ze nic nie doszlo i zrezygnowalem z pacca i juz wyslalem reklamacje na poczcie i qrde moglby ktos wreszcie zrobic jakis wielki temat np. RODZAJE PŁATNOSCI ZA PACCA i opisac np. przesylanie przelewem i takie tam bo dla kogos kto nie ma karty kredytowej to zostaje praktycznie tylko poczta ale sami wiecie jak to z ta nasza X( Pocztą POlską X(
Dzieki narx

EDIT 1:
i jeszcze jedno wie ktos moze czy mozna zaplacic karta za pacca jak jest np. limit 2000 zl i jezeli np. jest -1500??