Pokaż pełną wersje : 8 lev - darama
Ekhum, ekhum... Jakie potwory dla 8 lev mogę spotkać na Daramie ( i gdzie one są?) ? Jestem Knightem
Dla 8lvlu to chyba tylko minosy (polnocy-wschod daramy) i rotki (porozrzucane po calej wyspie dziury z rotami, polecam taka kolo gorki z gsem na zachodzie).Sa jeszcze szkielety ale czesto w obstawie ghouli, a i trzeba pokonac scorpy.
Toony Knight
06-07-2004, 09:06
Dla ciebie to roty i może minoski jak dasz radę.
Rotowisk jest chyba 4.
Pierwsze wychdzisz z dp i cały czas na lewo i masz taką wieże waspów i nieco wyżej dziure z rotami.
Drugie tez po lewej stronie, ale na gorze. Jak znajdziesz taką gorke z gs (nie boj się, żeby do niego dojść trzeba mieć parcele lub levitacje) to nieco na doł od tego.
Żeby dojść do trzeciego to od goscia ktory wymienia kase cały czas idziesz do góry i kiedyś tam zajdziesz.
Czwarte nie wiem gdzie jest (o ile jest).
Na pustyni spotkasz deery, waspy, posion spidery i lwy.
Dziękwa wam bardzo :)
EDIT:::
A propo: jakie są najsłabsze monsterki na Edron?
Scizoss:
Na Edron jest wszstko praktcznie od rata do demona... ;)
Lolita kosmita
06-07-2004, 17:25
hmmm co do daramy i szkieletow sa szkielety gdzie respawnuja sie same przejscie jest bezpieczne i nie ma scorpow wiec mozesz isc jest to w nizszej czesc gory odgradzajacej od miasta duchow czy jak to sie zwie. Jest tam slaby respawn wiec nie polecam ale jesli chcesz... na edron to Trolle sa masowo najslabsze no mozna spotkac oczywiscie raty :] ale nie polecam ;P
Raz rata spotkalem w jaskiniach gdzie lepiej sie nie zpuszczac bo gdy tylko go zobaczylem zginelem :P Dl
------
Edit by Gremlin
Raty (4) sa tez po drodze na trole :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.