Pokaż pełną wersje : Scaraby
Nie wiem po co umieszczam tu ten film ale chcialem pokazac jednemu typkowi ze jest cos takiego jak "ukryte scaraby"...Wmawial mi chlopak ze to sa tomby, ehh
no dobra teraz pewnie to "tajne'" expowisko bedzie oblegane przez malo lvlowych paccow ktorzy wiedza tylko gdzie sa roty, bo to co pokazalem jest raczej nie uzywane a resp tam najwiekszy :P
Na wasze zyczenie usunalem link :p
malyjanek
27-03-2006, 15:11
link not found
kurde dalem link z przeklenstwem
musze to jakos teraz zmienic
;/
Cichy Mac też nagrywal filmik z "ukrytej jaskini scarabów" i zacząl nagrywanie z drugiego piętra, wiec ty też bys mógł tak zrobić, żeby ta do niedawna "ukryta jaskinia" żeczywiście nie stała się popularna.
Mam mala prosbe do ciebie :P nie pokazuje wescia na te scaraby bo wtedy wszyscy tam sie zleca i nie bedzie mozna expic ^^
a nie mozesz dac koledze samego linku, tylko mosisz pokazywac wszytskim ;/??
proponuje zmienic adres filmu i nie wsadzac tego filmu na forum, takie jest moje zdanie, c ya
Tasiorstrasz
27-03-2006, 16:39
Dokladnie ,jestes fajny jak pokazesz teraz wszystkim to miejsce? ... Mysle ze nie po to ona jest w takim miejscu zeby wszyscy o niej musieli wiedziec. (choc filmiku nie widzialem i nie wime o jaka chodzi)
Czarnyszakal
27-03-2006, 17:40
link nie dziala zamiesc jakis dzialajacy:P
Nie pokazuj wejscie do tej jaskini bo chyba po to jest ukryta zenby nie wiedzieli o niej wszyscy !!:[ jesli pokazesz gdzie ona jest to tam sie juz nie ebdzie dało expic !!:[
Deliusek Knight
27-03-2006, 19:05
Wez ty sie zastanow co ty od*******asz czlowieku. Parapet...
up@ się popisałeś
top@
nie pokazuj plx bo mi się nUpki zbiegną
btw.
ide zjeść japko
Nie wiem po co umieszczam tu ten film ale chcialem pokazac jednemu typkowi ze jest cos takiego jak "ukryte scaraby"...Wmawial mi chlopak ze to sa tomby, ehh
no dobra teraz pewnie to "tajne'" expowisko bedzie oblegane przez malo lvlowych paccow ktorzy wiedza tylko gdzie sa roty, bo to co pokazalem jest raczej nie uzywane a resp tam najwiekszy :P
http://rapidshare.de/files/16539509/scaraby_****a.rec.html ;)
Po to jest ukryta zeby tylko nieliczni o niej wiedzieli noobie -.-
malyjanek
27-03-2006, 19:56
i co go tak wyzywacie pewnie sami blagaliscie innych aby wam pokazano te miejsce bo sami byscie nie znalezli,owszem autor zle zrobil ale to nieoznacza aby go wyzywac.Moze troszke kultury dzieci? :o
Cichy Mac też nagrywal filmik z "ukrytej jaskini scarabów" i zacząl nagrywanie z drugiego piętra, wiec ty też bys mógł tak zrobić, żeby ta do niedawna "ukryta jaskinia" żeczywiście nie stała się popularna.
Co mi to da ze pokaze ja z -2??
Wyglada jak kazda inna jaskinia, wiec moze dobrze ze umiescilem link z przeklenstwem, nikt tego nie sciagnie, ale kto madrzejszy pewnie bysie skaplnal co ma byc zamiast gwiazdek...
Nie mozesz dla swietego spokoju usunac link? tylko kazdego denerwowac?
ja osobiscie sam znalazlem dwie dziury zasypane ;/ takich mam qmpli niestety ;/
Arathorn
28-03-2006, 10:24
link co prawda trzeba zmienić ale domyślenie się co tam trzeba wstawić nie jest zbyt trudne, a tak swoją drogą to podpisuje się pod poprzednimi postami, usuń link bo się nupki zlecą :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.