PDA

Pokaż pełną wersje : "wykopywanie" scarabow - exp dla pala?

TraP
27-03-2006, 15:56
chcialbym spytac, czy moge expic ~30 lvl palem z ~70 dista na scarabach na pustyni?
chodzi mi o to ,ze bede je "wykopywal" z piasku!
raczej na 70% bede bil z strzal, bo jak wiadomo ze scarabow wypadaja, wiec moze sie zwroca

~ pozdrawiam

malyjanek
27-03-2006, 15:59
no i ile takiego expa zrobisz? 2-3k na h? przy szczesciu

imho z tym lvl i skillami mozesz isc ze strzalami na jakiegos cave ze scarabami,jesli znasz jakis dobrze i wiesz jak uciekac ;)

p.s ze scarabow strzaly wypadaja rzadko,takze nie licz ze sobie nazbierasz strzal,ale przy tym discie kasa sie zwroci za strzaly

TraP
27-03-2006, 16:07
no i ile takiego expa zrobisz? 2-3k na h? przy szczesciu

imho z tym lvl i skillami mozesz isc ze strzalami na jakiegos cave ze scarabami,jesli znasz jakis dobrze i wiesz jak uciekac ;)

p.s ze scarabow strzaly wypadaja rzadko,takze nie licz ze sobie nazbierasz strzal,ale przy tym discie kasa sie zwroci za strzaly

he? wiecej robie na ghostlandzie oO

wlasnie nie wiem jak uciekac, bo palem gram 2 tygodnie :/

jakos poszedlem dobic moim drutem kiedys 3k expa, zajelo mi to z 30 minut i zebralem z 200+ strzal oO

Guriel
27-03-2006, 16:41
@up
widze ze masz pacca wiec czego nie pojdziesz na tomby? skills jak na tomby juz nawed nawed ;p expo dobre i loot leci b. dobry ;]
a jak nie chcesz na tomby to idz na gobliny do edron 10k na godz robilem 50 ek xD dla brechty bo 1 bp uh mialem xD

Lasooch
27-03-2006, 16:43
he? wiecej robie na ghostlandzie oO

wlasnie nie wiem jak uciekac, bo palem gram 2 tygodnie :/

jakos poszedlem dobic moim drutem kiedys 3k expa, zajelo mi to z 30 minut i zebralem z 200+ strzal oO

Czyli expa mało. A w tyle strzał nie wierzę - ja sorcem lootowałem może 20-30 na godzinę... nie, żebym na scarabach dużo expił;) ale wykopując na pewno nie ma to najmniejszego sensu.

TraP
27-03-2006, 17:03
@up
widze ze masz pacca wiec czego nie pojdziesz na tomby? skills jak na tomby juz nawed nawed ;p expo dobre i loot leci b. dobry ;]
a jak nie chcesz na tomby to idz na gobliny do edron 10k na godz robilem 50 ek xD dla brechty bo 1 bp uh mialem xD

wstyd mi to przyznac, ale niezbyt sie znam na tombach bo jeszce tam nie expilem :confused:
z tym goblinami to zart? oO

Czyli expa mało. A w tyle strzał nie wierzę - ja sorcem lootowałem może 20-30 na godzinę... nie, żebym na scarabach dużo expił;) ale wykopując na pewno nie ma to najmniejszego sensu.

przysiegam naa ... mojego ed, ze lootnolem tyle arrows <fart plx?>
nom w sumie to nie ma sensu ...

a co myslicie o dragach? mozna probowac po jednym > solo?

Ashlon
27-03-2006, 17:14
wstyd mi to przyznac, ale niezbyt sie znam na tombach bo jeszce tam nie expilem :confused:
z tym goblinami to zart? oO

Przy pustym cave mozna na goblinach tyle wyciagnac, bo jest tam naprawde tego pelno. Popros jakiegos pacca, zeby ci pokazal jakis tomb, najlepiej poziom -1. Loot lepszy niz na scarabach, a duzo miejsca do uciekania i bezpiecznie na -1.

Dosc duze ryzyko deada (chyba, ze w ogole nie masz lagow). Ale jesli boisz sie tombow, to nie ma sensu w ogole probowac dragow. No i loot sie nie zwroci. Z takim distem to juz mozna zaczynac uzywac boltow.

pijopiwnik
27-03-2006, 17:18

pojedyncze i musisz mieć miejsce, żeby uciekac ja z 69 distem solowalem to szlo jakies 15k expa na godzine i czasami exura vita na 1 draga

chociaż możesz wziąć bolty i na tomby bić vampy/mumie/shamby/gargulce itp.
exp 30k/h ;p

helka
27-03-2006, 18:35
heh jak lubisz hardcore i niemasz lagów to mozesz sprobowac na cyclo xD na -2 najlepiej i -1 w niektorych miejscach, albo isc na tomby tak jak tu niektórzy wspominali. co do scarabow to wg mnie dla palka sa ***owe :D

TraP
27-03-2006, 19:45
heh jak lubisz hardcore i niemasz lagów to mozesz sprobowac na cyclo xD na -2 najlepiej i -1 w niektorych miejscach, albo isc na tomby tak jak tu niektórzy wspominali. co do scarabow to wg mnie dla palka sa ***owe :D

lag nie mam wcale (512 mb lacze no i siec jest nowa, jest w niej ok. 50 uzytkownikow)
-----
przed chwila wlasnie odkopywalem scaraby ;p
w 1h zrobilem 2.7k expa, zuzylem ~200 arrows... loot 2 scarab coiny, ok. 30 arrows, 1 dara~ mace, ponad 1k gp no i chyba z 50 meatow ;d

zaraz ide na tomby lookac, choc mam cyka, ze jak qmpel pojdzie wejde nei w ta dziure :(

@edit
bylbym zapomnial, nie wyrabialem z mana na exana pox :)

@edit2
qmpel mi pomagal je wykopywac i w pewnym momencie ja vs 7 scarow :D trza bylo hmm uzyc