zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kolejny Film z Kolekcij:) 40 Master Owned

Mitu'so
27-03-2006, 21:06
Zabijam 40 mastera:] Widac Ze Uh Bot:] jaki to nie wiem

http://rapidshare.de/files/16569001/somebody.rec.html

Comment plz:[

~ edit

Przewincie Tak do 17 minuty Minuty do napoczatku Szukalem Goscia

:]

Comment plz:]

~ edit

z Dedykacja dla Milva:D chcial i ma:)

Nedi
27-03-2006, 21:23
nom... nie ma jak konkretny reason :cygaro:

hide
27-03-2006, 22:13
61 ED + wsparcie na 40 lvl MSa...
No zabiliście go, ale zbyt efektowne to nie było...

Vahorock'Aralker
27-03-2006, 22:23
Myslisz ze tak latwo zabic jest uh bottera? B)

Dwik
27-03-2006, 22:48
Uhboter jest zazwyczaj cięzki do zabicia. Ale ty też jechałeś na bocie, a dokładniej aimbocie //sdek pod budynkiem w rzeczywistosci korzystajac z mapy nie uderzysz w taki sposób sdkiem. Znajac zycie TNG?!

Mitu'so
27-03-2006, 23:01
~~Dwik my sie znamy z isary... Nigdy nie jechalem na aimie ani nie mam zamiaru jechac na zadnym bocie Co do swojego pvp.. to mysle ze mi wystarcza

~hide

Hmm Co sd.. on sie uhal bootera trudniej sie zabija.. pozatym grasz na no pvp:P

Gedd
27-03-2006, 23:04
no to jestes koles super, pocwicz tylko troche uzywanie tego bota bo swojego wlasnego zerka nim zabiles

ehh n/c

ps PLX PLX rob wiecej filmow!! juz niemoge sie doczekac sequela!!

Hestrial
27-03-2006, 23:04
Jeżeli do mnie bylo, że jade na aimbocie - to powinienes wiedziec ze jak sie podejdzie pod dach to znika i wtedy mozna walnac SD -.-

edit: @up gdyby Mitu'so byl botterem to by nie mial takiego cienkiego mlevela ;)

Gedd
27-03-2006, 23:13
wiec jak wyjasnisz zagadke tajemniczego zabicia swojego wlasnego zerka ktory stal stosunkowo daleko od twojego celu a rowno 2 sekundy potem strzelenia celnego sdka w tego kolesia przy 0 niecelnych strzalow?

i to bylo do tego druida, nie do pana panie hestrial.

co do jego mlvla, od kiedy aimbot daje magic lvl? ta rozumiem o co ci chodzi, ale aimbotter nie rowna sie kolesiowi co robi runy botem.

a tak w ogole to cos mi tu smierdzi dosc popularnym ostatnio tibiabot ng, czy w nim przypadkiem nie bylo systemu celowania opartego na tym ze kazda osoba ma przy nicku swoj numer i "strzela się" z numerycznej? to by wyjasnialo dlaczego strzeliles w tego zerka ;]

Hestrial
27-03-2006, 23:24
Jeżeli ktoś jedzie na aimbocie, to na 99,9 % korzysta rowniez z afk-botow itp.

Dwik
28-03-2006, 00:06
~~Dwik my sie znamy z isary... Nigdy nie jechalem na aimie ani nie mam zamiaru jechac na zadnym bocie Co do swojego pvp.. to mysle ze mi wystarcza

~hide

Hmm Co sd.. on sie uhal bootera trudniej sie zabija.. pozatym grasz na no pvp:P
Czy się znamy to nie pwoiem, zalezy czy to ty byles ownerem Rafala kiepskiego > jakis 40 sorc > i Mituso to wiem kto jestes. Z tego co pamietam zaszwe miales aimbota, wczesniej Tsuite, teraz T-NG. A tak btw. To przypatrz sie pod koniec filmu jak gosc dostaje last sd. Dach nie znika a gosciu sdeka dostaje pod nim. Dziwi rowniez brak puffsow.
Atm gram na pvp, dokladniej Kyra ;]

Gedd
28-03-2006, 00:42
Jeżeli ktoś jedzie na aimbocie, to na 99,9 % korzysta rowniez z afk-botow itp.
gowno prawda

Frapper
28-03-2006, 12:16
a jednak :P
filmik taki sobie :P
ile taki 40 drut/sorc ma hp?nie dużo :P
mam gdzieś filmik jak knightsolo strapowali...15 oso go sdkowalo ale sie uhal perfekcyjnie , ale potem bot zawiódł :< tak jak twój

Hestrial
28-03-2006, 12:53
Przed tym pk mialem z Mitu'so maly duel na hmmy 1/3 jego hitow to puffsy.
Wiec nie walcie kitu ze mial bota

Mitu'so
28-03-2006, 15:00
~Gedd

Specialnie polecialem pod ta sciane i patrz:)

2 screeny

http://img90.imageshack.us/img90/7672/uo00448gg.jpg (http://imageshack.us)

i drogi

http://img462.imageshack.us/img462/5021/uo00450jj.jpg (http://imageshack.us)

i Sciana sie jakos nie odsowa:) i macie psikus:[

~ co do zerka

Zerka zabil ten jan~ przypatrz sie dokladnie na Filmiku

~tibia bot ng czy jak tam.. jezeli korzysta sie z tego bota przy logowaniu do Tibi Pisze.. ze korzystarz widzialem takie Filmy

Dwik Na bOcie tym bardziej aimie Nigdy nie jechalem a co cie boli ze cie z isary wyrzucilem:<? z telikiem

~ diwk

Podaj name na kyrze:)

Nedi
28-03-2006, 16:59
huhu, Dwik nie postarales sie... nastepnym razem ogladaj dokladniej :)

Dwik
28-03-2006, 18:30
huhu, Dwik nie postarales sie... nastepnym razem ogladaj dokladniej :)
A teraz sprobuj trafić sdekim na MAP WINDOW, a nie w battle lub przyciskając hotkeya. I na pewno nie trafisz (sdek musi uderzyc w dolna czesc czyt. cala kratke a nie głowę).
@Mituso
Co do rzekomego wyrzucenia przez ciebie mojej osoby z Isary:"Laughing my cock". Ty ani nie byłeś w stanie mnie zabić (twoje low pvp na to nie pozwoliło, a bot nie przełamał bariery exhausta.) Dodatkowo ukradłeś konto telikowi i sellnałeś je rl kumplowi za bodajże 60zsl (akurat wtedy gdy telik wykupil 2 pacca).
Po 2 problem lezy wlasnie w tym ze sciana sie NIE ODSUWA wiec nie mozesz strzelic sd.

Mitu'so
28-03-2006, 19:14
Dwik co ty wogule mowisz jakos moglem strzelic z sd idz sobie na ankh ustaw drogiego chara i strzel sobie z sd i zobacz ze sie da.. akurat tam jest tak mapa a w niektorych miejscach mapa sie poprostu odsówa.

Co do tego Mojego pvp na isarze:< pod domkiem dostales sd schowales sie do domku wpadlem za 2 minuty i dostales sd i morta i padles:[

po 2 skaczmy juz ten temat.. komentujcie Filmik

~edit dwik

Podaj name na kyrze

:)

Telikss
28-03-2006, 20:31
Damian <3 Evul <3 Majcher <3 Bełchatów <3.Co do dwika- 65 rp ,jesli chcesz ,odnajdz.Tego chara tez kupiles? :D Aha a co do tych botow to tez nigdy nieuzywales ?;>.Przepadnij ,mam nadzieje ze sie kiedys spotkamy na jakims servie ;].Jeszcze z nikim sie niespotkalem (do tej pory)kto by mnie po 1,5 roku "przyjazni" oj**al .Gratz.Ty byles pierwszy.To pod domkiem to byl Kamil Lysy ;(.

Gl in Thoria.

Mitu'so
28-03-2006, 20:47
65 Rp:[ Podaj Name:]