Pokaż pełną wersje : Full Server vs UE
rasielin
06-07-2004, 12:06
Hehheeh..... Po tje historyjce jeszcze się śmieje. No więc jak muj kolega miał Pacca a drugi Facca. To wiecie o godzinie 18 00 ten z faccem nie mugł sie dostac. No to powiedział temu z paccem żeby się lognął i walnął UE przed dp to sie miejsce zwolni :P (oczywiście zartował). Ale tamten myślał, że on muwi serio i Krzyknął "Free p-set's" No i 20 noobów się rzuciło ..3...2....1..*****vo gran mas vis. I odrazu się miejsce zwolniło :D
Hhehe co o tym myślicie;p
Pasorzytek
06-07-2004, 12:15
dobre bardzo dobre
Dwimenor
06-07-2004, 12:25
GRATZ
I ten gościu z Paccem pewnie dostał red skulla. Ale czego sie nie robi dla przyjaciuł.
Nie tylko red skulla co bana :P
hahhaahahha
dobry koles
ryzykować bana na paccu :D
A niemógł poprostu zastraszyć paru nOObów aby się wylogowali :P
Tak było by prościej i bez Skulla :)
Andy ognisty
06-07-2004, 13:43
swietna historia ale to dopiero jest przyjazn tylko szkoda ze za ta solidarnosc dostal bana ;)
Master magi
06-07-2004, 13:44
Hehehehe dobre.Ja zawsze na non pvp jak nie moglem wejsc to msg do kuzyna z paccem zeby falszywe dane jakeigos konta na trade krzyczal.I to dzialalo 8o
.roche przegioł ban conajmniej na tydzień jednak nOOby
się do czegoś przydają ;) to fałszywymi kodami też dobre.
Oryginalnie dodany przez karat
.roche przegioł ban conajmniej na tydzień jednak nOOby
się do czegoś przydają ;) to fałszywymi kodami też dobre.
30 dni i od razu kick po zabiciu zdaje sie 9 osoby danego dnia.
Pozatym wiem czemu ostatnio na Secura na trade ludzie co chwile kody spamuja, ale to nie dziala poniewaz jesli widzisz czyjes kody to jak najszybciej sie logujesz na account na www zeby zmienic kody a nie na postac z ktorej zaraz i tak cie kicknie bo sie zaloguje ktos kto wlasnie zmienil kody na stronie.
a ja szczerze watpie ze zabijajac "kilka" osub twoj kolega wbil sie na server pewnie jeszcze z 300 faccow w tym samym momencie prubowalo si wbic na server a i tak co z tego ty sie wbiles a kumple 30dni bez tibi
Na jakim to serverze bo ja bym mu placil jak by mi tak miejsce zwalnial :))
bardzo fajne gratz
Titania> Uniria> 8lvl> 36/36 i rosnom (do 60/60 a potem exp)
Warloczek
09-07-2004, 14:57
Ciekawa historia...
Szkoda tylko tych nOObów poszkodowanych przez UE...
Ale sami sięo to prosili wychodząć...
Co do zastraszania ludzi...to pewnie ten zastraszony schowałby się do depo.....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.