zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Szymon Majewski Show

Inter Slayer
28-03-2006, 01:24
skomentujcie mi dzisiejszy program szymna po prostu był w skali 1/10 miał 10/10 najlepsze był filmik o balcerowiczu i flinstonach kto ogłada mógł się pośmiać lub ten co z budki suflera mówi ja bym se z torby strzelił a wy jak komentujecie ten odcinek dla mnie był cool ;)

Kamlot De'Kapy
28-03-2006, 08:32
PISanka ^.^
Uwielbiam to ogladac... a w szczegolnosci Rozmowy w tłoku :cygaro:

Bofedojo
28-03-2006, 09:09
;D wczorajszy odcinek, wedlug mnie byl jednym z lepszych :P
Flinston-Balcerowicz roxx :D ;D
Rozmowy w tloku nie byly, az tak smieszne :P (lepsze bylo jak byl Rydzyk, albo jak Lepper jest :P), ale ogolnie bylo cool ;)

Noro
28-03-2006, 09:37
Jak dla mnie każdy odcinek Szymona jest śmieszny:p
Swietne było to jak wczoraj w "Końca nie widać" Cugowski rozbił tą PISanke

P.S
Szymon Majewski Show ROX!!

Aggro
28-03-2006, 10:18
:] :D Hail Szymon Majewski Show! Wczorajszy odcinek to po prostu beka...
Za mocne! PISanka.... ][_ ([]) ][_ xDD Pożyczycie 100 złotopolskich? :P
Oby tak dalej Szymonq! xDD8o B) :cygaro: :) :faceoff: :p

Olorion.
28-03-2006, 11:11
10/10?

mig <3 jego komentarze ;d

Inter Slayer
28-03-2006, 15:56
a dla mnie były najlepsze te odcinki gdzie był rydzyk i ten wczorajszy z flinstonami i z pisanką

Rodghar
28-03-2006, 17:03
Wczorajszy był super!!
Pozatym lubię jak są Lepper oraz Marcinkiewicz(YES YES YES) :D

Thimburd
28-03-2006, 17:19
Oglądam, to prawda. Fajny program, można się pośmiać z naszych "kochanych" polityków. Ciekawe filmiki, żarty rozmowy i wogóle.
Ale jakoś ten ostatni odcinek nie był najlepszy. Dałbym mu 5/10 (jeśli 5 miałaby być średnią jako średnia dla tego programu, nie ogólnie dla tv). Najlepszy chyba był 1 z nowej serii, albo jakieś ze starej.

Tutaj macie do ściągnięcia WSZYSTKIE "Rozmowy w Tłoku" oraz jakieś fragmenty (filmiki, żarty, początki programu): http://www.rozmowywtloku.yoyo.pl/

Pogromca pk
28-03-2006, 18:25
Najlepsze są "Rozmowy w Tłoku" i gośc parodiujący Marcinkiewicza, Leppera, Kaczynskiego, Giertycha i Cimoszewicza. Ma talent! Ostatni odcinek nie był najgorszy, ale byly ciekawsze. Stużynska była strasznie nudna...

Aval'yah
28-03-2006, 18:31
A ja wczoraj przegapiłem >:-[ A podobno był niezły odcinek. ;< Nic to, obejrze se powtórke w weekend.Ale ogólnie program jest zajeurwałbisty, "Rozmowy w tłoku" ownują na całej linii ;d

@down
ehmm.. Monty Python zgoda. Ale Jackass? Litości, oni tam szczają na śnieg a potem go zjadają ;f I to wg ciebie nie jest żenujące? ;p

Arrivald
28-03-2006, 18:34
Hmm.. Wypowiem sie ogolnie o calym Show, nie o konkretnym odcinku. Moim zdaniem gosc jest na swoj sposob zenujacy, w bardzo negatywnym tego slowa znaczeniu. Dobra, jeden na dziesiec zartow mu wychodzi, zasmieje sie raz czy dwa podczas programu, ale co z tego? Ludzie sie zachwycaja tandetnymi dowcipami o politykach a pewnie nawet nie widzieli na oczy Monty Pythona, lub byle jakiego Jackassa. Ostatecznie stwierdzam ze Majewski Show nie jest tragiczny, ale znam 1000 innych zrodel o wiele lepszego humoru i nie ma sie czym podniecac.

P.S. Reklama o Rydzyku wzorowana na Mastercard wymiata, to jest wyjatek ktory smieszy mnie ostro ;) : http://www.akuku.pl/link_frameset.php?strHref=http%3A%2F%2Fyoutube.com %2Fwatch%3Fv%3Dm9icaIQ13j8

Caer
28-03-2006, 20:23
@Up:
Jeśli Majewski jest żenujący, to nie wiem jacy są goście w "Jackass"...

@Topic:
Fajny program, pośmiac się można ;]

Krzesław
28-03-2006, 20:51
Mi sie bardziej podobał odcinnek 2 tygodnie temu jak był Maciej Stuhr i Iwona Pawlovic, montaż pantomimy z Louisem De Finesem i Miśś Rosji :p bo ta wczorajsza Miśś taka sobie była, natomiast podobały mi sie Rozmowy w Tłoku.

Szczególnym znawcą SMS nie jestem wiec nie oceniam w porównaniu do poprzednich;)