Pokaż pełną wersje : Ban
Podobno Criminal Record znikają po 6 miesiącach.Od mojego ostatniego bana mineło wczoraj dokładnie 6 miechów(dostalem bana 27 wrzesnia)wchodze na my account a tu criminal record dalej.Może to jest jakis bug albo cos zalzy mi bardzo bo chce sobie wyrobic tutora.
mi sie zdaje ze musisz do dokladnej godziny pcozekac...
Dzięki bardzo,a jak ma sie 2 bany tzn jeden cr trwa juz 3 miechy i sie zrobi drugiego,to trzeba czekac około 9 miechow czy tak jak ze skullem znowu sie przelduza na 6?
b) Oczyszczanie Criminal Recordu
Wpisy w criminal recordzie zostają automatycznie usunięte na początku miesiąca po upływie okresu 6 miesięcy od ostatniego wpisu. Jeżeli jednak w tym czasie pojawią się nowe przewinienia, czas ich usunięcia zostanie ponownie wydłużony, i ponownie będziesz musiał czekać kolejne 6 miesięcy. Tak długo jak w criminal recordzie znajdują się jakieś wpisy, nie będziesz mógł ubiegać się o pozycję tutora.
Tu pisze że 6 miechów-.^
Tibia.pl-Menu-Manual-Criminal Record-Punkt b
Rethfing on Aldora
28-03-2006, 20:53
Przecież dokładnie pisze, że się przedłuży criminal record, więc nie wiem na czym polega Twój problem :S
Jak chciałes zostac tutorem to nie trzeba było rozrabiać 8o
Może to jest jakis bug albo cos zalzy mi bardzo bo chce sobie wyrobic tutora.
Po 1. O tutorze taki noobek jak ty może sobie pomarzyć ...
Po 2. Wątpie, żeby dali tutora komuś kto non-stop dostaje bana ...
Mogrim Korotir
01-04-2006, 19:45
Criminal record zostaje wyczyszczony po 180 dniach od ostatniego wykroczenia. Tak wiec jesli w miedzy czasie nic nie przeskrobałes, criminal record powinien niedlugo sie wyczyscić.
Tehshiat
01-04-2006, 20:37
(...)krodkich(...)
mniemam że chodziło o krótkich.
Po 1. O tutorze taki noobek jak ty może sobie pomarzyć ...
Po 2. Wątpie, żeby dali tutora komuś kto non-stop dostaje bana ...
po 1 Sam jstes Noobek i powiem ci tyle że już zdałem;]
po 2 Tak jak up dostalem juz ten tytuł;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.