Pokaż pełną wersje : Jak latwo zdobyc kasior z nooba!!!
Link:
http://rapidshare.de/files/16620402/NOOB.rec.html
:D :D
Latwa kasa.
Jak łatwo newbie może stracic kasior na rzecz n00ba!! <---prawda xD
Venderer
28-03-2006, 14:37
Raczej powinno się to nazywać "Jak łatwo newbie może stracic kasior na rzecz n00ba" -.^
A co sam sie na to nabierales??:faceoff:
heh jest roznica miedzy n00bem a newbie >.< jezeli ty jej nie zauwazasz to jestes tym 1;p
2x up (po prostu pan up mnie wyprzedził ;<):Nie. On po prostu ma na myśli, że Ty nabierasz biednych newbie (nie wiem jak - nie oglądałem, ale jak znam życie to na slime...) okazując w ten sposób swoje noobostwo. Oczywiście Ty będziesz teraz przeświadczony, że ktoś mi tak kiedyś zrobił... otóż nie.
JEŚLI obejrzę to editnę...
masz podniete ze nabierasz niewbie??
zal mi ciebie naprawde
jesli juz chcesz miec film to zachowaj go dla siebie a nie dawaj na forum
Na filmie mój noobchar ,a ja nabieram zeczywiście newbie. Pokazuje tylko sposób na kase editne zaraz tytul jak sie da xDX(
Venderer
28-03-2006, 16:15
A co sam sie na to nabierales??:faceoff:
Naszczęście jak byłem jeszcze newbie, nie trafiłem na żadnego n00ba jak ty, więc nie miał mnie kto wkręcić.
Wracając do sprawy nie masz się czym chwalić, ale pewnie oszukując nowych graczy czujesz się duchownie spełniony.
Dream Angel
28-03-2006, 19:20
I co w tym śmiesznego? X( Jeśli się podnieciłeś to wyjdź z tego forum. Zamknij okno przeglądarki. Wyłącz komputer. Wyrzuć go przez okno. I nie wracaj.
Jeśli nie potrafisz odróżnić różnicy co to noob a co newbie to raczej jesteś tym pierwszym.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.