zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 16:19 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!

Legendarny Banita
28-03-2006, 17:25
16:22 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again. Ahhhh... Orshabaal nareszcie sie pojawia na Morganie... Lepiej opusccie Edron.
Zastanawiam sie, czy Nizahe Inferno wraz ze swoja gildia rusza na tego okrutnego stwora ;] Ma ostatecznie duzo hp, dobre skile, ale jak to bedzie to nie wiadomo.

Meros Finox
28-03-2006, 17:32
Kurde zrobilem niepotrzebnie nowy topic:P M<i sie wydaje ze nizahe wraz z ananduminem (czy jak on sie tam zwie) zblokuja orsha! Demon legs plx

Legendarny Banita
28-03-2006, 17:40
Raczej watpie, Anandumim ma za niski lv, a Nizahe ma 149 ek wiec raczej on by sie nadawal do bloczenia, a pozatym wezmie tylko ze 4 ziomow ze swojego "Fire" I pojda huncic ;p

Meros Finox
28-03-2006, 17:42
ciekawe co wypadnie...znowu napewno two handed sword, kilka gp i jakis szit;/

Cristiano Lisek
28-03-2006, 17:44
Na Chimerze dzisiaj był Orshabaal i nikt sie nie podnieca z tego powodu. Draxido zabił tego stwora a loot to talony i troche gp ;p. Szkoda było zachodu jak na taki loot ;p:faceoff:

ripper
28-03-2006, 17:46
@up
Nie rozumiesz, że zabicie Orsha jest satysfakcją nawet bez lootu? W końcu to najpotężniejszy potwór w grze.

Meros Finox
28-03-2006, 17:46
ale w koncu jest uciecha ze sie zabilo takiego stworka:)

Edit:

@up
byles szybszy xD

Legendarny Banita
28-03-2006, 17:48
Na Chimerze BYL
na Morganie JEST
i jest to ciekawa sytuacja, poniewaz gildia najlepsza "FIRE" w ktorej jest ow Nizahe Inferno bo nie wiadomo czy sobie poradza... Moze bedzie MLS albo DSL nie wiadomo... Czekamy na dalszy rozwoj akcji... Obiecuje, ze pojawia sie screen shoty w tym temacie, ale kiedy, nie wiem... (A i powiedzcie jak sie umieszcza kk? ;p)

Cristiano Lisek
28-03-2006, 17:48
Jakbym miał pacca i był na Edron a tu przede mną orshek wyskakuje to by było ze mną krucho:o

ale jak ktoś biegnie go zabić to myśli o tych rarach jakie wypadna a tu pare gp wyskakuje. Ale Draxido i ekipa z tego co wiem nawet się nie spocili ;p

Adges
28-03-2006, 18:00
no nie wiem orshbaal to nie jest guwno jakies

Meros Finox
28-03-2006, 19:42
Orsh nie zyje, ale ktos zaj*bal loot -.-

Tasiorstrasz
28-03-2006, 19:47
lol ..... ^^ jest jaksi filmik z pobliza/od blokera?

Meros Finox
28-03-2006, 19:50
narazie nie ma bo sie piorą ^.-

Legendarny Banita
28-03-2006, 19:59
Dokladniejsze informacje:
*Orshabaala blokowal Nizahe Inferno (jak sie spodziewalem)
*Lali go wszyscy, ktorzy mieli wysoki lv i nie bali sie deda
*Oprocz nich czaili sie nOOby niskie lvle, ktorzy po smierci Orshabaala bili sie o zwloki
*Sa dwie wersje na temat lootu: Albo go nie bylo albo jakis nOOb sprzatnal go przed nosa

-------------------------------------------------------------------------
ALE JAKI BYL LOOT WIE TYLKO CIPSOFT I TEN PAN NA GORZE...

P.S z tymi obiecanymi screenami narazie jest cienko... ale postaram sie dostac!

Z tymi danymi to roznie jest, bo dostalem je od jednego kolegi co mial innego nOOba na edron. Na dokladniejsze i pewniejsze informacje narazie trzeba poczekac...

Lasooch
28-03-2006, 20:08
Dokladniejsze informacje:
*Orshabaala blokowal Nizahe Inferno (jak sie spodziewalem)
*Lali go wszyscy, ktorzy mieli wysoki lv i nie bali sie deda
*Oprocz nich czaili sie nOOby niskie lvle, ktorzy po smierci Orshabaala bili sie o zwloki
*Sa dwie wersje na temat lootu: Albo go nie bylo albo jakis nOOb sprzatnal go przed nosa

-------------------------------------------------------------------------
ALE JAKI BYL LOOT WIE TYLKO CIPSOFT I TEN PAN NA GORZE...

P.S z tymi obiecanymi screenami narazie jest cienko... ale postaram sie dostac!

Loot jest generowany losowo, więc tego cipki nie wiedzą - wiedzą tylko co MOŻE w nim być.

Legendarny Banita
28-03-2006, 20:27
Loot jest generowany losowo, więc tego cipki nie wiedzą - wiedzą tylko co MOŻE w nim być.
No ale moze nie byc loota nie?
A pozatym sam jestes trapez, Lasooch
a jakbys czytal to na dole to byts widzial ze nie wiadomo jak to bylo

P.S Jesli jest ktos kto byl wtedy na Edron niech opowie sytuacje
I niech juz nikt nie pisze czegos czego nie jest pewny (np. Nizahe Inferno lizal sie z demonem -.-)

Meros Finox
28-03-2006, 20:33
Ja moze wstawie jakies fotki, bo moj kumpel byl tam na Edron.

btw. Moj kumpel to debil idzie swoim main charem(27 drut) i mowi mi ze nic sie nie stanie bo ma 3 bp uh...ale nie zdazyl sie nawet uhnac kiedy demon w niego wpier**lil. Pozniej znowu sie zalogowal i go orsh dednal...Profesjonalne noobostwo^.-

Glin
28-03-2006, 21:26
O ile mi wiadomo lootu nie bylo. Nie mialem czasu zorientowac sie w sytuacji bo lurowalem Orshabaala noob charem, a gdy sie przelogowalem to wskoczylo over~~ i bardziej zajety bylem bieganiem miedzy nimi niz mysleniem co tam wypadlo z bosa demonow.

Ale wielkie GZ dla Niz i ludzi ktorzy przyczynili sie do tego wyczynu (naprawde na morganie to byl duuuzy wyczyn).

Legendarny Banita
28-03-2006, 21:31
Teraz czekajmy na screeny i kogos, kto zda sprawozdanie z tego wydarzenia..

Jeszcze fotki sie wstawi, link do filmu itemat mozna zamknac...

Goox
28-03-2006, 21:51
ostry roltf bylby gdyby loota za***al jakis 6 lvlvlvlvvl;ds;dd;d;dd;;d;d;dd

Meros Finox
28-03-2006, 21:54
Z pewnych żrodeł wiadomo mi, ze Nizahe nie kamerowal =/ Trayiel powiedzial, ze nikt oprocz Nizahe nie wie co wypadlo z Orsha~ poniewaz po zabiciu go Nizahe zwinął loot schowal go do skrzynki w swoim domku i znikł....naprawde nie wiem co o tym sądzic....a moze wypadl TH?;)

Lasooch
28-03-2006, 21:57
No ale moze nie byc loota nie?
A pozatym sam jestes trapez, Lasooch
a jakbys czytal to na dole to byts widzial ze nie wiadomo jak to bylo

P.S Jesli jest ktos kto byl wtedy na Edron niech opowie sytuacje
I niech juz nikt nie pisze czegos czego nie jest pewny (np. Nizahe Inferno lizal sie z demonem -.-)

O co chodzi z tym trapezem? o.O?

Ja napisałem coś pewnego - cipki nie wiedzą, jaki był loot (cipki - cipsoft, jeśli ktoś nie wie, w co wątpię:P). Tak jak mówiłem, mogą wiedzieć co mogło być, ale jeśli nikt z nich nie otworył owego Orshabaala, to loota nie znają.

Legendarny Banita
28-03-2006, 22:13
Ty sie Lasoch czepiasz kielbasy, wez idz, ty masz kaca, a po zatyym zasmiecasz... Trza cie zbanowac...

Ehh Nizahe mogl chociartz powiedziec co bylo, a nie tak chowac... Trza go urabac xD Ale spodziewam sie ze to byl jakis rar, ale nie thunder hammer. Sadze ze tam byl magic long sword...

Meros Finox
28-03-2006, 22:34
Teraz mozna wymieniac wszystkie rary...ja osobiscie uwazam, ze jest to great shield^^

Leefoo
28-03-2006, 22:46
Hehe, ja stawiam na warlord sworda/great axe ;) . Na rl-chacie była jakaś plotka o d legach ale kto wie na ile to prawda ;p .

Jojo Ninja
28-03-2006, 23:19
Ja stawiam na nic :)

~Yours Jojo

Vandoz
28-03-2006, 23:20
Aff. Nie ma filmiku?? Widziałem jak leli osrhaballa, a Senoth sam mówil gosciowi obok stojocemu ze filmik kreci :P . Pytam ludzi i nikt nie wie o loocie ;( . Ale orsh slabo walil. MAX to co z tego widzialem to bylo 600+.
Wydaje mi się ze gdyby z orsha byl SWIETNY loot to by shootzerzy sie pokusili na niego :)

Meros Finox
29-03-2006, 17:40
Razem z kumplem pytalismy sie Ahazina jaki byl loot. oto rozmowa(nie podale nicku kumpla):

14:20 Ja:Hiho. Do you know what's the loot from orshi?
14:21 Ahazin:ye;p
14:21 Ahazin:can't tell it
14:21 Ja: Why? This is some kind of secret?
14:22 Ahazin:ye;p

Nie chcial powiedziec, bo to tajemnica...co jest grane czemu nie chca zdradzic loota?

Leefoo
29-03-2006, 18:23
Jeśli nie chcą zdradzić to jest to albo jakiś zajefajny rare, albo po prostu nic nie wyleciało ;p . Moze soft boots xD (nie no, joke ofkorzz ;) )

BTW. Na erig.net już są statystyki ze wczoraj. Orshh zabił u nas 181 osób xP . To i tak lepiej niż na Forterze gdzie padło aż 348 osób :P .

Empenino Korir
29-03-2006, 19:31
Orshabaal jest jak Anihilator w sumie... Potrafi robić kombo za ponad 1500+ Hp i jeszcze te jego przywołane Demony na karku - to już coś...:cygaro:

Barnabhinio
29-03-2006, 22:03
Loot z Orshabaala to Demon Legi(tak sadze po poscie Saweh on Morgana :"its red arm 9 and very cool as legs " > http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1173939 < [17 post]), czyli z punktu widzenia kolekcjonera swietny loot, dla "expera" gorsze od Golden Legow. Tak czy siak niezly item.

Legendarny Banita
29-03-2006, 22:17
Hmmmm... Ciekawe.
Ja sie pytalem Nizahe Inferno pod pretekstem kupienia blue robe, ale nic nie odpowiedzial. Byc moze.

Barnabhinio
30-03-2006, 20:10
Chyba z tymi demon legami to nie do konca prawda, dzisiaj porozmawialem z Sawehem:

18:47 XXX: Is that true about demonlegs from Orshabaal?
18:47 Saweh on Morgana: no
18:47 XXX: :(
18:47 XXX: can You tell me what was the loot or it's a secret?
18:48 Saweh on Morgana: its a secret

XXX to oczywiscie moj wyciety nick ;)

Jest oczywiscie mozliwosc ze Saweh wczoraj sie wygadal i Nizahe kazal mu wszystko odkrecic, jednak ja wierze Sawehowi...

Legendarny Banita
31-03-2006, 22:24
Nie wiem czemu to ukrywaja. Jak ja bym ubil Orshabaala to bym nie robil tajemnicy.
JESZCZE GO ZABIJE :P

Zala Milis
31-03-2006, 22:46
Nie wiem czemu to ukrywaja. Jak ja bym ubil Orshabaala to bym nie robil tajemnicy.
JESZCZE GO ZABIJE :P

hmm... dlaczego ludzie nie ujawniaja ze maja jakis super loot (jak maja).
otorz jakbys sie pochwalil przed grupa ludzi uzbrojonych w sdki to bys do domu nie doszedl (chyba ze od templa). po prostu bloker lootnol cos fajnego a teraz sie obawia hunta, naturalne.

Cortez Blackheart
31-03-2006, 23:08
hmm... dlaczego ludzie nie ujawniaja ze maja jakis super loot (jak maja).
otorz jakbys sie pochwalil przed grupa ludzi uzbrojonych w sdki to bys do domu nie doszedl (chyba ze od templa). po prostu bloker lootnol cos fajnego a teraz sie obawia hunta, naturalne.

Po pierwsze:

Jezeli uwazasz ze Nizahe Inferno boi sie hunta z czyjejs strony na Morganie to mysle ze jestes w duzym bledzie i nie do konca wiesz jakie panuja zasady na Morganie ;).

Po drugie:

Po to sie nosi AoLa zeby w razie jak ktos cie atakuje i ubije nie stracic loota.

Po trzecie:

Gdyby wypadl jakis rare to nie wierze ze Nizahe by sie nie pochwalil, chyba ze wczesniej obiecal sie podzielic lootem z paroma osobami a teraz ukrywa ten rare zeby tego nie robic :> rly dunno.. hehe

Legiren
31-03-2006, 23:30
nie gram na morganie ale pewnie wypadl jakis shit i sie boi przyznac? a moze jakies dragon scale mail ? g helm? mozna wymieniac i wymieniac :P zyczylbym mu jakiegos rara wkoncu to orshabaal a tego potworka tak latwo nie mozna ubic;p

Szakal van'Thorn
19-04-2006, 15:25
http://img99.imageshack.us/img99/4783/uo00431ll7sr.jpg

Meros Finox
21-04-2006, 21:29
Cos sie nie postarałes z tymi demon legsami, bo zle wklejone i niewyraźne :)

Szakal van'Thorn
25-04-2006, 08:38
Cos sie nie postarałes z tymi demon legsami, bo zle wklejone i niewyraźne :)

Tempaku !! link do tego ss'a był postowany na trade chanelu , nie mam pewności ze to nie jest fake zamieściłem go tu jako ciekawostke.
Wiec nie oskarżaj mnie o to , że jestem autorem tego jpg'a skoro na tym ss'ie nie widnieje mój nick to po pierwsze .
A po drugie slaba jakość wynika najprawdopodobniej z tego ze jest to obrazek jpg może nie wiesz ale jakość obrazka jpg zapisanego ponownie w formacie jpg pogarsza sie wraz z kazdym kolejnym zapisem. (możesz to sprawdzic samemu o ile nie jestes bardziej tempy niż mi sie wydaje)
I jest to jedyne co może wskazywac na to ze jest to fake jeśli już by sie upierać przy twojej "teori spiskowej demon legs'ów Nizahe~".

Meros Finox
25-04-2006, 14:38
Tempaku !! link do tego ss'a był postowany na trade chanelu , nie mam pewności ze to nie jest fake zamieściłem go tu jako ciekawostke.
Wiec nie oskarżaj mnie o to , że jestem autorem tego jpg'a skoro na tym ss'ie nie widnieje mój nick to po pierwsze .
A po drugie slaba jakość wynika najprawdopodobniej z tego ze jest to obrazek jpg może nie wiesz ale jakość obrazka jpg zapisanego ponownie w formacie jpg pogarsza sie wraz z kazdym kolejnym zapisem. (możesz to sprawdzic samemu o ile nie jestes bardziej tempy niż mi sie wydaje)
I jest to jedyne co może wskazywac na to ze jest to fake jeśli już by sie upierać przy twojej "teori spiskowej demon legs'ów Nizahe~".

Lepiej spójrz na siebie >.<

A co do tego zdjęcia to napewno jest fake: Przyjrzyjcie sie mpa czy mms...wyglądają normalnie, a te d legi sa źle wklejone i w ogóle..

Szakal van'Thorn
26-04-2006, 17:47
Lepiej spójrz na siebie >.<

A co do tego zdjęcia to napewno jest fake: Przyjrzyjcie sie mpa czy mms...wyglądają normalnie, a te d legi sa źle wklejone i w ogóle..

Nie mam zamiaru z tobą polemizować bo jak już wspomniałem wyżej jesteś tempakiem.
A pozatym nie mam pewności ze to nie jest fake wiec nie bede sie sprzeczał ...a zresztą swoją opinię wyraziłem juz wyżej.
A ty sie tak nie stresuj bo w tak młodym wieku ośiwieć z tak błachego powodu to troche choojowa perspektywa :baby:

Meros Finox
26-04-2006, 18:01
Nie mam zamiaru z tobą polemizować bo jak już wspomniałem wyżej jesteś tempakiem.
A pozatym nie mam pewności ze to nie jest fake wiec nie bede sie sprzeczał ...a zresztą swoją opinię wyraziłem juz wyżej.
A ty sie tak nie stresuj bo w tak młodym wieku ośiwieć z tak błachego powodu to troche choojowa perspektywa :baby:

Nie mam powodu aby się denerwować. A co do tej fotki to trzeba było powiedzieć, że to nie twoja bo jak ją dalesz na forum to raczej ludzie myśla ze jest twoja...Porównaj sam Demon Legi z inną grafiką - Od razu widać, że inaczej wylądają

Pozdrawiam,
tępak.

Szakal van'Thorn
26-04-2006, 18:24
Nie mam powodu aby się denerwować. A co do tej fotki to trzeba było powiedzieć, że to nie twoja bo jak ją dalesz na forum to raczej ludzie myśla ze jest twoja...Porównaj sam Demon Legi z inną grafiką - Od razu widać, że inaczej wylądają

Pozdrawiam,
tępak.
Ten post utwierdził mnie w przekonaniu ,że jesteś jak juz zresztą wspomniałem tempakiem.
Po pierwsze pisałem ,że nie jestem autorem tego ss'a zeby ludzi o twoim iq nie wprowadzac w błąd.
A po drugie gdybym był autorem tego ss'a musiał bym mieć nick Nizahe Inferno .
Nie mówie w tym momencie o ewentualnych przeróbkach , które wskazywały by na to że jest to twoje upragnione fake bo tego mógł dokonać każdy o ile jest to prawda .
...Porównaj sam Demon Legi z inną grafiką - Od razu widać, że inaczej wylądają
Zapisz swoją fotke w postaci jpg otwórz ją za pomocą programu paint i zapisz ponownie w nie zmienionej postaci jako jpg i wtedy zobaczysz ze jakość jpg'a pogorszyła sie wtedy również może podlegać dyskusji czy w czasie robienia tego zdjęcia miałeś pryszcza na czole czy nie.

Meros Finox
26-04-2006, 21:36
Owszem, ale gdybym zapisywał to ciągle jako jpg to by pogorszyła się jakość całego zdjęcia a nie tylko pewnej jego części. Chyba pora zamknąć ten temat, bo i tak do niczego nie prowadzi.

Apropos musisz od razu pisać takie złośliwe komentarze? Wiem ze moze zle zrobilem myslac ze to twoje foto ale czy musisz od razu besztać mnie takimi komentami? Pozdro~

Szakal van'Thorn
27-04-2006, 07:42
Owszem, ale gdybym zapisywał to ciągle jako jpg to by pogorszyła się jakość całego zdjęcia a nie tylko pewnej jego części. Chyba pora zamknąć ten temat, bo i tak do niczego nie prowadzi.

Apropos musisz od razu pisać takie złośliwe komentarze? Wiem ze moze zle zrobilem myslac ze to twoje foto ale czy musisz od razu besztać mnie takimi komentami? Pozdro~

sorry wylewny jestem bo mnie boli jak ktoś posądza mnie o coś czego nie zrobiłem

Luthi
27-04-2006, 08:04
Kolo moze nie zrobił tego fejka... przeciez mozliwe, ze na trade mogl sie pojawic.
Co prawda ze wygladaja marnie, ale "impossible is nothing".

LOOTEM KTóRY NAPRAWDE WYPADL Z ORSCHIEGO BYLA RóżDKA HARREGO POTTERA!
rotfl :D

Jak bloker zgarnął lota to macie 'frytki', ale poczekamy moze za jakis czas wystawi tego "rarka" w domku. Mi sie wydaje ,ze oni robia MISTYFIKACJE, niczego nie ma, a niby jest i wielka tajemnica.

Cedric
27-04-2006, 21:33
zanim of to zdradzi to ludzie nowe itemy zaczną wymyslac, a jak sprawa ucichnie to nam to powie
@up
ja jednak mysle ze to pierwszy zeszyt Hermiony^^

Radament Hellfire
27-04-2006, 21:45
Proponuje zamknac ten temat i wszystki posty ktore chcecie tutaj zamiescic piszcie najlepiej do Wydarzen z Morgany

Shocker
13-05-2006, 18:00
osobiscie podziwiam Nizahe inferno i all co byli na orshu to wymaga duzych umiejetnosci i wielkie gz dla tyh panów ewentualnie pań(niewiem)
I am a Adi Wyslannik natury or Szoker
Pozdro all zioms z morgany

Feyzzy
27-06-2006, 14:36
Nie chce przerywac tej milej konwersacji (lol z kad ja takie slowa znam :D) no ale jak na moje oko (bo gralem duzo na otsach) to te legi nie sa wcale jakies gorsze pod wzgledem grafiki (jak juz mozna sie przycezpic ze sa ciut ciemniejsze) i uwazam ze to moze byc prawda ale coz .... kazdy ma swoje zdanie.

B) Pozdro 4all B)