zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ocera

Peace Full
29-03-2006, 00:52
Siemka.Przeglądając forum niezauważyłem wzmianek o niedawno powstałym serverze Ocera,który moim zdaniem został opanowany przez obcokrajowców.
Dlatego tez własnie w tym momencie skillując postanowiełm stworzyc nowy temat o tym serverze.Polaków grających na tym serwerze prosze o wypowiadanie sie szczególnie cen obowiązujacych na tym servie.

P.S. Chociaz mało osób gra na tym servie mam straszne lagi, nie majac ich na zadnym innycm servie(tylko w niedziele).Czy wy tez macie lagi???

Drakkeinen
16-06-2006, 20:15
Ja zacząłem gre na Ocerze. Calkiem tu milo i przyjemnie xD troche trzeba bumpnac ten temat, a wiec wszyscy gracze z ocery dajcie o sobie znac !

oliwierpl
17-07-2006, 09:50
Jak zobaczyłem ten temat to odrazu sie zarejestrowalem. ;) Na ocerze jest dosyc fajnie wczesniej gralem na balerze ale wszyscy kumple sie przeprowadzili na ocere i no i ja tez. Bo co mam sam siedziec? A tera znowu mnie zdradzili bo wszyscy na seqiuze graja X(

Ozzie Vis
18-07-2006, 13:09
Daje o sobie znać.

oliwierpl
10-08-2006, 09:54
ej zauważyliście że na ocerze jest bardzo nuuudno!!!! nawet wojny gildii zadnej nie ma ;( i jest tylko 1 gildia polska!!!! X( o kur** ale ludzi daje o sobie znac xD

Pawsken
27-10-2006, 15:59
ej zauważyliście że na ocerze jest bardzo nuuudno!!!! nawet wojny gildii zadnej nie ma ;( i jest tylko 1 gildia polska!!!! X( o kur** ale ludzi daje o sobie znac xD
I jest Fajnie że niema wojen gildi jest spokojnie i można sobie lvl ponabijać:Dtyle że chodzi tu paru noobów(niebende wymieniał imion)

Slivi
27-10-2006, 17:01
Pawsken dobrze gada. Jak chcecie wojen itp to zapraszam na Xerene tego wszystkiego tutaj jest pod dostatkiem.

Cieszcie sie tym ze macie tam spokuj :]

Pawsken
11-11-2006, 00:35
Pawsken dobrze gada. Jak chcecie wojen itp to zapraszam na Xerene tego wszystkiego tutaj jest pod dostatkiem.

Cieszcie sie tym ze macie tam spokuj :]
Przydała by się jedna wojna żeby Cała rodzinka Le'Darków się wyniosła z Ocery bo już oni zadużo się panoszą tu:evul:

Adii Getes
11-11-2006, 01:42
Czy nie ma wojen? Ostatnio przyjaciele z mojego servera ktorzy mają postacie na serverach przegrali jedną wojne. Mam na myśli: Intact Mage, Venon Yep, itp.
Czy nudno jest bez wojny? Na waszym miejscu od razu uciekłbym z tego servera, jest on w pełni opanowany przez brazylijczyków - Czyli długo tam nie posiedzicie.

Pawsken
29-11-2006, 18:10
Dopiero zaczeła się wojna piomiędzy dwoma najlepszymi gildiami:Bross Forever vs. Broters of Peaces w miarę możliwości będę aktualizował ten temat...