Pokaż pełną wersje : ~~only Keltera~~
Witam! Na Kelterze dzieje się ostatnio coraz więcej i chciałbym żebyście pisali tutaj wszelkie newsy/pogłoski :) Może ja zacznę... 2 najlepsze gildie to popstar i trevours (podobno wojna wisi w powietrzu)! Jor'sam ma najwyższy lvl ... podobno polak :faceoff:
Keltera jest to beznadziejny swiat, poniewaz jest zlokalizowany w USA. najwiecej jest tam br i szwedow
Jest tam dużo br... a szweda jeszcze nie spotkałem ... po co ten post ??
SobaGibon
29-03-2006, 21:56
Dobze ze jest w USA poniewaz w dzien nie ma duzo graczy :|
Takk Jor to polak :P I nawet chcial zebym doszedl do gildi ale poweidzialem ze musze miec wyszy lvl... :P
A tak naprawde to anwet niezl yswiat.. ale ostanio mam lagi to dzisiaj nie gralem...
Mission Arz
03-04-2006, 10:42
Ja sie coraz częściej zastanawiam czy nie zagrać sobie na Kelterze, ale obawiam się tych brazylijczykówX( .Z moich doświadzczen wynika że słabo znają eng i nie przepadają za Polakami.Toxic przybliż mi bardziej obecną sytuacje plax.:baby:
Na tym serwerze nie ma rasizmu... Brazylijczycy średnio znają angielski z większością się dogadasz. Zdażają się takie przypadki, że na trade piszą po portugalsku :( ceny idą w dół. Jor'sam ustalił pricelist (jak znajdę to umieszcze).
Keltera jest to beznadziejny swiat, poniewaz jest zlokalizowany w USA. najwiecej jest tam br i szwedow
Bez obrazy ale wyglądasz mi na Idiote, ponieważ nie urzywasz mózgu. Najwięcej tam masz pustki i takich takich.
Świat może być beznadziejny, ponieważ zostanie zmonopolizowany przez jakiś patałachów, a co za tym idzie, nienadający sie do grania na stałe. Jeśli jesteś nacjonalistą to idź bić głową w mur, czasem pomaga.
Sixon of Lucera
20-05-2006, 15:35
Dobze ze jest w USA poniewaz w dzien nie ma duzo graczy :|
Takk Jor to polak :P I nawet chcial zebym doszedl do gildi ale poweidzialem ze musze miec wyszy lvl... :P
A tak naprawde to anwet niezl yswiat.. ale ostanio mam lagi to dzisiaj nie gralem...
buahah bez jaj ! polak mowiacy po brazylijsku hauaha xd a tak nawiasem :
Jor'sam grał na pytherze : Coronel Green
i aktualnie ma 4 ownerow;p
Lol... czyli wszystkie swiaty amerykanskei sa beznadziejne?... to niemieckie sa do dupy -.-
Szkoda ze Tibia nie jest juz gra dla przyjemnosci, lecz ciaglym rozgladaniem sie za power abuserami ktorzy czychaja na nas za rogiem.. Lubie nowe swiaty [np. Keltere], poniewaz jest na nich rywalizacja, a ja lubie rywalizowac.. Lubie wbijac skille i patrzec jak zostawiam reszte w tyle, jest jednak druga strona medalu.. gdy ktos lepszy czuje ze jestem w stanie mu zagrozic, skutecznie temu zaradza mordujac mnie.. To przykre ze nie morduje sie juz za kradzieze, exp stealing, spawn blocking i rozne inne chamskie zachowania, ale za bycie coraz lepszym...
Gram jednak dalej, i staram sie wyciagnac z gry przyjemnosc pomimo tych incydentow :)
Niech wojna zacznie sie dopiero wtedy gdy ktoras z gildii bedzie chciala zawladnac serwer.. a Ci ktorzy zwycieza, niech znow pozostawia anarchie..
Ja takze zaczynam wlasnie gre na kelterze, i z tego co widze wcale nie jest zle :)
no coz.. widze ze temat czeka smierc naturalna powolnym tepem.. szkoda, bardzo fajny swiat... :/
Temat ucichł :P
Muszę przyznać że gram na Kelterze i ceny wydają mi się bardzo wysokie. 6k za bp UH...to dużo...
Gaucho10
19-01-2007, 23:07
Witam !!
Właśnie zacząłem grę na Kelterze i muszę przyznać że świat nawet ciekawy :] Mówicie że tutaj żądzą Brazylijczycy ? Jeżeli tak to my Polacy powinniśmy pokazać na co nas stać :] dlatego trzeba expić oraz ten temat trochę rozwinać. Podajcie swoje nicki to bedzęmy grali razem :]
Alucard89
21-01-2007, 14:41
Witam,
Dam 18k na Kelterze wzmamian za kase na Arcani(eq również wchodzi w gre).
tez ostatnio zoaczelem swoja przygode na kelterze bo na mojej askarze lagi :( tzn bardziej pomagam dla kumpla na poczatku jak mi sie spodoba moze sie przeniose na stale niestety nicku nie bede mogl podac :P
a co do brow to juz mi sie zdazylo wyrzucic paru z cave :evul:
@up
jakie to anime ? bo kiedys widzialem kilka episodow ale niestety zaczelem naruto ogladac a teraz bym sobie dokoncyzl
Alucard89
21-01-2007, 22:39
@rapco
Hellsing. Odcinków widziałem tego pare, głównie czytałem mange.
ludzie !! dajcie sobie spokoj z tym wywalaniem brazylijczykow.. to tez sa ludzie, tez chca grac.. po co mamy sie zrec, skoro mozemy spokojnie zyc obok siebie ?
Pisze zeby odswiezyc.. ktos gra wkoncu na tej kelterze czy nie ? to przykre ze zadnego polaka jeszcze tam nie spotkalem.. no ale coz, takie zycie :)
odświeżania nadszedł czas.
Chciałbym zaczac grac na tym srewrze mozecie cos wiecej powiec duzo PK PA bija polakow i ogolem jaki serwer chetnie bym tam sie przeniosl:baby:
Ja na Kelterze mam Rookstayera 21lvl :D
Swiata nie moge ocenic poniewaz jestem an rooku i nie wiem co sie dzieje na mainie :D
Własnie wczoraj załozylem postac :D o 18 i dzis juz 12 lvl mało pl ale na maine spotkalem dwuch to odrazu dali eq hehe :D super polacy a BR nic nie maja do polakow szacunek dla wszystkich :) zapraszam na Keltere
Grałem na Kelterze( Po kolei Sorek, knight, druid, paladin, knight i teraz nowa postać sorek myślę że tą zacznę grać i nabiję więcej niż 20 lvl zanim zacznę pk i dedać bez sensu) Fajny świat niestety dużo Brazylijczyków którzy do Ciebie gadają i nawet jak napiszesz po angielsku, że nie rozumiesz to dalej piszą po swojemu. Wśród polaków przyjazna atmosfera(ale wszędzie są czarne owce) Polacy często kumplują się z Brazylijczykami. Mój pierwszy sorek przestał istnieć gdy winien był plecak FF koledze i za każdym razem gdy miał pełen ktoś go zabił raz przed dp jak akurat patrzałem na forum, a drugi jak poszedłem do sklepu po jedzenie i dopadł mnie 149 ek Jakby co To Lyan Yume jestem ;]
@up jak sie nie afkuje to sie nie ma takich problemow :D
Wiem teraz będę się pilnować ale co najmniej raz na minutkę lookam na Tibie, a tu jak spojrzałem to za późno :( oczywiście to nie jedyna przyczyna tego że nim przestałem grać lista dedów była większa niż lvl ;]
Aha zapomniałem wspomnieć o Rookgardzie… Jak to na tej wyspie zawsze jest mnóstwo noobków… Ale tu znajdą się spoko ludziki. Z expienie na Bugach zapamiętałem 3 osoby w tym dwoje noobków i jeden fajny ludek. Jeden z noobków „leaveował” mi strasząc 130 RP xD drugi mnie chciał mnie od na rooku zabić. Trzeci mnie spytał kiedy skończę i poszedł… Questy takie jak mino hell są w miarę łatwe na rooku( przynajmniej mi się tak zdaje) Zazwyczaj przy wejściu jest pełno osób zagrzewających się do walki, a dzięki jak mniemam zasługą rookstayerów minosy w mino hell są zablokowane. W innych miejscach nie zauważyłem jakiegoś wybitnego nooba więc jest w miarę ok.
Grałem na Kelterze( Po kolei Sorek, knight, druid, paladin, knight i teraz nowa postać sorek myślę że tą zacznę grać i nabiję więcej niż 20 lvl zanim zacznę pk i dedać bez sensu) Fajny świat niestety dużo Brazylijczyków którzy do Ciebie gadają i nawet jak napiszesz po angielsku, że nie rozumiesz to dalej piszą po swojemu. Wśród polaków przyjazna atmosfera(ale wszędzie są czarne owce) Polacy często kumplują się z Brazylijczykami. Mój pierwszy sorek przestał istnieć gdy winien był plecak FF koledze i za każdym razem gdy miał pełen ktoś go zabił raz przed dp jak akurat patrzałem na forum, a drugi jak poszedłem do sklepu po jedzenie i dopadł mnie 149 ek Jakby co To Lyan Yume jestem ;]
Jak sie afkuje pod DP no tolatwo pasc nawet od noobka lepiej skryc sie gdzies i napelniac mane. Duzo Br no fakt nie potrafia nic po angielsku no ale sa polacy z ktorymi da sie pogadac i sa wporzadku a jak jest BR ktory angielski widzi i slyszy pierwszy raz :p to trzeba sie obchodzic z nim jak z noobkiem :P
mi sie tam Keltera podoba :P
Hmmm jak myślicie czy szykuje się jakaś WOJNA? W końcu kiedyś któraś gildii zapragnie władzy ;]. Ostatni chyba szykowali napad na Ab bo po zalogowaniu przed dp w carlin roiło się od ludzi ubranych na czarno wszyscy wołali „ GoGoGo”, „GO to AB” „gogogogo ab” itd. W końcu ruszyli nie Chciało mi się iść(z resztą nie miałem czym wtedy trenowałem knighta 10 lvl skill po 50). A co do Gildi to jakie znacie polskie? Ja chyba tylko God Army ;] W miarę spoko ziomy
Matelik91
04-03-2007, 00:47
Witam wszystkich ktorzy chcieli by dowiedziec sie cos na temat swiata keltera :) Wedlug mnie to najlepszy swiat na jakim dotychczaa gralem :P A jesli chodzi o brazylijczykow to sa spoko...zdarzaja sie nie liczne przypadki power abuserow ale ja tego nigdy nie doswiadczylem :) wiec serdecznie zapraszam
wojna to sie zacznie jak ktora gildia zacznie swirowac [pa] :) jak narazie sie na to nie zapowiada..
Watpie zeby jakas wojna byla ja tu nie widze zeby kto kolwiek kogos bil na xerenie sie troszku tego widzialo chyba ze ja do tegom przyzwyczajony polskie gildie Great Warriors i God Army juz zdarzylem paru ludzi poznac i jest ok co dzien stały kontakt:)
moze czas na stworzenie black listy ?
moze czas na stworzenie black listy ?
Czego :P??
@up
listy na ktorej umieszczac bedziemy ludzi ktorych nalezaloby na dzien dobry ubic [jak tylko pojawia sie na naszym screenie].. zlodzei, oszustow, power abuserow etc etc
Grałem na Xerena szczerze mówiac jestem hhmm. Troszku inaczej wychowany wojny PL-Swe Polak Pomagał Polakowi pkował i bił tylko swe. Niestety kilku polakow musi zmienic serwer na inny Swe nie daja sie nikomu wbyic z lvl bija za nic zawsze znajda jakis powod do ataku. Pierwsza wojne wygralsimy SWE sie wycofali powiedzili ze nie chca sie bic a po jakims miesiacu jak zrobili lvl powstała wojna i przegralismy i od tej pory swerwer swe ;/ i tak samo jak tu pełno polakow na Xerenie nie potrafiacych sie zgrac i zaczac znow wojne. No a tutaj jest odwrotnie polacy sie bija miedzy soba kazdy chce ponowac na serwie i to mnie zdziwiło no ale idze sie przyzwyczaic oczywiscie ciezki poczatek na niskim lvl ale daje rade :P
No to przykre że Polak bije polaka... A tym bardziej że jak taki polaczek lvl 14 tylko zobaczy 8 lvl i nikogo w pobliżu od razu atakuje... po co? Przecież co może wypaść z 8 lvl... Po to że 8 lvl jest słabszy i jest pewna wygrana.......Żenada
no co jest ludzie ? nikt nie gra na tej kelterze czy jak ? czemu temat stoi ?
moze jakas wojenka sie szykuje... przedyskutujmy cos..
Maniakowy
17-03-2007, 08:25
Ja gram na Kelterze. Bardzo fajny świat (o ile wogóle można tak mówić). Znam dużo Polakow tych najlepszych tez. Jor`sam to nie jest Polak -.-. Najwyzszy lvl z Polski obecnie ma 84lvl ed ;). Najlepsza Polska gildia Sweat Noice ;). Dwie gildie w ktorych sa spoko ludzie Great Warriors i God Army. Moze kogos interesuja ceny jakie obowiazuja na Kelterze moge podac w przyblizeniu. Jeśli chodzi o wojne wojny żadnej nie będzie jak narazie.
Jeśli chodzi o wojne wojny żadnej nie będzie jak narazie.
a szkoda... byloby ciekawie :)
a apropo wojny, to zacznie sie ona razem z wyscigem o lvl (a co za tym idzie power abusingiem)...
miazdzyryjek
22-04-2007, 01:21
hmmm co tu tak cicho ? nikt nie gra na tej kelterze czy jak ? :) rzuce temat do dyskusji.. "noobland i ich zachowanie" co sadzicie o tej gildii ? moim zdaniem nazwa jest adekwatna do zachowania czlonkow.
A kto się spotkał z: Expisz sobie i wchodzi typ, mówisz: "I hunt here please leave", a koleś na to: "br?" i nie chce wyjśc... Mam tak z co drugim kolesiem ;d
Pyro Aris
22-04-2007, 01:48
stworzcie liste polakow i zrobcie gildie :D
miazdzyryjek
22-04-2007, 02:06
@ i00n
amerykanski serw to czego sie spodziewales :P fajnie sie tu gra, tylko wkurza mnie to ze 2/3 brazuli nie mowi po angielsku...
@ up
juz jest polska gildia [noobland] jak sie zachowuja wiekszosc graczy wie...
Bardzo fajna gildia to Trevours :) chcialbym kiedys do niej nalezec :)
Maniakowy
06-05-2007, 10:34
a więc nowe wieści z Keltery:
Wojna jest tzn. wiem że była. Najlepsza brazylijska gildia trevous zabijała innych hlvli. Niektore walki można zobaczyć na youtube. Wiekszosc ludzi z trevous ma rs-a i boja sie o bana. na Kelterze Typhan obecnie najlepszy gracz zaczyna uciekac lvlem reszcie stawki.
Witam, przedstawie wam moje odczucia... Gralem do tej pory na Saphirze i im wiekszy lvl mialem tym bardziej zalowalem...fatalny serwer. W koncu postanowilem przejsc na ten serwer. Swiezutka postac, dopiero 8 lvl...wydaje mi sie ze serwer w porzadku, sporo ludu, szczegolnie w soboty czy niedziele, duzo Brazlijczykow, wbrew opinii niektorych Polakow tez mozna spotkac :P. Narazie wiekszych doswiadczen z tym serwerem nie mam ale wydaje mi sie ze warto tutaj grac. Serwer wydaje sie byc spokojny...chyba ze sie myle....Mile widziana opinia jakiegos high-lvla z Keltery :P
Ja gram na tym świecie już z cztery miesiące.Gra mi się na nim całkiem przyjemnie.Gracze nie są zbyt agresywni.Najgorzej się gra wieczorem najwięcej wtedy osób.Można spotkać sporu Polaków sam znam paru.
Ogólnie jest spoko:)
Aymizaro
13-05-2007, 01:01
fajnie fajnie ;D
Już sporo czasu gram i mogę powiedzieć, że to bardzo spokojny serw :) a jak już ktoś chce peknac nawet jak ma wysoki lvl, to przeważnie robi to nieumiejętnie ;) póki co jeszcze nikt nie chciał mnie zabić, no może ze dwa razy trafiłem na random pk sorców z lvlem większym niż mój ale że nie znali się na rzemiośle wojennym to dałem rade :) Wieczory lajtowe bo można grać od 22 do 3 w nocy i ciągle jest szybki resp czyli dobry serw dla tych co mogą siedzieć w nocy i nie muszą wcześnie wstawać :)))
Czytając wasze posty zdumiewa mnie entuzjazm jakim opisujecie Keltera World.Zanim jednak przejdę do puenty opowiem trochę o sobie.Moja przygoda z tibią zaczęła się niespełna rok temu,gdzieś w Marcu postać Anen Reilera,która wtedy kreowałem była zwykłym noobem jak postać każdego graczy ,który zaczyna grać w tibię.Przez pół roku grałem od niech chcenia w tibie jednak ciągle rozwijałem swoją postać.Penetrując otaczające mnie tereny stwierdzałem ,że dominującą ludnością na tym serwerze są Brazylijczycy.Jako każdy gracz ,który nie wie na czym polega stosunek BR z Pl na amerykańskich serwerach próbowałem sie z nimi porozumieć,jednak już o tamtego momentu wiedziałem ,że Br nie są zbyt pozytywnie nastawieni do Polaków.Grałem jednak dalej mimo tego iż serwer był ciągle przepełniony niezałażenie czy była to noc lub dzień,Borazole potrafili grać w tibie jak Koreańczycy 24h.Zapoznawałem się z nielicznymi wtedy Polakami,którzy na tym świecie są dla siebie jak Bracia mógłbym ich nicki wymieniać bez końca,jednak wymienię tych najbardziej uznanych na tym Świecie:Druidek of Keltera,Light of Soul,Toward,Druid Bazio,Jack Aligator,Moter Wielki,Nely,Kevin Flin.Poznałem naprawdę gorę wspaniałych ludzi kiedy grywałem na tym świecie.Keltera dzieliła się na parę etapów,które mam zamiar przedstawić.
1.Etap Jor'sama i Popstaru (do wakacji roku 2006).Spokój na serwerze.
2.Etap Jor'sama zamieszki wewnętrzne pomiędzy Br (okres od połowy wakacji do grudnia 2006)
3.Etap Typhana,Kyyo Zina,Rob Gola oraz ich real friend (wojny wymuszanie haraczy od tibjczyków oraz liczne prześladowania Polaków).Okres od 2007 do ?{koniec mojej gry na tym świecie}
Co działo sie ze mną w trzecim etapie kiedy to cudem na przepełnionych wiecznie expiskach wbiłem 30level?Otóż kiedy zaczęły się prześladowanie polaków moi koledzy zostali wzięci pod odstrzał i zrezygnowali z gry.Sam grałem w strachu i czekałem kiedy to do mnie napisze taki słynny rasista Stafox,Yoshi'oz,Kyyo Zin i powie pay or hunted.Oczywiście nastał taki dzień kiedy to banda Stafoxa mnie dorwała i zaczęła huncić.Od tamtego momentu zacząłem mścić się na Br pkująć oraz niszcząc przy tym już nic nie wartą postać na tym świecie.Tak oto zakończyłem po roku na 41levelu grę na Kelterze.
Jaki z tego morał?Nie warto grac na Kelterze!!Dlaczego?Hmm zastanówmy się po:
1.Brazole was w końcu namierzą i zaczną prześladować
2.Nie wbijecie wysokiego levela nawet jeśli macie pacca bo expiska są wiecznie przepełnione o każdej porze doby.
3.Polacy,którzy osiągnęli tam wysoki level spiskują z Brazolami i sprzedawają im swoich ziomków.
4.Na innych światach osiągniecie w tydzień więcej niż na kelterze w miesiąc.
5.Po roku gry stracicie 200k lub więcej wychodząc na zero
Tak wiec jest to dla was przestroga,że na kelterze gry nie ma Brazole to cioty,które was w końcu dorwą i zaczną dupić.Zaczną was ganiać jak nooby w 10 bo sami się boją wyjść na solo ,zaczną was deadać level po levelu,aż przestaniecie grać na ich ukochanym serwerze.
Pozdrawiam was i mam nadzieje,że osoby które nie zapuściły daleko korzeni na tym Świecie przemyślą to i zrobią sobie drugiego hara na bardziej cywilizowanym serwerze(najlepiej niemieckim tam są Polacy też chamscy ,ale z nimi się idzie dogadać).
http://foteka.pl/full/3518472b782492bb6ddb460f26dfb1f9.jpg (http://foteka.pl/3518472b782492bb6ddb460f26dfb1f9)
Macie jedną fotkę z mojej kadencji ,a i ten koleś 70level wtedy, w czerwonym kwadraciku prawie padł gdyby nie jego kumple przylecieli jak mu sie skończyły uhy.(ps.Moje noob equ było przeznaczone wyłącznie do PK.)
Spyhardzik
21-06-2007, 03:44
Noob eq ? czlowieku za tego wand of inferno pol carlin by cie na rekach nosilo!
A i jeszcze warto dodać ,że ceny na tym serwerze są tak zrąbane i nieopłacalne dla kupujących ,że przeciętna osoba nie może nosić na 30levelu equ lepszego niż p set.Porównując np g armor na przeciętych serwach kosztuje do 15k na kelterze 60/70k,albo k legi na przeciętnych serwerach 7k na kelterze 25k.
Keltera to dobry serv. niema kolejek, a ceny są moim zdaniem małe :P
Kiedyś tu nabiłem 16lvl i od wczoraj postanowiłem troche tutaj pograć... Ale polaków mało...
Jak coś to pisać na: Ars'moriendi [;
Minęło już trochę czasu od napisania ostatniego posta,więc jak?Jak wam się wiedzie na tym serwie?A br ziomy:D Zapewne tak to boski serwer:cup:Numer jeden dołowanie.
polostap
21-10-2007, 08:26
Aktualnie, dopiero zaczalem i mam dopiero 14 lev na kelterze, ale niedlugo odrobine przyspiesze ;)
Poza tym mam na world trade pare itemow i kasy. Jakby ktos chcial, to mam okolo 400k+ na aurea do wymiany na itemy na keltera.
Pozdrawiam,
Ostap.
Jeśli mogę się wypowiedzieć ...
Aktualnie Polacy z większym lv (50+),nadal są hunded. Osobiście przekonałam się o tym,padając 2 razy :D
polostap
02-11-2007, 01:35
@Pirko
Oj tam :) Jak sie nie wywyzszasz to mozna grac! Poza tym chcialbym zrobic world trade z aurea na keltere, wiec jezeli ktos ma jakies itemki na kelterze, a juz tram nie gra to niech sie zamieni,pilnie potrzebne!
Pozdrawiam,
Ostap.
ja tez moge sie wypowiedziec...generalnie rzecz biorac sytuacja wyglada tak...
lwia czesc stanowia oczywiscie br, oprocz tego torche Amerykanow i niewielka ilosc Polakow...
na serwerze rzadzi nieslawna glidia Trevours....
o honor i wladze walczy garstka nielicznych bohaterow tj. Red Rivers
Polacy z tego co wiem raczej nie sa przesladowani, przynajmniej kiedy graja w spokoju, sam mam 49 lvl i zadnego pa nie doswiadczylem, zapraszam na serwer jesli ktos chce powalczyc w wojnie w imie honoru....:D
kto zna angielski choc troche i gra na kelterze/jest zainteresowany co i jak to polecam krotka lekture na temat historii tego barwnego w rozne wydarzenia swiata
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1869610
ogolnie rzecz biorac da sie pograc....
Aktualnie Polacy z większym lv (50+),nadal są hunded
Myślałem ,że większym bądź równym 40lev
ogolnie rzecz biorac da sie pograc....
Da się pograć nie przeczę trzeba tylko wiedzieć jak;)Jednak weź pod uwagę ,że trafi się życzliwy przyjaciel ,który wyda Ciebie dl Br chcą podlizać im dupcie.Możliwe jest tez ,że sam się niechcący wygadasz się pod depo a BR czając parę słów po Polsku dodadzą Ciebie do guild hunted.
czesc stanowia oczywiscie br, oprocz tego torche Amerykanow i niewielka ilosc Polakow...Procentowo to jest jakoś tak 65%ludności Ameryki Południowej(br)20%Hiszpanów(spanish)5% Polaków(PL)10%reszty świata
Jakby ktos chcial, to mam okolo 400k+ na aurea do wymiany na itemy na keltera.
Super!!!Zanim skończyłem z Tibią grałem jeszcze miesiąc na Aurei niby serwer gdzie rządzą Pl a poza tym miałem tam kumpli.Dlaczego wtedy Ciebie nie znalazłem:(?Miałem około 150k ,które zainwestowałem w tępienie Br.Pamiętam jak przez Carlin szła chmara moich ziomów którzy tam samo jak ja byli hunceni przez Br gdybyśmy nie zostali przepędzeni przez niezła wtedy gildie Shadow Clan tylko ban by nas powstrzymał:D Padło lekką ręką 20Br Hmm Br?SiHmm are you sure?Si?You are dead8o
Odkad gram na tym swiecie to jeszcze nie przytrafilo mi sie nic, kompletnie NIC zlego. Nie wiem o czym wy wszyscy mowicie :/ Brazole zawsze byli dla mnie mili i szlo sie dogadac, nie raz tez mi w czyms pomogli. Znam tez pare osob z Trevous i to bardzo mile ziomki :) W dziale ze zdjeciami Birmil zamiescil foty jak sie bloknelismy na D-Lair no i kto nam pomogl? Brazylijczyk z Trevous... (i nie myslcie ze za kase albo co, nawet pomogl nam wybic double resp na najwyzszej polce skalnej zebysmy mogli efektywniej expic) :)
edit: ostatnio tylko troche nudno jest bo Birmil narazie przestal grac, a w Tibie praktycznie nie da sie grac samemu bo to męka siedziec 4 h na huncie i tylko lac i lac ciagle te potwory... niestety polakow faktycznie bardzo malo gra na tym serwie, a kumple z br albo spia gdy ja gram albo niebardzo maja czas na jakis hunt.
lvlanius
17-11-2007, 08:13
w tym momencie juz tego nie ma ale uwierz mi gram na kelterze od 1,5 roku i kiedys bylo takie cos ze br tepily polakow za to ze sa polakami lecz pewnego pieknego dnia gm napisal na defaultcie ze kto zabije za to ze ktos jest innej narodowosci dostanie bana na 30 dni albo delete od tego momentu juz sie z tym nie spotkalem ;P
No ja gram od okolo roku na Kelterze ale mialem sporo przerw i nie jestem typem gracza ktory chodzi duzo expi :) wole z kims pogadac albo cos smiesznego zrobic :)
Buahhahah MH na Kelterze to zakończone barany.Przekonałem się niejednokrotnie o tym.Raz nawet zrobiłem screena któregoś prośbę.Miał być to screen z rasistowskimi poglądami graczy.Kiedy powiedziałem mu ,że jestem posiadaczem scrrena on wywalił mi z tekstem ,ze to nie dowód.Nie udowodnisz ,więc dla MH ,że zabili Ciebie z tego i owego powodu chyba ,że będzie to widział.Wspominać już o chitach ,botach multikontach i innego typu hackach nie będę.Bo boty na kelterze to porządek dzienny.Osoby ,które potrafią wytropić afkerów jak i same stawiać boty są tam bogaczami:)
birmilek
24-11-2008, 23:26
@i00n:
Ty nie narzekaj, tylko się loguj wkońcu. Nudzi mi się bez Ciebie :).
@reszta:
Podobno wojna trwa, z lekką przewagą Trev. Po moim powrocie dużo się zmieniło, starzy znajomi nie grają, etc etc. Uważajcie na członków gildii "New". Zaliczyłem deada za zaatakowanie jednego gościa który próbował ukraść mi loota (okazało się ze jest to dobry kolega niejakiego Zulphora). Mimo wszystko polecam serwer, nie wychylasz się - masz spokój.
Accuount
26-12-2008, 17:21
tak, wiec to jest mój 1 post na tym forum gram na Kelterze, (nick taki sam jak na forum). Moim zdaniem jest to nawet spoko świat, fakt jest dużo brazoli ale i tak jest git.Za wielu polaków tam nie spotkałem ale jeszcze trochę pogram sobie tam
Pozdro all:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.