Pokaż pełną wersje : Mam pytanie .....
Chciał bym sie dowiedziec jaki ekwipunek mi wystarczy abym spokojnie mógł chodzic po pierwszym miescie ...... ?(
Myśle, że powinno Ci wystarczyć :
-Brass Helmet
-Studded Armor
-Mace
-Studded Shield
-Leather Boots
-Leather Legs
... i powinniens szybko przejsc Rookgaarda 8)
Ja szybko rooka przeszedlem mając: brass helmet, chain armor( znalazlem w bear room a przedtem mialem studded), mace i plate armor. jeszcze l booty ale zadnych legsow nie mialem
Wielkie thx ;)
Tylko że ja jestem w tym drugim pierszym miescie..chyba Rubera sie to nazywa ale nie ma to chyba dużej rużnicy ... :)
goku of rubera
04-10-2003, 17:37
chcesz byc w klanie na ruberze sln85 bo wlasnie szukam gosci jakbys chcial to wejdz na strone www.tibiklan.glt.pl i zarejestruj sie tam wtedy bedzie ci latwiej i lzej :]
Oryginalnie dodany przez Rooki
Ja szybko rooka przeszedlem mając: brass helmet, chain armor( znalazlem w bear room a przedtem mialem studded), mace i plate armor. jeszcze l booty ale zadnych legsow nie mialem
WOOOOW!!! Ja też chce mieć na rooq plate armor!!! :)
Winnie The Pooh
04-10-2003, 20:47
Stary załatw sobie cooper :) to dopiero bedizesz wymiatal :) hehe , ja na rooku mam : katana , studded legs , armor , brass shield , leather boots , legion helmet :D
Oryginalnie dodany przez sln85
Wielkie thx ;)
Tylko że ja jestem w tym drugim pierszym miescie..chyba Rubera sie to nazywa ale nie ma to chyba dużej rużnicy ... :)
W takim razie, zaden sprzet Ci juz spokoju nie zagwarantuje. Zwlaszcza przy takim zasobie wiedzy o Tibii. Radze poczytac i nadgonic zaleglosci ;)
No patrzcie masta sie znalazł 8o
Nie gram w to tak jak ty długo ..
Jestes zawansowany to przynajmniej bys sie nie wywyrzszał tez kiedys zaczynałes... LOL
Goku nie ma sprawy moge byc w w klanie tylko , że ta strone nie chce wejsc :/
Napisz jescze raz albo bo nie wiem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.