Pokaż pełną wersje : Czy zrobili już anni na kyrze??
misieka-zabojca
29-03-2006, 17:50
jak w temacie, jestem cholernie ciekawy
Danthorr
29-03-2006, 21:17
Trudno zajrzec na oficjalne forum i sprawdzic?
Trudno zajrzec na oficjalne forum i sprawdzic?
Te danth co ty jesteś dla niego taki niemiły? Może nie zna angielskiego i nie może tam sprawdzić bo nic nie rozumie? Aczkowielk zgadzam się z tobą pozatym jest juz temat o kyrze o ile dobrze pamiętam :).
wątpie żeby anni~ był ;p dhq tez chyba nie zrobili ;] cięzko mi powiedziec bo nie gram na kyrze ;p
Danthorr
30-03-2006, 17:44
Te danth co ty jesteś dla niego taki niemiły? Może nie zna angielskiego i nie może tam sprawdzić bo nic nie rozumie? Aczkowielk zgadzam się z tobą pozatym jest juz temat o kyrze o ile dobrze pamiętam :).
Nie zna angielskiego to niech nie gra w Tibie, polaczek.
@topic, na Kyrze wiekszosc h lvli to nie przeciętne nooby, wątpie żeby zrobili anni. jak juz wspomnialem po wiecej info na oficjalne forum.
@topic, na Kyrze wiekszosc h lvli to nie przeciętne nooby, wątpie żeby zrobili anni. jak juz wspomnialem po wiecej info na oficjalne forum.
za takich high lvli noobów annhilatory robią BOTY :D
Top Secret Name
30-03-2006, 17:48
niepasuje ci to ze sie zapytał to wy*******aj ****A!
niepasuje ci to ze sie zapytał to wy*******aj ****A!
Musiałeś to powiedzieć? Musiałeś pokazać jaki to jesteś mądry? Jak tobie nie pasuje on to może ty łaskawie wyjdziesz z tego forum? To działa w dwie strony...
po 1 sam jestes noob >.<
po 2 zrób tak szybko lvl jak oni
po 3 ty ani nigdy nie zrobisz bo ty jestes patrz punkt 1
po 4 ani bedzie w poniedzialek
Mozna zamknac
po 1 sam jestes noob >.<
Znalem troche go i nie sadze :p
Nie kazdy moze grac w szesciu albo stracic rl dla gry komputerowej.
po 3 ty ani nigdy nie zrobisz bo ty jestes patrz punkt 1
Jak zrobi to proponuje by przed filmem zrobil dedykacje dla Ciebie.
po 4 ani bedzie w poniedzialek
Goodluck, ale nie zrobią. Oddam glowe i przyrodzenie ze nie zrobią.
Goodluck, ale nie zrobią. Oddam glowe i przyrodzenie ze nie zrobią.
Po części masz racje. Oni jako osoby nie zrobią jednak chary pewnie zrobią za pomocą uhbotów. A co do tego "paior" jeśli danth jest noobem to zastanów się kim ty jesteś.
"paior" jest jeszcze wiekszym noobem :) bo kozak do wszystkich jaki to on nie jest a postac kupil :cygaro:
Po części masz racje. Oni jako osoby nie zrobią jednak chary pewnie zrobią za pomocą uhbotów. A co do tego "paior" jeśli danth jest noobem to zastanów się kim ty jesteś.
Słyszaleś kiedyś o czyms takim jak "exhausted" ?
Nie wiem w jakim sensie to powiedziałeś ale jeśli dobrze zrozumiałem słyszałeś kiedyś o serwerze Furora :)?
Diamonic
30-03-2006, 23:40
Slyszałeś kiedyś o tym, że exhausted nie działa przy używaniu UH?
Slyszałeś kiedyś o tym, że exhausted nie działa przy używaniu UH?
To chyba tylko na ots'ach ;)
@Anum
A słyszałeś kiedyś o tym, że na Kyrze mają "TROCHĘ" lvli mniej?
@Anum
A słyszałeś kiedyś o tym, że na Kyrze mają "TROCHĘ" lvli mniej?
No widzisz czyli trochu nie słyszałeś. Otóż na tym serwerze jest nie jedna osoba która wykonała anni na 100 lvl albo w teamie gdzie max. powiedzmy 110 lvl (nie nie dam przykładu bo poprostu za dużo tego żebym spamiętał ale uwierz mi).
@Diamonic
Spróbuj zrobić spam exur a się przekonasz, że jest :).
Danthorr
31-03-2006, 00:09
Dokladnie! Trafiles w samo sedno!
'oni', acc sharerzy i acc traderzy, jak ty.
Ps. twoi chlopcy nie popisali sie na demon helmecie... jak widac nie liczy sie lvl tylko umiejętności. i czasem zamiast bota lepiej miec iq.
No widzisz czyli trochu nie słyszałeś. Otóż na tym serwerze jest nie jedna osoba która wykonała anni na 100 lvl albo w teamie gdzie max. powiedzmy 110 lvl (nie nie dam przykładu bo poprostu za dużo tego żebym spamiętał ale uwierz mi).
@Diamonic
Spróbuj zrobić spam exur a się przekonasz, że jest :).
Na Kyrze jest 11 100 lvli+, z czego tylko 4 "nie-magiczne", gdyby były 3 to by nie zrobili, tak to mają szansę choć i tak moim zdaniem małą.
"paior" jest jeszcze wiekszym noobem :) bo kozak do wszystkich jaki to on nie jest a postac kupil :cygaro:
LOL znowu zaczynasz ??
a co do sharingu ??to nie weim czy tetro i all moga sharowac acc skoro Gmara noobów raportowla ich gm ich napewno sprawdzal 100 razy a wpgule z tetro gadam codziennie i zawsze wie o co chodzi
a co do jego dlugiego grania ja kiedys blokowalem mu hydry od 6 rano do 1 rano i ja juz bylem spiacy wiec poszlem spac a on jeszcze siedzial czyli umie wytrzymac dlugo bez spania.. nie mowiecie ze sie ovner zmienil chyba bym wtedy poznal inne zachowanie
a co do tego czy zrobia czy nie nie wiem tak slyszalem ze ida w pon. 3 knight i 1 pall,wydaje mi sie ze tetro chce zrobic ani tak jak tajfun czy jak soe go tam pisze ;] czylu za 2 miechy powienien juz zrobic ;]
Danthorr
31-03-2006, 08:21
@up
Tak, poznal bys jego zachowanie, ale moze poprostu jeden owner zszedl z kompa, usiadl obok i sie uczyl i czasem mowil mu co ma robic/mowic.
Nie trzeba byc bardzo inteligentnym zeby na to wpasc, ty jednak nie wpadles.. smutne
Nie wmawiaj mi, że jestem noobem. Pewnie sam masz 5 ownerów albo kupiłeś chara, ja cięzko pracowałem na mój lvl. Ciekawe ilu masz braci? Siedzą cały czas obok ciebie i wiedzą co potem mają robićB) Jakbyś grał na Kyrze to byś wiedział jak tu jest.
Ehh...po co w ogole powstają takie tematy??
Żeby przyszło sobie takich palantunio sztuk 5 i zaczęło się nawzajem wyzywać? A może chcą czegoś dowieść?
@Topic
na pewno na forum Kyry jest napisane kiedy, co, gdzie i jak...wystarczy dobrze poszukać :)
cYa
Nie wmawiaj mi, że jestem noobem. Pewnie sam masz 5 ownerów albo kupiłeś chara, ja cięzko pracowałem na mój lvl. Ciekawe ilu masz braci? Siedzą cały czas obok ciebie i wiedzą co potem mają robićB) Jakbyś grał na Kyrze to byś wiedział jak tu jest.
Ty chyba jestes najwiekszym lizodupem z tej calej kyry. Na kazdym kroku bronisz tych noobow. Kazdy wie, ze cale top 25 sharuje (no moze 1-2 wyjatki). Wozisz sie sam, ze nie szarujesz - wierze ci, tylko dlatego, ze 60lv w ponad 3 miechy to porazka, a nie motyw do wychwalanie sie.
I nie wyjezdzaj mi z tym, iz mialem max 30lv i 20 ownerow. Gralem na kyrze solo i pamietam cie jak popylales na 20lv (tzn char, nie wiem czy ten sam owner), ja mialem cos kolo 50.
Ty chyba jestes najwiekszym lizodupem z tej calej kyry. Na kazdym kroku bronisz tych noobow. Kazdy wie, ze cale top 25 sharuje (no moze 1-2 wyjatki). Wozisz sie sam, ze nie szarujesz - wierze ci, tylko dlatego, ze 60lv w ponad 3 miechy to porazka, a nie motyw do wychwalanie sie.
I nie wyjezdzaj mi z tym, iz mialem max 30lv i 20 ownerow. Gralem na kyrze solo i pamietam cie jak popylales na 20lv (tzn char, nie wiem czy ten sam owner), ja mialem cos kolo 50.
no nie ten sam bo nowy jest od 59 chyba :faceoff: mozesz mowic co chcesz ale na guardi paiorku grales 6 miechow i zrobiles 34 na obsidii grales poand miesiac i zrobiles chyba 17
michalll
31-03-2006, 15:49
Znam Paiora z RL i grałem też kiedyś na kyrze. Na 100% Winkler nie mógł mieć 50 lv gdy Paior miał 20 poniewaz gdy Paior robił dezerta best level był 44. Moim zdaniem tą dyskusje należy dokończyć z Paiorem na pw a nie zaśmiecać forum.
@Winkler
Może miałeś i lv dobry (nie 50 ale dobry) to byłbyś w czołówce graczy, a jak sam napisałeś czołówka to sharerzy.
ym lizodup... spoko ja tylko mowie zebyscie nie wrzucali na tetro i all zapracowali na ten lvl nawet jak nie sami to co wam to przeszkadza 80% ludzi sharuje i co ?? komu to przeszkadza
gaurdia hmmm na guardi bylem w top 25 skilla bo tylko skillowalem 0 expa a jak expilem to se lootbagi robilem bo gralem tam dla zabawy i mialem eq
v-shielda c-arma k-legi bohy rh bs gs i 200 k w kasie
obsidia postac tylko do pk .... a wiec
a skoro ty najlepszy ejstes daj nick na kyrze zobaczymy jaki masz lvl
syltyh ja kupuje postac ja ??
link do tematu :http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=553565#post553565
Bo nie chce znowu placic za allegro. A jak sam zaproponowales 50 zl to czekam na kase. Napisz mi keidy wyslales kase to bede wiedzial za po 1 lub 2 dniach bede mial kase
Danthorr
31-03-2006, 16:15
@paior
nie masz sie czym chwalic, ja swojego czasu bylem 1szy w shieldzie i drugi w axe na servie. gralem sobie normalnie i hack na 60- lvlu bo lognalem sie u kumpla ktory mial keyloggera. retired 5 miesiecy, i zaczalem grac tym charem spowrotem pod koniec grudnia tego. 49 lvl, marne skille bo z 82/81 na 75/74 spadly podczas hacka. zaczalem expic 2giego stycznia 2006. I mysle ze 88 lv od tego czasu nie jest taki zly, zwlaszcza ze mialem jakies 3 tyg przerwy z powodu ferii itd. w te 3 miechy ktore gram, awansowalem o jakies 255 pozycji w top liscie expa, wiec mi nie mow, ze nie umiem grac, ani ze sharuje postac.
@paior
nie masz sie czym chwalic, ja swojego czasu bylem 1szy w shieldzie i drugi w axe na servie. gralem sobie normalnie i hack na 60- lvlu bo lognalem sie u kumpla ktory mial keyloggera. retired 5 miesiecy, i zaczalem grac tym charem spowrotem pod koniec grudnia tego. 49 lvl, marne skille bo z 82/81 na 75/74 spadly podczas hacka. zaczalem expic 2giego stycznia 2006. I mysle ze 88 lv od tego czasu nie jest taki zly, zwlaszcza ze mialem jakies 3 tyg przerwy z powodu ferii itd. w te 3 miechy ktore gram, awansowalem o jakies 255 pozycji w top liscie expa, wiec mi nie mow, ze nie umiem grac, ani ze sharuje postac.
Każdy kto gra na iridi może potwierdzić to co napisał Danthorr.
A tak btw po co ten temat? nie można zajrzeć na oficjalne forum lub konkretnie odpowiedzieć tylko sie nawzajem wyzywać? :baby:
Danthorr
31-03-2006, 18:17
Każdy kto gra na iridi może potwierdzić to co napisał Danthorr.
A tak btw po co ten temat? nie można zajrzeć na oficjalne forum lub konkretnie odpowiedzieć tylko sie nawzajem wyzywać? :baby:
Nie ja zacząłem.
Nie ja zacząłem.
Ale ja skończe. A ty nie trać czasu tylko bij ten lvl bo jak mówiłeś:
18:42 Danthorr: i want 5m exp more ;<
michalll
31-03-2006, 19:45
@topic, na Kyrze wiekszosc h lvli to nie przeciętne nooby, wątpie żeby zrobili anni...[...]
Tym obraziłeś "większość h lvli na kyrze". Temat skończony już pisałem do Danthorr zeby na PW załatwiał takie coś.
@Toppic
Dzisiaj sie pytałem kilku kumpli mówili że w poniedziałek anni ale nie wiedzą dokładnie jaki skład. Jak już Paior napisał prawdopodobnie bedzie to Jinxz i 3 knightów.
Znam Paiora z RL i grałem też kiedyś na kyrze. Na 100% Winkler nie mógł mieć 50 lv gdy Paior miał 20 poniewaz gdy Paior robił dezerta best level był 44. Moim zdaniem tą dyskusje należy dokończyć z Paiorem na pw a nie zaśmiecać forum.
@Winkler
Może miałeś i lv dobry (nie 50 ale dobry) to byłbyś w czołówce graczy, a jak sam napisałeś czołówka to sharerzy.
Mozliwe, ze mial 25 (wazne, ze low) w top 25 bylem tylko raz, w pierwszym tygodniu, gdy best byl chyba 55lv, a ja 39. Potem zazwyczaj nie opuszczalem miejsc 26-35.
no tak ja kiedys kupilem na allegro ale przynajmniej potrafie sie przyznac pff
michalll
31-03-2006, 22:29
no tak ja kiedys kupilem na allegro ale przynajmniej potrafie sie przyznac pff
Możesz w jakiś sposób udowodnic, że Paior kupił postać?
Możesz w jakiś sposób udowodnic, że Paior kupił postać?
znalem poprzedniego ownera :):cygaro:
Skoncz Skoncz i Skoncz Mam sski od 8 lvl aj z rooka wychodzilem mam ziomkow z thori a jak nie pasuje to mi nie wierz a wogule caly ten temat to jeden wieki off top bo jakies debil znowu wlazl na tetam hlvl to nooby itd
michalll
01-04-2006, 11:10
znalem poprzedniego ownera :):cygaro:
Po 1 hahuahuahuahauhbuhbuahauhauhauhaua.
Po 2 huahbuahbuahuabhauhbauhbauhabuhaub.
Po 3 nie mogłeś znać, bo ten sam owner jest od samego początku. Jak sie nie boisz to podaj nick na kyrze to sie w grze pogada.
@Ci którzy bluzgają Danthorra
Danthorr to najlepszy gracz jakiego znam osobiście. Ma rozległą wiedzę na temat Tibii, pomaga kumplom kiedy jest to możliwe, umie szybko bić lvle i jest wytrwały w expieniu oraz trainie (15 godzin na PoHu :|), a przy tym nie sharuje, ani nie używa żadnych cheatów.
@Co do Anni na Kyrze
Mogą iść, ale po tym co zrobili na demon helmecie raczej nie daje im dużych szans na wykonanie anni.
Mozliwe, ze mial 25 (wazne, ze low) w top 25 bylem tylko raz, w pierwszym tygodniu, gdy best byl chyba 55lv, a ja 39. Potem zazwyczaj nie opuszczalem miejsc 26-35.
Winkler nie grales przypadkiem na vinne.mu? nick Jeebaa~?
No i co z tym anni? Mieli dziś iść podobno, a tu żadnych wieści ani tu, ani na tibia.com.
Danthorr
04-04-2006, 07:42
No i co z tym anni? Mieli dziś iść podobno, a tu żadnych wieści ani tu, ani na tibia.com.
Nie dojdziesz daleko sluchajac paiora.
michalll
04-04-2006, 11:15
Podobno mają iść za tydzień w poniedziałek bo sie cykaja ze za male levele mają i nie chcą paść. Ale pamiętaj ze to "podobno" a nie że idą.
The Chaotic Paladin
04-04-2006, 21:50
Nie widze sensu w tym temacie ...
Pisalem ze ida napewno ?? chca wbic lvli trosze zeby nie pasc i PODOBNO tak jak pisal michalll maja isc w pon.
Pisalem ze ida napewno ?? chca wbic lvli trosze zeby nie pasc i PODOBNO tak jak pisal michalll maja isc w pon.
a Ty "miszczu" dalej 60 ? :)
Emil Gavaz
07-04-2006, 08:58
JA tam sie z tej wojny siesze. Masakrowiec padl u to mnie cieszy:) Jeszcze niech go ubija pare razy i bedzie gites xD! ja nie wiem jak taka ciota jak Masakrowiec wbiła ponad 150 lvl jak on nie umie butów zawiązać a zamiast mózgu ma łysa oponę od traktora.:] Dobra nie bede sie rozkrecal bo to zbyt g******y temat.
Cya in Tibia.
<<<Bielsk Podlaski>>>
Annhi zrobilismy przed chwilą ;p
tu link
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=757960#post757960
Link nie działa (przynajmniej u mnie)
panowie po co sie tak klocic? Annihilator zrobiony 7 kwietnia w skladzie ja azeris jinxz glaxu. Dzien po nas zrobila kolejna ekipa na kyrze, a jesli chodzi o dhq to nie bylo wiekszych problemow z tym questem. Oby dwa questy zaliczam do udanych.
panowie po co sie tak klocic? Annihilator zrobiony 7 kwietnia w skladzie ja azeris jinxz glaxu. Dzien po nas zrobila kolejna ekipa na kyrze, a jesli chodzi o dhq to nie bylo wiekszych problemow z tym questem. Oby dwa questy zaliczam do udanych.
CIekawe jakie boty mieliscie ;D
CIekawe jakie boty mieliscie ;D
ehh a jak myslisz?? na uhanie sie..... w czasie ani~taki knigt moze isc zaparzyc sobie herbatke jak ma bota na uhanie sie i przychodzi co raz lookac bo moze demon padl i mozna przejsc.... ale pytanie
Illuvatarys
17-04-2006, 02:20
Obejrzyjcie sobie Najlepszego w Tibi Anihilatora na Asterze ! Bez żadnych zasranych botów itd... Best Anni on Tibia (http://video.google.com/videoplay?docid=-570976165272421906&q=tibia&pl=true)
Top Secret Name
24-04-2006, 14:11
Musiałeś to powiedzieć? Musiałeś pokazać jaki to jesteś mądry? Jak tobie nie pasuje on to może ty łaskawie wyjdziesz z tego forum? To działa w dwie strony...
WYJDZ KURWO! tylko zamknij drzwi
Anni jest zrobiony przez Azerisa ktory krecil film i Jinxz a reszty nie pamietam :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.