PDA

Pokaż pełną wersje : Droga do Nekro...

raven
07-07-2004, 14:46
Mam prosbe .. czy ktos by mogl zrobic dla mnie mapke jak dojsc do nekro? :rolleyes:

P.S. a i jak juz ktos by zrobil to moze jeszcze jakas legenda w ktorym miejscu jest ile nekro itp ..

z gory thx . ! :P

Mathayus
07-07-2004, 14:57
komu sie chce mapke za darmo robic powiem tyle ze necro jest w zachodniej czesci wyspy chyba nie musze mowic ze darashi

Gremlin
08-07-2004, 00:39
Poszukej w dziale Filmy, widzialem tam hunt na necro, zaczyna sie juz na necro, ale konczy sie (3-4h pozniej) chyba spowrotem w miescie.

raven
08-07-2004, 09:03
gremlin masz racje tylko zemam 3 filmy z nekro i zaden za hu.... mi nie chodzi :(

Xodapi
08-07-2004, 09:11
ale screeny z necro też tam są, więc kawałek mapki widać, wystarczy, ze poszukasz tego miejsca to znajdziesz necro

Toony Knight
08-07-2004, 09:26
Wychodzisz z depo i idziesz na lewo non stop aż dojdziesz do gór potem troche w góre i znajdziesz taką jakby grotę z lwem i miejscem do ropnięcia się. Ropujesz sie zabijasz pare skorpionów idzies korytarzem w dół i po paru krokach masz zejście ze skały tam wbijasz exani hur down albo rzucasz parcele (i tak prawie zawsze są). Wypadają ci ze 3 stalkery i kilka ghuli zabijasz to i idziesz w górę po drodze masz ze 2 ds-y. Potem troche na lewo jest taki zrujnowany domek z ~4 ds-ami i ~3 ghulami i pośrodku masz schody. Zchodzisz na dół walisz gfb albo niewidke i masz pare ghuli, duchów i skorpów. Potem masz zaraz pare sqm niżej znów schody na dół tam będą ghule i ds-y i jeszcze jedne schody gdzię jest bardzo dużo ghostów i ds-ów. Wychodzisz po prawej stronie z tego i albo idziesz na górę i masz pojedynczy spawn necro (w którym się respi i 4 nekromantów :D ) Albo wzdłóż takiej dziury z ciałami i potem korytarzem w dół i masz 1 ds, po bokach 2 pokoje z necro (w prawym respią się 2, w lewym 3) i pośrodku drogę w której jest koło 5 ds-ów (uważaj żeby nie zlurować :D ) prowadzi ona do vamp hell. Kiedyś może nagram filmik z drogi :D

ps dłuuugie to wyszło :P

raven
08-07-2004, 10:18
hehe , dzieki Toony . ale czy jednak nikt nie mogl by zrobic mapki albo filmiku ??? :/

Toony Knight
08-07-2004, 11:09
http://members.lycos.co.uk/toony177/necro.JPG

na zielono droga bezpieczna (posion spidery i lwy)
na zólto droga przez góry (1 poziom wyżej) (skorpiony)
na czerwono droga z ghulami, stalkerami i ds-mi

Na mapce masz dojscie do tego domku zrujnowanego dalej idz tak jak napisałem.

Filmik za niedługo może dam.

rex
08-07-2004, 12:23
skasujcie mi ten post, nie widziałem że to co tu napisałem opisał ktoś inny :P

Angelus
09-07-2004, 17:38
Witam wszystkich ............ :)
Mam pytanie , czy posiadacze zwykłych kont też mogą pójść na necrosa ........... ?(

McCooper
09-07-2004, 18:05
Tak, ale musisz najpierw przeplynac wplaw droge do Darashii ktora posiada we wladaniu pewien pak. :O