Pokaż pełną wersje : Droga do Nekro...
Mam prosbe .. czy ktos by mogl zrobic dla mnie mapke jak dojsc do nekro? :rolleyes:
P.S. a i jak juz ktos by zrobil to moze jeszcze jakas legenda w ktorym miejscu jest ile nekro itp ..
z gory thx . ! :P
Mathayus
07-07-2004, 14:57
komu sie chce mapke za darmo robic powiem tyle ze necro jest w zachodniej czesci wyspy chyba nie musze mowic ze darashi
Poszukej w dziale Filmy, widzialem tam hunt na necro, zaczyna sie juz na necro, ale konczy sie (3-4h pozniej) chyba spowrotem w miescie.
gremlin masz racje tylko zemam 3 filmy z nekro i zaden za hu.... mi nie chodzi :(
ale screeny z necro też tam są, więc kawałek mapki widać, wystarczy, ze poszukasz tego miejsca to znajdziesz necro
Toony Knight
08-07-2004, 09:26
Wychodzisz z depo i idziesz na lewo non stop aż dojdziesz do gór potem troche w góre i znajdziesz taką jakby grotę z lwem i miejscem do ropnięcia się. Ropujesz sie zabijasz pare skorpionów idzies korytarzem w dół i po paru krokach masz zejście ze skały tam wbijasz exani hur down albo rzucasz parcele (i tak prawie zawsze są). Wypadają ci ze 3 stalkery i kilka ghuli zabijasz to i idziesz w górę po drodze masz ze 2 ds-y. Potem troche na lewo jest taki zrujnowany domek z ~4 ds-ami i ~3 ghulami i pośrodku masz schody. Zchodzisz na dół walisz gfb albo niewidke i masz pare ghuli, duchów i skorpów. Potem masz zaraz pare sqm niżej znów schody na dół tam będą ghule i ds-y i jeszcze jedne schody gdzię jest bardzo dużo ghostów i ds-ów. Wychodzisz po prawej stronie z tego i albo idziesz na górę i masz pojedynczy spawn necro (w którym się respi i 4 nekromantów :D ) Albo wzdłóż takiej dziury z ciałami i potem korytarzem w dół i masz 1 ds, po bokach 2 pokoje z necro (w prawym respią się 2, w lewym 3) i pośrodku drogę w której jest koło 5 ds-ów (uważaj żeby nie zlurować :D ) prowadzi ona do vamp hell. Kiedyś może nagram filmik z drogi :D
ps dłuuugie to wyszło :P
hehe , dzieki Toony . ale czy jednak nikt nie mogl by zrobic mapki albo filmiku ??? :/
Toony Knight
08-07-2004, 11:09
http://members.lycos.co.uk/toony177/necro.JPG
na zielono droga bezpieczna (posion spidery i lwy)
na zólto droga przez góry (1 poziom wyżej) (skorpiony)
na czerwono droga z ghulami, stalkerami i ds-mi
Na mapce masz dojscie do tego domku zrujnowanego dalej idz tak jak napisałem.
Filmik za niedługo może dam.
skasujcie mi ten post, nie widziałem że to co tu napisałem opisał ktoś inny :P
Witam wszystkich ............ :)
Mam pytanie , czy posiadacze zwykłych kont też mogą pójść na necrosa ........... ?(
McCooper
09-07-2004, 18:05
Tak, ale musisz najpierw przeplynac wplaw droge do Darashii ktora posiada we wladaniu pewien pak. :O
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.