Pokaż pełną wersje : Kilka pytań!!!????
1.Mam zamiar zacząć grę na nowym świecie dokładnie mowa o Elysi.
2.Bendę knightem po wyjsciu na main musze dokonac wyboru jakimi bronmi bić wziąsku ztym poradzcie mi jaką wybrać na nowy serwer bo wiadomo że będa słabo dostępne.
3.Bendę trenował na nowym swiecie z pallkiem jaką obrać metodę treningu żeby ja nieobrywał za mocno ze sperarow i zeby on moco nie obrywał i czy brac jeszcze po jakims szczurku do pomocy i gdzie trenować co by jakis kolo nam niewyskoczył z sdekami.
4.Kur....ma kiedy wreście wpuszczą na elysie facc wie ktoś moze?
5.Czy wogule trening z pallkeim ma sens?
6.Newbie niech się niewypowiadają , bo nieprzyniesie mi to żadnych kożysci,Only doświadczeni gracze niech sie wypowiedzą.
7.A jeszcze jedno jak szybko tam niepaśc ofiarą pk i jakich zasad przestrzegać.
Tylko niemyscie że jestem newbie i noob:) X(
Dark Duffy :berserk: 60-59 19lv
Rage Fury :miecz: 60-58 27lv LOL:) obydwoje Harmonia.
Hello
1.Oki ja też tam będe grał.
2.A więc:
Claby napewno będą najtańsze i najlepiej dostępne.
Ale ja polecam swordy!!
Będą drogie ale możesz zrobiś quest na spike sword i masz miecz nawet dobry :)
Pozatym na dłuższą mete swordy są najlepsze (ewentualnie axy )
Axy odpadają bo zanim będą po normalnych cenach to ...
3.Hmm. Osobiście niepolecam treningu z pallem.
Ale skoro tak bardzo chcesz to: ty miej na sobie full eq (i broń typu clab , dager lub axe), a pall niech ma tylko spiry i wooden shield. (wtedy sobie weź szczura a nawet 2 :P )
Ale lepiej treń z knightem bo obaj weźmiecie sobie wooden shielda i np: dagera i trenujecie.
4.Wydaje mi się że za jakieś 2 lub 3 dni (to jest tylko moje zdanie)
5.Jak jesteś knightem to raczej nie. (jak w 3. )
6. Sądze że jestem dość doświadczonym graczem ;)
7. Hmm.
Poprostu graj normalnie niezaczynaj z nikim, nie kradnij, itp.
Przestrzegaj etykiety światów PvP.
Pozdrawiam
1) Ok
2)Na twoim miejscy robilbym palla bo w knighta za duzo kasy na nowym swiecie leci ale jesli koniecznie chce juz robic knighta to radze ci swordy
3)Najlepiej jak trenuje knight z knightem
4)Nie wiadomo dokaldnie kiedy ale wpuszcza napewno
5)Wedlug mnie ma jakis sens ale niezbyt duzy...
6)Ja tez gram w Tibie dosc dlugooooo wiec uwazam sie za raczej doswiadczonego gracza :))
7)Poprostu nie szukaj nigdzie zaczepki i gdy zobaczysz ze ktos sie z kims bije to nie zwracaj na to uwagi
ja ci odpowiem na jedno pytanie bo mi sie na reszte nie chce odpowiedac:P
otóż jak nie chcesz byc dopadniety przez pk to idz na harmoniee (i nie mysl ze jestem n00b bo nie jestem a moja rada jest na tyle madra na ile madre jest pytanie)
Stary co do twojej odpowiedzi to jaki uj zes ją pisał jak nic z niej nie wynika a noob i tak jesteś i naucz się czytac kindles czy jak ci tam.Skasujcie jego post bo jest żałosny.Własine widac że twoja mądrość jest równa zeru i wiedza o tibi również
Mistic De'Cros
19-07-2004, 14:13
odpowiem tylko na dwa pytania :
-Walcz w Axe bo axe rulezzz:P
-Nie trenuj z pallkiem bo to nie ma sensu najwyzej z pallem który ma najwyżej 40 dysta.
Noxevina (knight) 9 lvl 3 mlvl skills 49/47 (antica)
Mistic de'cros (knight)28 lvl 4mlvl skills 60/57(danubia)
Xenelin (sorcerer) 21 lvl 31 mlvl skills 20/22(danubia)
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Oryginalnie dodany przez kidler
ja ci odpowiem na jedno pytanie bo mi sie na reszte nie chce odpowiedac:P
otóż jak nie chcesz byc dopadniety przez pk to idz na harmoniee (i nie mysl ze jestem n00b bo nie jestem a moja rada jest na tyle madra na ile madre jest pytanie)
On pyta dokładnie o jeden server (Elysia) a ty mu wyjeżdzasz z harmonia . 8o
po 1- z palkami nie warto skilowac, za duzo HP idzie.
po 2-t ak jak napisal kto wyzej- najlepiej cluby ale wez swordy jak chce ci sie wykonywac questa na spike sworda.
po 3- Co do miejsca ja zawsze trenie w zamku, wchodze gdzies w jakies zawile korytarze i tam trenie
:baby: sry za brak polskich liter le jestem tak przyzwyczajony :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.